четверг, 9 октября 2014 г.

Ogledala in prešuštvo

Vse se je začelo z dejstvom, da moj prijatelj Tamara visela na levo od vhodnih vrat je velika slika, ki plujejo pod Galeb. V bližini - fotografija je pred kratkim izginila iz njenega moža. Čudno sestava je bila osvetljena srčkan novi luči.

- Glavna stvar - zgleduje je pojasnil, " da je ptica odletela v hiši, in ne obratno.

Vse to čarobno obred prijatelj branje knjig o Feng Shui. Umetnost ustvarja harmonijo med človekom, okoliških predmetov in energije Tamara je začela še ne tako dolgo nazaj. Sem nežno ji pomagala stati v smeti vrečke zlomljena posoda, prevladajo nad ogledala in potegnite drugi, iz mojega vidika, nenavadnosti. "Morda je stres razvezo zakonske zveze z možem tako je delal", - sem mislil.



Približno mesec dni kasneje se človek vrne Tamara. In sem mislil, da je Feng Shui.

V stari Kitajski nauk o harmoničnem ureditev hiše boste lahko, seveda, ni za verjeti. Vendar pa lahko eksperimentirate. Za tveganja, obešanje slik, s ptic na vhodnih vratih, sem se pa niso upali. Nenadoma res kdo od nekdanje bo vrnil... Odločil, da je bolje za študij, kar privrženci Feng Shui ne priporoča močno. Za zavarovanje stanovanj, tako rekoč.

Feng Shui za vsako

S'izkazalo se je, da nekaterih pravil ne bomo, tudi če niso privrženci Azijskih tradicij.

Brez prahu! Poleg čisto higienskih razlogov, tukaj meša in nekaj prah nabira neugodne energije, ki prispeva k videzu v odnosih mraza, brezbrižnost in dolgčas.

Je za to razlog pri izbiri pohištva je, da živijo na takih zadevah med'notranje zadeve, ki omogočajo, da ohranijo v hiši idealno čistočo. To je upoštevati, in v umestitve.

Tam je drug zakon (najbolj verjetno, glavni od njih), da smo poskušali storiti, ne iz metafizičnih in vitalnih potreb.



Vse smeti v vodo! Stanovanju ne sme biti shranjena stara, ne dela elementov.

Mrtve stvari, prvič, počasen pretok pozitivne energije. Drugič, "okužijo" apatija, brezbrižnost, lenobe. Kitajci verjamejo, da je za razvoj življenja, postane dolgočasno in dogodke, namenjene za nekaj spremeniti, prihajajo počasi. Skratka, učinek zarjaveli kolesa: komaj predenje, nato pa z groan.

Ne potrebujejo vodo

Ena od tem, ki Feng Shui namenja posebno pozornost odnosi med zakoncema. To je tisto, kar nasvet, da na ta modri Kitajski:

1. Ni vode v spalnici! Ali je to samo slika, risba, okrasni vodnjak ali akvarij.

Vodo, v kateri koli obliki nosi moč, stalno gibanje, spremembe, posodobitve, izboljšave SV'povezave. Dobro energijo! Ampak za drugo mesto. Nastavitev akvarijih in fontane v zakonski spalnici, boste nehote sami konfigurirate in vaš partner na spremembe v svojem osebnem življenju. V grobem, izdajstvo. Ista zgodba se lahko zgodi pri dajanju koli predmet,-združljivost'pleteno z vodo, na levi strani vhod v spalnico, (če si ogledali od znotraj). Ali nasproti vhoda v stanovanje. Razlog je enak.



2. Postelja mora biti ena. Ločeno vzmetnice rezultat nevidne razpoke v odnosu.

Sprašujem se, kaj bi starodavne Kitajske o različnih sob, skupno v krogih Evropske aristokracije? Ali o nov model zakonske zveze, kjer imata mož in žena ne živita v različnih hiš (mest, držav)?

3. Prisotnost v zakonski spalnici ogledalo, ki lahko povzroči pojav tretje osebe, ki bo pokvaril odnos.

Tukaj govorimo ne le o romanu. Tretje osebe lahko ljudje, ki lahko poseže v vaše družinske sreče: starši, otroci, prijatelji, sovražniki... Tako vsaj saleswoman iz bližnjih supermarketov!



Nežno, ogledalo!

Ogledalo v Feng Shui - je posebnem členu. Ni čudno, da je bila vedno obravnavati predmet skrivnostno, mistično, skoraj živ.

Povezani z njim's tem povezana ne le grozljive zgodbe Stephen king, pa tudi številna pravila v znanosti "pravilno" inter'jer.

1. Ogledalo naj ne odraža posteljo.

Po mnenju strokovnjakov, dolgo potopitev v svet Alice v Čudežni deželi vzela veliko energije. Zato to ni priporočljivo za dolgo časa, da razmislite o njegovi razmislek. Ko oseba, ki je zaspal, se mu je popolnoma odvzeta nobene zaščite, svojo energijo gre sto krat hitreje. Torej, če imate še muka si na vprašanje, zakaj se vam vstati zjutraj, ne spočiti, poskusite prevladajo nad njegovo ogledalo v tak kraj, da je "videti" na postelji.

2. V nobenem primeru se ne vodijo v hiši krekirana ogledala, celo majhne.

Ogledalo ima lastnost, "da se spomnimo'ne pozabite, da je "videla". Vidi "krekirana" različica tega, kar vas obdaja, ga proizvaja enak energije od zunaj. Prej ali slej se ta energija, ki se začne na delo in... Življenje daje razpoko. Na istem načelu, in vse znane slabo znamenje-združljivost'je povezana z lomljeni ogledalo.

3. Enako pravilo velja tudi za keramike, porcelana nakit in sanitarna oprema.

Razpoke v steklo, keramika, keramike prevoz nevarnega energije uničenja. Tudi družinski odnosi. Zdrobljen postavke svetujemo, da nosi v smeti brez usmiljenja. Pre-breaking doma. Kakopak, na vprašanje, kako uničiti v moderni apartmaji stranišča in kopeli...



4. Nikoli ne držite ogledalo, v hiši z ostrimi koti.

Prednost zaokroži na ogledal. Enako velja tudi za pohištvo. Poleg travmatično, ostri koti "ostrenje" in odnosi v družini. Najboljše od vsega je, ko ogledalo odraža vhodna vrata, tudi v kopalnici, tudi v stanovanju. In visi v hodniku ali v dvorani, lahko znebiti neprijetne govorice, potegnil v svojo hišo. Huje je, če prikaže se okno. Še huje - na steno.

Sodobna sušilec za lase-SUCCI z'ugotovila, da je TV zaslon ali monitor comp''yuter - enako ogledala, ampak z zunanjim svetom. Torej, vse našteto velja za njih.

Slopak'spominska rastline

Druga zelo sporen element med'notranje zadeve - sobne rastline. Povejte, kaj boste oblikovalci in zdravniki, vendar pa, če nego zelena zasaditev breme za vas, so najbolje izogniti v celoti.

Rastline so živa bitja. Menijo, do sebe in, tako kot vsako živo bitje, se vrnete iste občutke. Če se zdi, ni več kot pravljica, preberite o raziskave znanstvenikov, ki so instrumenti v rokah dokazal, da rastline, ki so sposobni, da bo dolgčas, imajo svoje želje v glasbo, odgovor na skrb in celo ljubosumen.



Reed, trave, tumbleweed v stanovanjskem področju, zagotovo ne more jih imajo. Niti ne živijo niti v posušeni obliki. So preveč "svoboda-ljubeč", trgovina in sprostitev energije, povzročijo, da zapusti hišo. Da zavrne izhaja iz Bratkov, so tradicionalno dal na grobove. Zato je zaželeno, da se razmnožujejo v prostorih trt, čeprav so zelo učinkovito okrasite dnevni prostor. "Curliness" prinaša bogato okrašen in neiskrenost v družini, odnosov. So mesto na odprtem balkonu.

Svoboda v spalnici!

Spalnica, po starodavni Kitajski, ikona mesto v hiši. Ta soba je deležen posebne pozornosti, saj spanec je pogoj, ko duša je najbolj dovzetna za vse vrste energije.

Vendar pa, tudi če ste prepričani, materialist, še vedno razumeti, da je slabo spanje lahko uniči življenje, ne le verujejo v Feng Shui. Tukaj je nekaj nasvetov o napravi od svoje postelje:



vse predmete, površina'šport;

ničesar, da bi se spomnil, o delu;

ne mezzanines, so "pritisk" na spanje;

celotno naročilo za posteljo in pred spalnica (junk in nereda nepotrebnih stvari, ki povzroči kaos v duši in misli);

vrata morajo biti prosto odpiranje in zapiranje (to obdeluje svobode misli, dejanja in čustva)

ne visi na steni spalnice umetniških del (njihova energija se lahko tako pozitivne kot negativne)



najbolj ugodna Yang energija pridobljena iz sončne svetlobe, zato ne pozabite, da odprete zavese zjutraj, in še posebej prizadevni spremljati čistost Okna v spalnici.

To je samo del območja Feng Shui svari". Koliko je to samo del Feng Shui priporoča"! Nekateri žabe, ki se v vogalih prostorov, ki so. Sreča, medvedi. Ali svet, da bi pridobili podlago v hišo bogat človek in ga shranite v posebnem prostoru, ki je čakal, kdaj se "srečni" terenu bodo pritegnili številne zaklade in za vas. Že vidim, kako navdušeni upam, da državljani napadla neprebojna ograje oligarhov,... Vendar pa, odstranjevanje knjigo propad z posteljne mize, spati, se mi je veliko bolje.

Alena Dashuk

Fotografija www. asiannouveau. com

Vir: Ženske revije Cleo. Ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика