среда, 1 октября 2014 г.

Naprava je strop v kopalnici


Za prostore z visoko vlažnostjo, zahteva posebno obravnavo. Kot pravilo, uporabite več vrst zaključna na teh področjih. Zlasti, stropni omet, in nato barve ali prilepite nad s stropa strešnik. Pred kratkim ponudil več sodobnih metod so stropov.

Glavni pluse vlog, ki se lahko imenuje nizko ceno, in enostavnost, učinkovitost, okoljsko prijaznost. Vendar pa, v času, beljene površine deponiran prah in umazanijo, nato za celotno kosov. Ja, in odstranite plast kreda - užitek pod povprečjem.

Slikarstvo je tudi menilo, poceni rešitev za dodelavo strop. Vendar je kakovost rezultat je mogoče pridobiti samo na popolnoma ravno površino. Poleg tega, predhodno je potrebno, da bi posebno rešitev vseh madeži od plesni. Če ste se odločili, da barve stropa v vašo kopalnico, si je treba pristop, izbira barve. Oljne barve suši dolgo, ima oster, neprijetnega vonja. Druga možnost je, da je mogoče prevzeti razpršenost barve, sort, s katerimi se mnogi med tako uvožene kot domače. Barva je precej odporne na vodo in detergenti.

Zelo priljubljen med prebivalci uporabo stropnih plošč. Oni se držijo strop v kopalnici, wc, kuhinjo in celo na hodnik. Ta popularnost je zaradi, predvsem, za svoje ugodne cene in enostavnost uporabe. Ploščice so frankirane z o'jedrnate sliko, laminirani, izdelani iz iztisnjene pene. To je najbolj trpežna vrsta strešnikov, so zelo enostaven za čiščenje in se lahko naslikal. So kvadratne in pravokotne ploščice in ornamenti na stropu. Lepljenje ploščic na betona in lesa, in tudi odlično se hranijo na mavčne plošče. Da se ne bojijo vroče cevi, vendar svetilke morajo biti postavljeni jih na daljavo.

Plute plošče nekoliko dražja plastične ploščice, ampak so bolj trpežne z visoko zračno vlažnostjo in dobro toplem.

Čeprav obstaja vrsta vlage-dokazilo Ozadje vrste netkanih ali steklenih vlaken, ampak za strop v kopalnici niso primerne. Bodo nedvomno zaostajajo površino in izpostavljena glive.

Če se odločite, da okrasite sobo, v kopalnico dreves'Jana obloga, da se prepreči uničenje mora biti obdelan les z antiseptično, in vodoodbojen agent. Kadar so mokre dreves'lesene letvice lahko nabreknejo, zato med namestitvijo, se morate pustite majhno špranjo pod podlogo.

Plastične plošče so odlična toplotna prevodnost, so enostavni za čiščenje in trajnega delovanja. Plastika je kot nalašč za območja z visoko vlažnostjo. Različne barve in teksture plošče pustite prostor za domišljijo na temo načrtovanja.

Stropov lahko pogosto najdemo v uradne institucije. Za stanovanja je treba izbrati sistem vzmetenja, iz jekla, aluminija ali pleksi stekla. Z uporabo različnih modulov z vgrajeno osvetlitev ozadja, ki lahko ustvarijo prijetno in izvirno vzdušje v kopalnici. Takšni modeli se lahko skrijejo, različne cevi, vendar pa, ko so nastavili višino sobe, se zmanjša za 10 do 15 cm. Prtljažnik kovinske plošče so zelo praktična in dovolj trpežne. Poleg tega ne vpliva na statično. Vendar pa bi morali biti zaščiteni pred udarci in praskami. Pas je zelo sposoben oblikovati sami, pri tem upoštevajte navodila proizvajalca.

Gradnja mavčne plošče, ki jih lahko izvedete vseh oblik in velikosti. Z njihovo pomočjo lahko ustvarite oboki in kupole, kot tudi več ravni površini. So pritrjeni na kovinski profili ali dreves'leseni rejki. Za kopalnico, bi morali izbrati vlage-dokazilo ali sadre stanja. Za večjo zanesljivost črke ročaj vlage-dokazilo orodje na obeh straneh, in šivi so zaprti z tesnilnih mas.

Stretch stropi so izdelani iz najboljšega filma ali krpo in potegnite na poseben kovinski okvir, ki je predhodno nameščena okoli oboda sobe. Sčasoma površina je popolnoma gladka. V primeru uhajanja teh film, ki lahko zdrži precej veliko količino vode. Potem te vode se odvajajo preko posebej za to režo po odstranite vtič. Ali lahko izločiti nekatere stropne svetilke in odteka skozi to luknjo. In lahko povabite mojstrov, ki so razstavljeni kot za odvajanje vode. Določite sami tako strop je nemogoče. To pomeni, da je namestitev ekipa s posebno opremo.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика