суббота, 11 октября 2014 г.

Kako narediti obnove in poliranje klavir

Da bi premagal navzdol do življenja in ljudi, klavir ali piano lahko pohvali svoje čudovit razgled, opravite 6 glavne točke, obnova pohištva, z rokami, ki smo jih za vas, da bi nanašajo.



faza 1: Mehanske in ročno čiščenje premaz


Ta korak je sestavljen iz odstranjevanje starih premazov, kot tudi za določanje, kateri elementi na videz orodje ni dovolj. Vendar najboljša možnost je, če si lahko delno demontažo klavir. Ta ukrep bo omogočil, za zaščito mehanika orodje iz učinki kemikalij, in dela, nato pa, kot je praksa je pokazala, da bo šel mirno in previdno.


Na tej stopnji, morate uporabiti poliranje stroj previdno odstranite stari uničevanje od površine klavir. Ampak na vsako orodje, obstajajo področja, ki so nedostopni za poliranje stroj. Zato boste morali biti oboroženi s posebno nož in previdno očistiti takih krajih ročno. Po tem površine je potrebno za obračun skrbno brušenja prah in da se doseže popolnoma celo površino na vse obnovljena elementi klavir.


faza 2: barvo Izberite


Ta faza je izbira prihodnosti barvo glasbila. Medtem ko sodobna industrija ponuja veliko število barv in odtenkov, ki bo stavke svojo domišljijo in ustvarite svež pogled na ta element inter'jer. Lahko varno izberejo eno ali več barv. Vendar pa je njihov končni nakup, je bolje, da bi razpravljali "tehnična" vprašanja njihove uporabe z prodajalce-svetovalce.

faza 3: Vlaganje


V tej fazi preoblikovanja klavir, morate uporabiti madež, ki: je lahko kupite v trgovini strojne opreme. V tem primeru, vaš cilj je, da vpijejo čisto površino lesa barve-madež, ki je po svojih željah želeno barvo in odtenek. To tekočino je treba pospešiti in uporabljati ročno na drevesih'leseni deli orodje.


faza 4: prvi plašč


Zagotoviti, da drevo je zanesljivo zaščiteni pred poškodbami, mehanske in toplotne narave, kot tudi od vlage in plesni na površini obnovljeni deli po kadečo treba dati zaščitna plast naravni premaz. To mora zajemati drevo trajne plast, ki bo ohranil lesa del orodje, vendar hkrati ne bo preprečila drevo "dihati".

faza 5: Poliranje


Zelo pomemben del obnove na klavirju bo poliranje orodje. To zahteva uporabo šelak poljski. Seveda, z uporabo določene vrste lakov bi seveda moral slediti navodilom, ki je pritrjena nanj, ampak na Splošno proces se uporabljajo naslednje: na napolniti in victorino do absolutne enakosti površino okoli orodje, m'kaj gibanja podrgnil poljski.


Takoj opazili, da je postopek zelo dolgotrajen, saj ko jo zaženete, ne morete uporabljati nobenih mehanskih "pomočniki". V okviru izvajanja delo ne more biti omejena na eno ali dve plasti laka. Da bi dosegli dober rezultat je potrebno vložiti in več deset plasti.


faza 6: Skupščina


Zdaj, po dolgem procesu obnove, klavir, lahko zbirajo in, čeprav je za uspeh operacije je bil že viden prej, vendar so vsi isti, samo v sestavljeni obliki si lahko ogledate s starega instrumenta klavir postal sije "razlog" za ponos lastnikov.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика