воскресенье, 12 октября 2014 г.

Napake med namestitvijo in oblikovanje strehe

Danes najbolj priljubljenih premaz za enokapno streho, ki je "kovinske"gori, ki se izvaja s pomočjo posebne strešne kritine vijaki. Pomembno je, da kupite kakovosti vijake, kot življenjsko dobo vijaki ne sme biti manj kot življenjsko dobo strehe, ki pokrivajo. Prva napaka, ki bi morala paziti, leži v tehnologiji zapiranja.

Kovinske strešne kritine je pravilno nameščen v spodnji del vala strešne kritine vijaki v mesto, gosto z'enotnosti in kovinski oplaščenje je dva cm pod koraki. Strokovnjaki priporočajo za pritrditev kovinske strešne kritine vijaki, katerih dolžina ne manj kot 28 mm

Precej pogosta napačna pot za pritrjevanje kovinskih up valovi. Za to prilogo uporabi strešne kritine vijaki z dolžino ne manj kot 60 mm Profil togost zgornjega dela val ni dovolj za gosto z'enotnosti plošč s podlago. Ena resna pomanjkljivost pritrjevanje kovinskih do valov, je utopija najbolj zanesljiva pritrditev.

Pravilno vijak vijak v spodnji del vala, ki je pravokotna na zaboj je udobno, tako da je verjetnost zveze majhna. Kot je za vijačenje gor val profil, je dovolj, "trik". V tem primeru, vijak za vrtanje je kovinski in skozi 25-50 mm (odvisno od nadmorske višine profil) se je srečal z lesenih zabojev. Namestitveni program za prisilno s pomočjo izvijač z navojem na koncu pisati les, zaboje, in v večini primerov rezultat je obžalovanja vredno. Mount metal up valovi - skoraj najbolj pogosta, vendar ne usodno napako. Tako redoing celotno streho za to skorajda ne bo. Posledice take napake, so najbolj pogosto videti v zvok, ki ga povzroča udarec kovin na zaboj v vetrovnem vremenu.

Skupščina pene in enokapno streho

Montažna pena - material, ki je nepogrešljiva v gradbeništvu, vendar enokapno streho in mansardi se lahko močno prizadeti, kot ji tehnologij aranžma ne predvideva uporabe pene. Na žalost, nepismeni uporaba tega materiala lahko povzroči številne kritične napake.

Na primer, zapewne prezračevalnih in, zlasti, pakankamumo prostor, odpravlja možnost polnopravni delovanju podstrešju.

Če ne popravi to napako bo potrebno ne samo za ponovitev skozi streho, ampak tudi za zamenjavo poškodovane predmete (para-in nepremočljiva film in drugih ) Bolje je, da uporabite posebne dihanje pečat.

Strešna okna lahko trpijo zaradi nepravilne uporabe pene.

Z gradnjo, streho, okno je okno, okvir, steklo paket, ki je nameščen v oknu polje na vrtljivo ročico. To je tehnologija prilogo razdalja sistem, ki ščiti okno polje iz mehanske poškodbe, drobljenje, stiskanje, sukanje. Napaka je, da je okvir okna z dvojno zasteklitvijo dal na pene med drevesi'leseni kotička. Drevo, ki se uporabljajo za proizvodnjo truss gradnje, je procesualas od enega do dveh mesecev. V tem času, izgubi p'pet odstotkov vlage, kar posledično vodi k izgubi teže. V prihodnjih treh letih krčenja pojavi že na strehi, kar vodi do spremembe dimenzij. Rezultat tega bo, težave z odpiranje-zapiranje okna in uničenje iz stekla.

Izolacija

Napačna izbira debeline toplotne izolacije plast je najbolj pogosta napaka pri gradnji podstrešju. Naloga izolacijski material ni samo ohraniti potrebno mikroklimo v mansardi, ampak tudi, da bi kar najbolj zmanjšali zadel v pod-streho prostor toplote. Nezadostna debelina plasti (lomljenega drevesa'leseni špirovci) mineralna volna izolacija ne zagotavlja zadostne izolacije.

Prezračevanje profili, ki so oblikovani za ustrezno izolacijo, ne spopasti z nalogo. Nastala kondenzata, t.j. voda teče v potokih, na pare tesnjenje film, in lastnik podstrešju sumi, da tok daje strešne kritine. Voda, ki teče po pobočju navzdol strehe, hlajeni, zamrznjeni, nato oblikovala ledene sveče, ki visi od kapi. V večini primerov moški nizko kvalificirani ali niso strokovnjaki za gradnjo podstrešju, ki so zasnovani tako, da se popravi položaj, vzemite strešne kritine in se bo zagnal na strehi, ogrevanje kabel.

S prenovo podstrešja, praviloma v topli sezoni, skupaj z dolgo Sončnih dni. Gorsko - serviserji lahko preprosto vključite, zalivanje strehe z cev za vodo (to je uporabno, vendar amateurish sprejem), v zimskem času podstrešju "" spet. V tem primeru, če kondenzata ni dovolj za lastnika mansardi se sproži alarm takoj, visoka vlažnost v strešni prostor bo igral kruta šala. Zaradi vlage, vročine, pomanjkanja sončno svetlobo, ultravijolično sevanje v izobilju plesni, in ne le na zaboj in lesa špirovci, ampak tudi na filme, na zadnji strani kritina, itd., Rezultat tega morda ne bo mogoče popraviti, in popolno zamenjavo celotne strešne konstrukcije. Ocene so pokazali, da 100 mm mineralne volne za izolacijo, na katerega toliko ljudi, ki se trudijo, da prihranite denar, plača le za en ogrevalni sezoni.

Za vse te bruto napake, jih je treba vključiti tudi zanemarjanje sneg stražar, zlorabe, ali celo odsotnost parno hidroizolacijo filmov, izolacija podstrešja med kovinskim špirovci, uporabe neprimernih za uporabo v strešne kritine pie izolacijo in nepravilnih razporeditev prezračevalnih lukenj.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика