суббота, 11 октября 2014 г.

Kako kupiti hišo v vasi 2008-10-15 11:51:24

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako kupiti hišo v vasi
2008-10-15 11:51:24

Je podjetje v svoje povpraševanje, da se opravi temeljit pregled za vsaj dve uri, tudi če prodajalca ne zares všeč ideja. Prodajalec bo želijo pokazati prednosti hiše, in vi, kot kupec, ki ga mora opredeliti svoje pomanjkljivosti.

Osnovni pregled je vizualna v naravi, vendar vam svetujemo, da uporabite naslednje preproste naprave, kot so daljnogledi za podroben pregled strehe, Shyla za identifikacijo gnila lesa, svetilko, cm, ali ruleta, tester za preverjanje električne vtičnice, plumb, da preverite navpičnem položaju, stene, vrvi, dolžine od 4 metrov, več risanje gumbe, ki jih bodo lahko uporabili pri merjenju izkrivljanj dreves'leseni tramovi, svinčnik in papir za zapiske.

Kot nam je približal hiši, bodite pozorni na njeno Splošno okolje in usmerjenost k soncu. Prevelika ali preveč skromni hiši, v primerjavi z okolico hiš, lahko nakazuje možnost, da nekateri finančno tveganje. Kot na soncu, ne pozabite,'ne pozabite, da celoletno prihranki energije so višje v teh domovih, kjer največji polje obraz Jugu.

Dobro se nahaja dreves, ki vas ščiti od poldneva toplote, in na prevladujočih vetrov. Ampak, na drugi strani pa, če hiša se nahaja v gosto goščavi, je lahko malo otroški voziček. Prav tako je pomembno, da se upoštevajo splošni varnosti doma, ne ignorirajo razpoložljivost Okna in vrata in vrsto ograje okoli mesta.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика