четверг, 9 октября 2014 г.

"ne obračajte stanovanje v Kitajski restavraciji"

Oprema svojega doma, ki iščejo nekaj nasvetov v modni oblikovalec. Nekdo je izdelava načrtov, glede na težo svoje denarnice. In za nekoga pomembno - poleg tega, da lepoto in udobje, določene norme, recimo, verski.

Pred kratkim naših rojakov je poskrbel tudi, da bi svoje apartmaji v skladu s pravili Kitajski znanosti o Feng Shui. "novice"'ugotovila, kaj je prava hiša iz vidika Feng Shui in ne, ali je v nasprotju z verskimi predpisi.

Razpis za goste

Hiša Predsednika ruske Združenje Feng Shui Elena Markina na prvi pogled žalostno. Pričakujejo, da vsak lestenec obroči "music of the wind", in na policah razvejano denar dreves, vendar nič od tega. Poglej oklepa le za svetlo pseudobetckea svetilka v kuhinji, vendar se je izkazalo, da Feng Shui nima nič od Halloween ostal.



- Če želite doseči harmonijo in prilagodite energije prostora, ne pa obvezno'bodite prepričani, da vklopite je apartma v Kitajski restavraciji, " pravi Elena. - Sprejemamo zakone Feng Shui kot načelu, ampak opravljajo svoje folk pravna sredstva - Rusi, Yakutskiy, Moldavske... Zakaj uporabljati Kitajski zvonovi, če je valdaisk?

Elena je v kuhinji je celotno zbirko starih zvonov. Bell pojasnjuje Markina, ki so potrebne za zvok in vibracije počistite prostor od vseh negativnosti. Zato, njegov glavni kakovosti je dober zvok. V Kitajski zvonovi in sodobne zvonovi od Cerkve v trgovinah ne.

- Po tem, ko smo razdeljeni, sem ring zvonec, " pravi Elena. - Ste lepo dekle, vendar pa jo je tujec, napadejo svoje energije. In če pridete na noč, jaz bi spali sveče.

"turški oči" bo zaščito pred smeti

O natančnejšem pregledu se je izkazalo, da je poleg zvonovi Elena veliko bolj "z smislu". Na primer grozdje iz roza kremen. On vpije, čustva, dobro in slabo. To mora redno "clean", da določba ni tekla čez rob. Enako velja kristalno predmetov. Očistite jih ne za pomivanje posode, in v močno raztopino morske soli v katerem se ta "shranjevanje energije" so, da na dan.

Vendar velik blue "eye of the dragon"ljudje "turški oči". On je stal na okensko polico in zaščito apartma pred negativnimi skozi okno. Elena svetuje, da jo uporabite, če gledajo nekaj neprijetnih o'predmeti (so o'predmeti Yin energija) - scrapyard, crematorium, bolnišnice, policija. Poleg "turški oči" sedi na okensko polico dve žabe-polja - eden drži v usta desetilirovania kovanec, drugi p'Atak. Stojijo v sektorju bogastva Helena.



- Tri pawed urh s kovancem v njegovih ustih v klasični Feng Shui simbol bogastva, - pravi Elena. "Zakaj je naše normalno urh je tudi, da ne postanejo simbol bogastva?

Prilagojeno za ruske razmere in par race, visi navzdol, glavo z rack - je sektor "zakonske zveze in partnerstva". Po Kitajski tradiciji, simbol družinske sreče - Mandarin race, vendar Elena je bil nadomeščen svojih običajnih raca in Drake in zelo vesel.

Akvarij - aktivator bogastvo

Dnevna soba Elena, v mnenje dilettante, več kot "apartma je opremljen z Feng Shui". Nad vhodom v njem na koncu izkaže, da je "glasba veter", je verjetno najbolj znana lastnost Feng Shui. V smislu "glasba veter" v razpršenost okoli hiše energije. Nekaj visi v stranišče, Elena, vendar ne morejo storiti drugače stanovanje bo šel negativne energije. In visi na polje, kot sem včasih ne, samo neuporabna.

Drugi je očitno nanaša na Feng Shui zadevo velik 400-gallon tank, aktivator bogastvo. Res je, plavanje v njem niso dal na klasike 8 zlato in 8 črni rib, in ne more šteti cichlids in "papige". Vrst rib in njihovo število Elena meni absolutno ni pomembno. Vendar pa je za svoje tri druge temeljne pogoje: akvarij mora stati v prostoru, biti vidna od spredaj vrata, ki se nahajajo v "sektor bogastva" moški breadwinners sedem'th in biti urejene za spodbujanje energetske denarja.

Diagonalno na steno ", obrnjena proti Vzhodu" Mizo srednji sin Markina. Na Vzhodu je svoje ugodne smeri za učenje. Vogalih soba "gladka" s pomočjo pohištva, vendar Elena pravi, da je bila nesreča. Ne kotičkov v prostoru in za to ji ni nujno'seveda "Ampak, če oseba meni, da koncev je problem za njega, naj krog".



Miza v kotu pokopan pod stvari, ki Elena še ni čas, da razstaviti po potovanju. Sprašujem, "Nered? Bil je tudi Feng Shui, je neveljaven! " "Če ste kdaj nered, ste čevlji 60-leta, plašč visi 70-th in leži približno kup revij" po vsem svetu "50-ih letih, prekrita s prahom, in zaradi tega pogosto se zgodi, škandali, je slabo - parries Markina. "In če sem 10-15 stvari, ki začasno ne v mestu, to ne pomeni, da sem v stagnacijo ".

Mimogrede, o stagnaciji. ", Če si dal pohištvo in ste to tudi vredno od 80-th let, sem 90% prepričan, da imate v življenju stagnacijo", - pravi Elena. Energija prostora, se spremeni po vsaki pomembni dogodki, ki so si poročen ali je imel zlomljeno roko, tako apartma je nenehno potrebne spremembe. Ni obvezen,'se prepričajte, da nakup novega pohištva ali premikanje stari, lahko posodobite soba v podrobnosti.

Spremenite preproge cvetja

Elena klice pristop Feng Shui je logično. ", Da vsako stvar, ki jo je treba zelo skrbno", " je rekla. Vendar še vedno usklajevanju svoje življenje klice, da začnete z, spremembe niso inter'notranje zadeve in notranji članice. "Če oseba znotraj smeti in black, ki bi inter'jer je naredil, harmonijo ne dosega", " je rekla. Ali, da je vrsta sklepanja: "Na seminarjih prosim študentom na naslednje vprašanje: kaj je svoje bogastvo? Za mene je to najprej moje družine'I, nato pa svoje znanje in šele nato finance. Tako da sem v sektorju bogastva kot aktivator lahko dobavi fotografije svojih otrok ali dal knjigi ".

Elena sama obvezna'zagotoviti, da se drži načela Feng Shui, in so tudi zahteve pamet: čistost hiša, cvetje, živali, ki pohajkovanje po hiši in "crash" stagnira energije, brez vonjav in temnimi toni, najmanj preproge, ki nabirajo prah, in s tem stagnacije.

- V stanovanju, obstajajo kraji, ki niso pravilni, tudi s pomočjo Feng Shui?

- Št. Ni takih prostorov, kjer bi bilo nemogoče, da odpravite težavo. Tudi v majhnih stanovanjih. Vlekel z barvo je močan aktivator Feng Shui, z dodatki. Če ne morete postaviti posteljo v najbolj ugodna smer, ne skrbite, to je mogoče nadomestiti za nekaj drugega.

- Ne vpišite Feng Shui, ki so v nasprotju s Pravoslavno'jamo?

Vendar se ne moremo častiti! Ni protislovje. Obstaja poseben sektor "pomočniki in učitelji", kjer si lahko postavite ikone. In lahko si jih v ruski tradiciji v "rdeči kot".

Za slavo - na Jugu, za CT'row - Severna

V Feng Shui, obstaja več šol - intuitivno, piramida, kompas, "Chernoschekov", krajine in šolskih oblikah. Na primer, po kompas šola vsako smer kompasa ustreza pomemben vidik, ali sektor - slava, bogastvo, CT'kariera itd., Sektor je bogastvo, ki se nahaja v jugovzhodni prostorov, sektor of fame in položaj na Južni, zakonske zveze in partnerstva v Jugo-Zahodu. Na Zahodu je sektor "otroci in ustvarjalnost", v Severno-Zahodno - "pomočnike in učitelji". Na Severni poti je odgovoren za CT'notranje zadeve in razvoj, North-East - modrost Vzhoda, za družine, deklic'peti sektor, zdravo'I, je v centru.

Vendar, Elena Markina boljše meni, individualni pristop do osebe, ki temelji ne le na kompas šoli, vendar na Natalne karte "štiri stebri usode", ki temelji na uro, datum in kraj rojstva osebe.

Pravoslavna: posvečenega V hiši - ne kaditi, ne sme biti nesramen

Ureditev pohištvo, barve, zavese, preproge in podobne stvari, za Pravoslavne oseba brez pomena. Tako je dejal vodja centra za rehabilitacijo žrtev ne-tradicionalne religije duhovnik Oleg Stenyaev. In s privrženci moda Feng Shui njegovo delo ni bilo potrebno. Pred navdušeni borilnih veščin, oče Oleg nič slabega v sebi je vaja tudi ne vidi, ampak s opozorilo: recitation od manter, je popolnoma nesprejemljivo. Ampak plačujejo davek suši in druge jedi Vzhodne kuhinje, pam'ne pozabite: hare Krišne hrana za Pravoslavne prepovedan, ker je žrtveno hrana in njena poraba je duhovni pomen.

In še, Pravoslavna mora predložiti vaš dom z določenimi pravili.

Glavni kraj v hiši - "rdeči kot", okrašena z ikonami. Canonically mora biti družina relikvija, in sicer poroka slike Kristusa in marije. Ikone se lahko prenesejo od staršev, ko blagoslov na zakonske zveze, in posebej naročiti ali pravkar kupil v Cerkvi knjigarni. Če želite določiti "rdeči kot" samo to Vzhodnem kotu sobe, kjer vso družino'I. To je Vzhodnem kotu dnevne sobe ali "super soba" v tipični malogabapitke. Ko je ležala na mizi, sedi pod ikone ali glavo družine ali najbolj spoštovan gost.

Ikone morajo biti na voljo v vsaki sobi. V otroka - angel, katerih krila simbolizira zaščito. V kuhinji - Sveti Eufrosine. Bil je menih, delal kot kuhar v eni Palestinske samostanov, zato je pokrovitelj Gospodinje.

V pisarni je lahko ikona Odrešenika ali je mati Božja. Ikone niso prepovedane, da visi in v koridorju. Kaj je po presoji lastnika.

Pravoslavni hiša naj sanctify. Za to prosite, duhovnik. Bil je posuta s Sveto vodo, vse prostore, ki se nanaša na štirih straneh sveta podoba križa Golgoti, in po molitvi za dodelitev blagoslov doma posvečeno olje anoints te slike. V posvečeno hišo, ne morete izgovarjati kletvic in Kajenje. Popolno posvečenost hiše je redka - ko naselje, ali po popravilu.

Muslimani:

Ne ga potegnili ven metrov v smeri Meke

Po prvi Namestnik mufti iz Tatarstan od Valiulla khazrat Yakupov, Orientalske kuhinje, Orientalskih borilnih veščin in tudi Orientalske medicine Islam je miroljubna.

- Lahko bi ločenih kulturnih vprašanj in vprašanj duhovno prakso, " pravi Valiulla khazrat. Suši in vaja je zelo sprejemljivo. Zdaj na Japonskem, živi sto tisoč Muslimani verjamejo, da so se poklonili nacionalne tradicije. Druga stvar - recitation od manter. Ko vernik prihaja, smo poskušali razumeti, kaj je možno in kaj ne. Ampak resno grožnjo proselytism I v ti napadi ne vidijo.

Ko doma za izboljšanje Pravoslavne mora pam'ne pozabite, da najprej je treba razdeliti v moški in ženski polovice. V eno-sobno stanovanje moški in ženski polčasih, lahko razdelimo na zaslonu, zavese ali omaro. V domu bi morala biti kraj za ablution (dobro, tuš ali kad) in kraj za goste.

Odprta hiša je običajno curtained (predvsem ženske)na ulici mimoidoče, da bi lahko pogledal v okno. To velja za visokih stavb. Naselje na norme Islam začne z branjem Kur ' anu, in je bolje, če bo duhovnik.

Korana v hiši mora biti na visoko mesto na polici, ampak fit in garderobo. Voditi Sveto knjigo bolje, v primeru.

Stene so včasih okrašena z izrekov iz Korana. Za Muslimana, je zelo pomembno, da ugotovite, katera stran je Meka, je stojalo'je povezana ne samo z dejstvom, da Pravoslavni moli v njeno smer. Pri izbiri kraja za posteljo, je treba upoštevati, da je v smeri Meke je prepovedano, da se raztezajo noge. Ničvreden na tej strani, urediti kopalnico, če govorimo o zasebnih domov. Ampak, pomirjen nas Valiulla Hazrat, v visokih stavb z si ne more pomagati, "objekti" nikjer ne bo preživela, in greh za Muslimane v to -, da ni isti stavbi, je bil zasnovan.

Meka našli s pomočjo kompasa. Po Valiulla khazrat, zdaj preproge za molitev - namazlyk - pridobiva z namagnetena puščica. Poleg Korana in namazlyk v hiši obvezen'mora biti kumgan - vrč za ritual ablutions.

Med prazniki sedmo Poglavje'th je sedel na častnem mestu, in če je duhovnik, potem je to mesto pod njim.

Judje:

Na post - mezuzah v dnevni sobi - Talmud

Moda Hobiji, ki je prišel k nam iz Vzhoda, vodja Oddelka za javne SV'odnosi Federacije Judovske skupnosti Rusije, Baruch Gorin je enostaven:

Suši, če so košer, je dopustna. In barvo zavese, ne glede na to - odločite se lahko za okus.

Feng Shui ni v nasprotju z Judovstva, ampak še vedno Judovskih domov, morajo izpolnjevati določena pravila.

- Na lintel za vsaka vrata morajo biti mezuzah - Judovski talisman, " pravi Baruch Gorin. In nad vhodom v hišo je treba pustiti resistuktyranny kos - pam'spomin na uniči tempelj v Jeruzalemu.

V hiši obvezen'mora biti Tore. In 60-glasnost izdaja Talmud vernih ljudi, se šteje, da je dobro poročno darilo za ženina. Knjige so ponavadi shranjeni v glavni hiši, v dnevni sobi. Skulpture, ki se štejejo za razkošje, ampak s slikami, so dovoljeni le, pokrajin in še vedno narave.

Na Vzhodni steni je okrašena s preprogo in grafik s slikami templja v Jeruzalemu, ali Ječi Steno. Na stenah so priložene škatle za donacije "zdoka" - šel denar sedem članov,'drugič, potem Zakladnice pripadajo skupnosti. V Judovsko hišo, zagotovo veliko svečnikov.

Kuhinja Pravoslavne pravila razdeljen na dva dela, kjer je vlak m'meso in mlečne izdelke. Če je vaš dohodek omogoča, celo iz dveh plošč. Po ločene in vse posode - na eni za mlečne hrane na hrbtni strani je modro oznako, in za m'jasno rdeče. Shranjene plošče v dveh različnih omare.

Za spanje Jud naj glavo na Vzhodu.

Je obred posvetitve hiša Judje tam, ampak na naselje praznujejo Henket in-bajta. V skladu z rusko konceptov, ki pomeni, "pranje" nakup, skupni praznik. Prvi v novo hišo tja otrok. Psi in mačke od Judov, se šteje, nečisto živali. Ampak ribe v akvariju je povsem sprejemljivo.

Natalia Konina

Fotografija www. chineseculturecenter-abq. com, feng-shui. arwen. št

Vir: Izvestia. RU

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика