среда, 8 октября 2014 г.

Oblikovanje hedge 2008-10-13 12:47:22

Gradnja in rekonstrukcija.

Oblikovanje hedge
2008-10-13 12:47:22

Odlična zamenjava za različne vrste ovir, ki so tako imenovane žive meje. Poleg vloge na ograjo ali steno, varovanje pred tveganjem, ki služi kot dobro ozadje za Vaš vrt rastlin. Najbolj pogosto inštrumentov za varovanje pred tveganjem, ki je nič kot dobro načrtovano (jaz bi strogo geometrijsko določeno), nenehno v primerjavi z vrtno orodje, debel pas rastlin.

Vendar pa obstajajo tudi vrste grmov, ki ob pravilni ciljne obliki čudovito, oko-lov zeleno ograjo.

Vendar z nesporno prednosti zelene žive meje imajo dve velike pomanjkljivosti. Prvič, vse žive meje zahtevajo letno in včasih četrtletni odbitki. Drugič, ker vsaka rastlina porabi od tal hranil v škodo drugih rastlin na Vašem vrtu.

Kaj so načine reševanja teh težav? Začnimo z najenostavnejši - odbitek pri vrednotenju. Vse genialno preprosta - pojdi v trgovino vrt izdelki in le kupiti clipper grmovje.

Prodajalec-svetovalec jasno in pravilno opisal Vam, svoje prednosti in slabosti in nudijo najboljšo možnost za Vas. Problem številka dve - pomanjkanje hranil v tleh. Tukaj vprašanje bolj resno, ampak ne vidim nobenih ovir za njegovo rešitev.

Začeli krepiti naše grmovje, in skupaj sosednje rastline spomladi tekoče krme ali gnojil. Super so prednosti staromoden način - mulčenje-razgradi gnoja. Ta postopek se prekine razvoj korenin naših inštrumentov za varovanje pred tveganjem v iskanju potrebne za razvoj mineralov in soli.

Kot je za stalno rast varovanja, pomoč prihaja k nam znanost - desno po spomladi obrezati ograjo, ki je obdelan s kemikalijami, ki daje priložnost, da shranite svoje obliki do naslednje pomladi, zaustaviti rast Vaših zelenih ljubljenčka.

Boer'Yana problem vsak vrtnar. Niso pozornost in živo okrasne ograje. Ponavadi z'popolnoma nevidna, z uporabo dejstvo, da pod Bush bo padel cvetovi in listi. Zato je v jeseni, ko je vse popolnoma jasno razbitin iz pod grmovje odstraniti in zemlja je obdelana z herbicide, ki preprečuje Boer'Jan.

V območjih, kjer je ena od težav je veter, ki je eden od načinov za rešitev problema je, da uporabite niz zasajenih dreves kot veter pasovi. Slabi tlak vetra, kot windbreaks biti zanesljiv defender Vaš vrt iz impulze močan in mrzel veter.

Je nedvomno prednost, zelena zagovarja, da ne tvorijo turbulentni tok zračnih mas, ki nosijo nobenega manj nevarnosti, kot je močan veter.

Optimalne lokacije zaščitna trakova je pravokotna na smer vetra. Kot je za dolžino zavarovanega območja, ki je določeno z višino vetroloma drevesa, običajno razmerje med dolžino zaščiten trak, vrtovi na višino hedge - 20:1.

Tipično za oblikovanje windbreaks, uporabite cparson Lawson in Leyland, white in black poplar, thuja zložiti, itd

Kot je za pristanek, potem takoj je treba opozoriti, da je izbor rastlin odvisna sajenje datume. Grmičevje listavcev golimi koreninskega sistema, morajo biti zasajene v jeseni ali zgodaj spomladi. V sadilni material, ki je začela ni zelo dober čas ali ko tla niso pripravljene za sajenje je treba hraniti v kopati stanju. Grmi rastejo v domu, lonci, lahko zasajene v vsako toplejše, vendar moramo vedeti,'ne pozabite, da zahtevajo obvezno'obvezno namakanje obdobja kratkoročnih suše.

Zdaj smo pripravo tal. Glede na dejstvo, da so žive meje so zasajene za relativno dolgo obdobje, lahko rečemo, za stalno mesto pristanka, za pripravo tal je potrebno plačati pozornost in resnost. Da bi obeležili začetek zemljišče, v določenih življenjskih pristanek z uporabo kratkih kljukice in močna vrv. Opredelitev linije, po katerih bodo zasajene grmovnice, roko sami z navdušenjem in lopato in kopati jarek širine 60 do 90 cm, globina - bayonet lopate. Nato na dnu jarka popustiti in se prilega tako imenovane "blazine" gnojil, ki vključuje: dobro razpadlo kompost, gnoj in šote. Ko je zaspal sadike tal je zaželeno, da se pomešajo z vnaprej pripravljenih organskih snovi (stanja humusom ali šoto). Prav tako je treba opozoriti, da je za najboljšo rast zelenih površin za vsako linearno meter jarka je napolnila za približno dva ali tri handfuls kompleksnih mineralnih gnojil.

Zdaj je opredeljeno z rastlinami, ki bo obrazec za varovanje pred tveganjem. Stara ljudska modrost pravi, da večji ne pomeni boljše. Morate popolnoma strinjam, kot se ne zdi smiselno, da kupujejo velike rastline za takojšnje doseganje želenega rezultata, to tveganega bodo morali dati. Pravzaprav je precej veliko, t.j. že uveljavljene rastline so zelo slabo prilagojeno v novem okolju, zato je najboljša možnost je, da kupite mlade rastline, ki imajo zgrajene blizu njih, po pristanku začasne ograje, narejene iz žice in nizko stolpce.

Sajenje grmovnic se izvaja v mokrem, enostavno obdelana tla. Obvezna'obvezni atribut pristanek je rezanje ostre škarje poškodovane korenine rastlin. Grmi so zasajene v jarek ob pravem oddaljenost od vsake druge, z ohranjanje t. i. root žogo (to je tisti kos zemlje, da gojimo rastline v času svojega življenja v vrtu pot).

Ko sajenje gole korenine in napolnjena s tal, sledile so teptali. Po backfilling, in stiskanje zemlje ravni mora biti enako kot v predhodnem pristanku. Če je bila rastlina zrasla v lonec, nato koren žogo v odprtem terenu mora biti nameščena tako, da staro znamko iskanje zemlja je bila v deželi 2. 5-3 centimetrov globoko.

Takoj po pristanku, morate roko škarje in odstranite vse zdrobljen in grda veje, ki tvorijo obliko varovanja. Če je ograja je sestavljena iz listavcev grmičevje, ga je potrebno zmanjšati približno tretjino višine. Glog ali Privet zahtevajo obrezovanje do višine ne več kot 15 cm od tal ravni. Bor in grmičevje sadovnjakih so razprši zdravilo, ki pomaga mladim rastline uveljavljati in raste močnejši in zmanjšuje izhlapevanje.

Na prvi, o mladih rastlin, ki zahtevajo večjo pozornost in skoraj starševskega varstva. Tako v prvo pomlad po saditvi, ki temelji na žive meje, tal izpolnite plast mulch zemeljske skorje ali mokre šote od 4 do 8 cm. Med spomladansko sajenje ta postopek opravite takoj. Mulčenje je izpostavljen le navlaženo tal.

Kot je zapisal velika classic - "... mi smo odgovorni za tiste, ki ukrotili... ", torej za stalno rast in dobro preživetje potrebuje stalno nego, zasajene z zeleno ograjo. Osnovna pravila: prvi - obvezna'Eskov pogoste namakanje v času suhe dobe, drugi - teptali zemlje okoli korenin rastlin v zimskem času, izključili primerih zamrzovanje.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика