среда, 8 октября 2014 г.

Kaj ne bi smeli storiti, med namestitvijo ZHBI

Na kratko iti skozi priporočila med namestitvijo betonskih izdelkov.




Jasno je, da je vsak izdelek, za gradnjo in konkretne industriji ni nobena izjema, pre-namenjeni za posebne in strogo določene vrste tovorov, presežek, ki je zelo nezaželeno.

Za takšne strukture kot armiran beton, ki delajo na krivulje, so ustanovljen gradbeni normativi in predpisi predpisane dovoljene obremenitve. Njihova vrednost zagotavlja precejšnjo varnostno rezervo, ki na pravilno namestitev, deluje jamstva nutrinvest betonskih izdelkov.

Vse gradbenih konstrukcij, in med njimi in stenske obloge, ki so izdelani za določene sheme namestitev. Sheme so znano, da gradbeniki, kot kršitev lahko privede do zelo neprijetnih posledic.

Pogosto obstaja potreba, da bi luknjo v stropu. Če to storite, da se bo poškodoval celovitost krepitev kletko ali prizadeta rebrasti, ki zagotavlja vrhunsko obremenitev-nosilno sposobnost ploščo, o kateri koli učinek, "napetost" več govora ne bomo. Ta plošča ne bo tekmo obseg ureditvenega dovoljene obremenitve in zato, da ga uporabljate več, bodo zelo nevarni.

 

Če je nujno, da luknjo, da je potrebno pripraviti vnaprej konzole določitev svetlo plošče na vmesna podpora. Takšno podporo lahko služi kot obremenitev ležaja steno. Prav tako bi morali opraviti notranji cevovodi okoli oboda uporabe kovinskih profil. Če želite določiti profil na koncih varjenje je.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика