среда, 1 октября 2014 г.

Steklene opeke v kopalnici

Mnogi Sovjetski ljudje steklo, ki je znano po svojih malo žalostno, ampak preprosto in je seznanjen s skoraj vrtec steklene ploščice, bela, steklenice, zelena, modra ali temno modra s slabim standardni vzorec: proge, diamanti ali rezine. Te ploščice so bile zgrajene stene v bolnišnicah in zdravstvenih domovih, javnih kopališč, ločeni skoraj celotno delavnico o kemijskih obratih.

Stekla stekla, kvadratne ali pravokotne plošče, običajno narejene, debeline stekla (6-7 mm) in vgrajena skupaj v eno precej težka opeka (standard s stranko, ki je od 19. do 24 cm, teža 2, 5 4, 3 kg). Keramične so gladke in valovita, različnih barv, velikosti in oblik: kvadratne, pravokotne, trikotne, okrogle, in tudi kompleks "kotu" obrazci za obdelavo vogalov.


foto mirdomov. ua

Steklo bloki so zelo praktične gradbeni material. So močne (ne kot krhek kot steklo). Od majhnih mehanske poškodbe steni steklenih, ki niso ROSB'je. Da bi uničili, boste morali pobrati pištolo ni manj zdaj. Zrak, ki ostane v lotanih ploščice je odlično toplotno in zvočno izolacijo. Tako so priročno, da revet stene v prostorih, kjer je še posebej potrebno, da toplo kopel! ) in izgradnjo notranjih sten. Poleg tega stekla za razliko od opeke - svetlobna bitja ali polprepustno (če so barvni in imajo grobo teksturo). Preglednost v konvencionalnih transparentno steklo bloki - 75%, v barvah - od 30%do 70%. To pomeni, da s takšno steno bo lahka in jo je lahko zgrajena na območjih, ki trpijo zaradi pomanjkanja svetlobe, blizu ali temno kopalnice (za vizualno razširiti prostor. O tem, kako ti lahko pomaga, preberite o izboljšanju videza zasebnih


V trgovinah, ki prodajajo stavbe in dodelavo materialov, lahko priporočamo, posebni model, v katerem si lahko vgradili osvetlitev. In lahko uporabite inženiring idejo glavo družine in za samostojno izvajanje teh nevidno steno svetilke ali majhne čebulice. In potem s pritiskom na stikalo na steno, stekla, opeke bo takoj zasveti rdeče, zelene, modre ali rpnabar'jamo, če je steklo so bili drugačni. Lepota... In če boste vgradili v rednem steklo bloki zid v kaotični način (na primer, zid med kopalnica in hodnik), vroče svetle ploščice bo nenavadno živahno pogled na steno zunaj (ponavadi dolgočasno, ki so prilepljena na to Ozadja), in ne samo v kopalnici. In hkrati člani gospodinjstva bodo videli: barvne ploščice, sveti, nekdo je tam (glavna stvar je, da ne pretiravajte s prozorno steklo).

Spremembe Temperature steklo se tudi ne boji, stand od - 40 do + 50 stopinj C. Torej, ta material se lahko obdelujejo bazen v luknjo za dedno mrožev. In vi in kopalnico v hiši, kjer sem, kot da bi majhen sobi.

Če ste že mislil, kako bi bilo videti, in se odločil, da bo priložnost za preizkus in dal v svojo kopalnico, da začnete vsaj eno stekleno steno ali kos steno - lahko poskusite to narediti tudi brez uporabe čarovniki - najbolj. Glavna stvar - pam'zapomniti nekaj pravil za obravnavanje steklo bloki: so dobra stvar in nekaj, subtilna.


foto domodel. neto

Veliko stekla v trgovino za prodajo je prekrite s posebnim zaščitnim trakom. Ta trak je bolje, da ne ustreli do konca polaganje ploščic ne da nič stavbe orodja steklene površine. Če "opeke" nič ni pokrita, je smiselno, da prilepite nad njimi, pred delom s trakom. Cementni malti ne sme vsebovati velika zrna peska, tako, da ne opraskate površine ploščice. Ampak, če cementa ne bi dobili na površino stekla, blok, morate takoj operemo z vodo in ne čakati, dokler se ne posuši. Če bo prišlo do sivo mesto - je grda, kot če odtrgajte suhe cementne - lahko spet opraskate površino.

Za polaganje na steklo bloki priročen za uporabo posebne plastični distančnik TIC. Namestitev stekleni bloki, nato boste lahko hitro videti in stene bodo bolj točne, ker je razdalja med sosednjih blokov bo določena - 1 glej

Stene iz steklenih zidakov "prišel močnejši in trdnejši stati, treba, da se v cementa sklepov kovinske palice s prečnim prerezom 4-6 mm (najdete jih lahko na vse gradnje za trg). Palice treba okrepiti navpično in vodoravno na sklepih med keramike.


foto stimex-v steklarstvu. ru

Kaj storiti s cementom sklepih? Če bodo ostali siva - ni mogoče v kombinaciji z lepo in nežno, "frnikole". Običajno ljudje kupujejo barvne injekcijsko" na ploščice. Druga možnost - o steklenih blokov neposredno na barvne cementa. Ali lahko dodajo barvne cementa med gradnjo, poleg tega je tudi pigment zmes, da bi našli popoln odtenek šiv za določeno barvo očal. Zaradi dejstva, da se steklo, ki je slabše doumel s cementom kot običajni cement, steklene stene priporočamo za izgradnjo ne več kot tri serije na dan (da bi stekla običajno sit, in cementa, da se posuši gor). Drugače gradbeniki-prenagljeno lahko gradi, lepo, izvirno, vendar krivulje stene. In da se steklo, ki je bolje grappled s cementom, njihov zadnji steni ne nemoteno, vendar rahlo upognjeno.

Tisti, ki ne želijo ukvarjati s cementom (in radi Lemiti z velikih struktur), nakup dreves'leseni ali plastični modulov za steklene opeke. Ti moduli so podobni mrežo s celice, podobne v velikosti stekla, opeke. Steklo bloki so vstavljeni v prosti celice in odpravljanje gume tesnila. Če lastnik steno utrujeni, se lahko razčlenjevanje stekla, opeke in graditi mesto steklena polnila" v nov red, ali če želite vstaviti nov modul "opeke" različnih barv in teksture. Pomembno je, pam'ne pozabite, da je wall-modul nosi veliko težo stekla blokov. In če ne utrditi v prostoru, potem je nekega dne to tower of Babel lahko pade. Zato, modul obvezni'zagotovo morali pritrdite vijake na tla, stene in strop.


foto dlya-remonta-spb. ru

Cene keramičnih so različne, kot vse na tem svetu. Še posebej obstojna lahko lastniki bi našli Zlato sredino, in kupi dober in relativno poceni steklo material. Najbolj običajna-looking glass, ki spominja na Sovjetskega enakovredno, cena 25 rubljev apiece, več umetniških na področju 130-200 rubljev, še prefinjeno - 1200 rubljev apiece in zgoraj. Po naročilu v procesu proizvodnje stekla, proizvajalec, lahko jo postavite v kozarec, opeke, ničesar - posušene rastline, morske školjke, slike ali še bolj kompleksno oblikovanje kompozicije. Glavna stvar je, da sem hotel dolgo videz.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика