пятница, 10 октября 2014 г.

Barve in dekorativni premazi 2006-12-21 13:27:05

Gradnja in rekonstrukcija.








Barve in dekorativni premazi
2006-12-21 13:27:05

Poznavanje modernih barv omogoča razumevanje, zakaj oblikovalci raje njih. Ti bi vsak med'notranjost je edinstven, pošlji skoraj vsako oblikovanje ideja, da se obrnejo na steno ali strop v resnično umetniško delo. Dekorativni premazi lahko reproducira teksture kamna, usnja ali kovine, dati novo tla pogled plemenito antike, in ustvariti učinke, ki so brez analogne v naravi.


Ličarstvo, materiali, ki omogočajo, da vsak med'jer edinstveno:
A - "FRANCIJA-DECOR";
Bi - "Ekor-TRANCE"

Material, s katerim projektant skupaj z specialist ozdoblyuvalisya lahko samostojno razvijajo nove, ne rabljene prej zajema tehnologijo, in da bi dobili edinstven, edinstven učinek. Morda je kombinacija različnih tehnik in materialov, ki na isti površini, eden med'Yeri, tako boste lahko dosegli neverjetno estetskih učinkov.

Praviloma površine, barve, laki, ki plast je kompleksen, večplasten sistem. Prevleka je sestavljena iz več plasti odlagajo na podlagi: polnila, premazi, barve (ena ali več plasti), in morda celo iz plasti lak ali vosek. Zelo pomembno je vprašanje združljivosti izdelkov s seboj. Zato vodilni proizvajalci nudijo strokovno sistemov, ki predstavljajo celoten nabor vseh potrebnih materialov za pripravo in predložiti površin. Sistem materiali so značilni za celotno fizikalna in kemijska združljivost z drugimi.

Pri izbiri pokritost morajo strogo upoštevati tehnični opis proizvodov, ki mora vsebovati veljaven, pogoji, zahteve, in vsebujejo tudi odgovore na vprašanja: kako, kaj in v kakšnem vrstnem redu uporabi materialov.

O težavah in tehnologije priprave površine, in prav tako se uporablja za ta namen materialov, glejte Priprava površin za dodelavo. Ta oddelek se bo osredotočil na končna premazi, barve, dekorativni omet in drugi.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика