суббота, 11 октября 2014 г.

Beneške mavec: arhitekturne Belcanto

Je Beneški mavca-bela, podobna kisla smetana masa, ki je obarvan z dodajanjem krstelj. Odvisno od tega, kakšne barve je potrebno, je izbira barv. Podlagi, ta masa, lahko apna in sintetičnih. Omeniti je treba, da v zmesi, ki lahko vključujejo takšne komponente, kot je razbijalo granit, gašeno apno, marmorja moke, sok gume nosijo rastlin in vode. Končna sestava je odvisna od proizvajalca. Vsak proizvajalec ima svojo nianse proizvodnja izdelkov iz mavca. Prednost Beneške mavec je, da se lahko uporablja za katero koli steno. Ali je konkretno, drywall, ali druge površine, glavna zahteva je popolnoma ravno steno. Uskladitev stene in nanos premaza, to je pripravljalna faza, pred nanosom ometa.

Kako to poteka?

Če se odločite, da postanete srečni lastnik stene z Beneško mavca, prvo vprašanje, ki ga je treba obravnavati pred uporabo, ki je dejansko dogaja, da ne. Ni veliko možnosti, vendar obstajajo. Sam, prijatelj, ki ve nekaj o tem ni znana mojstra podjetja in umetnik. Vredno je omeniti, delo je še vedno v gradnji in končna, zato svoj izbor morate biti ustavil na čarovnika, je priporočljivo, gradbeno podjetje. Ampak, če denar mojstri, ni dovolj, in ste se odločili, da bi lepoto, podrobno opišite proces.

Tako, stene gladke, premaz uporabiti. Zdaj začel proces, ki je zapleteno in zamudno. Dekorativni omet se uporablja v več plasti. Vsako plast je potrebno počakati, dokler se ne izsuši, je tudi v postopku, mora površini večkrat poliranje.

Prva plast. Ta plast je trdna. Uporablja se enakomerno na steno, ki končno omogoča, da se ravni površini in nastavite ton končnega dela. Vse nadaljnje plasti so zaključna in so bili uporabljeni v prilagodljive lopatico v kratkih potezah. Na koncu, na steni postane podoben leopard kože.


Ampak - do točke. Na primer, stene so pripravljeni. So popolnoma gladke, napolniti z vsemi pravili gradnje. In to je, če skrivnost se začne oblikovanje "marmor" mojstrovina. Proces je zapleten in zelo zamudno. Beneški omet se uporablja v več plasti. Po uporabi vsako plast mora nujno'bodite prepričani, da počakajte, da se posuši, in v času delovanja celotni površini nekaj časa boste imeli za mletje. zabavaj se!

Prikaže na vrhu drugo plast, kot je na primer kap. Na še in še. To se zgodi do takrat, dokler površine ne boste izgubili madeži. Ie lise, ki se bodo komaj zaznavno. Zdaj moramo počakati, dokler površina je suha in lahko dajo zaščitni sloj voska. Vosek se lahko uporablja tako sintetičnih in naravnih. Če uporabljate sintetičnih voskov, potem je površina se bo izkazalo, Matt. Odličen naravni vosek se uporablja.

Če ste poskrbi stene, Beneški sadre v kopalnicah ali bazen, je uporaba sintetičnih voskov. On je zmožen, da ščiti tla pred vlago.

Podjetja danes, ki so pripravljeni za zagotavljanje storitev na uporabi Beneških mavca veliko. Ampak kako izbrati eno, ki bi naredili vse, kakovostno, ni veliko ljudi, ki vedo. Vendar, obstaja nekaj nasvetov, ki bo vam pomaga, da prava izbira. Seveda, podjetje, je treba izbrati ni prva, in natanko isti, ki bo svetoval, znanci ali prijatelji. Navsezadnje, če veste, nato uporabil storitev, ter za druge stvari, in dela na razstavi. Drugič, morate pogledati za obdobje, ki ga bodo potrebovali za opravljanje dela. Če nekdo obljublja, da si zelo hiter čas, bi morali razmišljati, ko vse, Beneške mavec se uporablja v več plasti, in vseh, ki so jih na suho. En dan ni dovolj. In na koncu, je treba paziti, da kdo si bo natisnjena. Seveda je bolje, če ga je nekdanji učitelj umetnostne Akademije. Vendar je cena tako bodo zaposleni visoko.

Ko je odločitev sprejeta, in stena je pogled, v mojih mislih vprašanje. In kako bo to dovolj? Strokovnjaki pravijo, da je Beneški mavca lahko ohranijo svoj videz 5-10 let z garancijo 100%. Vendar pa ta izraz se upošteva s pravilno nego za njo. Prvič, ne dajaj pohištvo okoli mavca, spet so skupaj so bili ne borijo. To je potrebno, da pusti praznega teka. Drugič, ko pranje ni potrebno, da uporaba kemikalij za čiščenje. Lahko pokvari tla. Zelo luštna, vode in m', ki goba.

In končno smo upoštevajte, da Beneške mavec je zelo priljubljena vrsta dekoracijo sten. Ampak glavna stvar, ki jo je treba upoštevati, da bi dobili najboljši rezultat, je pristojni izbor materiala in človeka, ki bo naredil vse delo.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика