четверг, 9 октября 2014 г.

Čaj-na: Življenje na Feng Shui

Ta krik, po eno različico jezikoslovcem, ki se je glede na rusko ime, tako ljubljeni nas napitek, ki je prišel iz Kitajske. Vrata delavci in mornarji je zdelo, neznane ruske oči Azijskih obrazi nasmejani ponujajo nekaj čudnega se imenuje "čaj", ki naj bi bil sprejeti. In to so samo izgovori ime svoje Domovine - Kitajska, "mi smo iz Kitajske."

Na približno tem času Rusija se naučili in veličastnega Kitajskega porcelana, in veliko svila, in fine primeri rokopis knjige na papirju, z nenavadno in zato tako privlačen ikone-znakov. Rusi so odkrili zelo različne, presenetljivo harmonično kultura je pagoda, Kitajski luči, zmaji, nepredstavljivo izgredov barvah naslikal Kitajski zasloni, svila, lak miniature...

Ste že poskušali najti v njegovi hiši, čaj ali čaj soba, ali celo posameznih čaj hiša pagoda? Ali pa morda želite, da bi našel kos Kitajska v vrtcu, ali sanje o zvezde v njegovi pisarni, je videti na Kitajski horoskop? Ne, ker je vzpostavitev harmonije v Kitajski slog - ni enostavno in zahteva previdnost.

V sodobni družbi obstaja veliko možnosti in ljudje lahko obkrožite se s čimerkoli! In kar je najpomembnejše, če se boste odločili za prostorski sam s Kitajsko pridih elegance, prefinjenosti in kontemplacija je, seveda, harmonično organizaciji prostora - Feng Shui.

Celo velika Konfucij je dejal: "Oseba, ki je sposobna, da bi tako veliko, ampak veliko oseba naredi pot." In ta pot ni edina pot, na kateri se bomo nekje, in kar je okoli nas. V Feng Shui, ki obkroža svet spreminja na bolje.

Gradiva na temo

Feng Shui razmišljanja, ali če veter piha
Feng Shui bo spremenila tudi majhno stanovanje
Feng Shui notranje zadeve'kuhinja
Feng Shui. Inter'jer delovnem mestu
Feng Shui. Vrtec


Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика