среда, 1 октября 2014 г.

Izgled kopalnice. Sveže rešitve in stilov

Nižje uvod, ki kadi, je center vesolja v stanovanju in skoraj glavni prostor v našem življenju za selitev, ki jo morate porabiti za plače je treba plačati. In ko je naložen denar se bo vrnil lastniku v obliki nebeško veselje in najvišje razsvetljenje v naslednjo vajo. Samo obraz je: Da, kopalnica je zanimivo in mir v kraju, v stanovanju, ki ga mnogi ljudje želijo, da lepa in elegantna. Kaj vključiti v koncept lepote in slog - to je osebno. Ampak v "kopanje" vprašanje je nabralo že precej pripomb, umetniki in oblikovalci, in je pokazala, da število regularities. Tukaj je nekaj.

Mala kopel - bela kopalnica

Če sem šel v majhno kopalnico, bi morali izvesti številne postopke vleče navzven naključno, ali raje več trikov, da bi zavedle njihovem lastnem mnenju. In potem, ko ti postopki, en dan smo prišli v kadi, jaz ne bi verjeli, koliko se je povečalo. Torej, najprej - da so bele barve. Bela, bela, mat Več stekla in pregleden predmetov (tuš, police, omare, vrata listov). Široko ogledala skupaj umyvalnoj tabela ali galerija ogledala. Kopel je bolje, da jo dvigniti višje nad tlemi in na osvobojeni shranjene kvadratnih dostaviti funkcionalne škatle za shranjevanje stvari (na primer, umazane nogavice in druge pranje). Vizualno kopel bo pomagal, da razširijo prosojne stene iz steklenih zidakov, če boste dobili v kopel z Steklene opeke.
Če v kopalnici Ozadje ali ploščice s sliko celotno sliko, mora poslati svojo vožnjo naravnost navzgor. Če nizki stropi, da sprejme več navpičnih črt in vzorce v polaganje ploščic, tako da bomo vsa dela v hrbet, tako kot v Gotske katedrale. Če kopalnica je okno - da ne prodor v kadi, najvišje dnevne svetlobe.


foto thisplace. ru

Barvne kopalnice

Je način, kako pobegniti iz monotonosti vsakdanjega življenja, bo vaša najljubša barva je stalno prebivališče v vaši hiši. Za nekatere bo to način, da spregovori. Svetlo veselo kad je moralno odmor od hrupnih umazano mesto in izboljšati vaše razpoloženje. Rdeča barva je barva ljubezni, strasti, izredni izvirnost oseba in velike nečimrnosti (opomba); rumena barva je barva blaginjo, hiša - polno skledo veselja; roza - ženski barve, romantičen in zelo živahna, modra in celadon - pomirja, mirno, barva modrosti, zelena za tiste, ki imajo radi naravo, barva eco (ne smemo zamenjevati z emo). Barvne kopalnice - za tiste, ki ne igrajo v otroštvu ali ne želite, da se poslovite od njega.


Stari slog

To se mora začeti z veliko dreves'lesena vrata z veliko medenina gumb ali ročaj z gumb v obliki lev (ukradli iz Muzeja :)). Ta vrata se bo prikazala na vhodu v nekaj, kar spada v Viktorijanski dobi, ali pa samo stari-stari časi. Za vrata mora odpreti sliko s časom zamrznjene, vsaj na začetku 20. stoletja. Zasebna obvezna'nujno na noge. Korito je nameščen v drevesa'vse umyvalne tabela - posebna starinsko salon ali biti neodvisno od starega prsih predali, menzah in drugih stari, slabo izrabljena kot Kabinet predmetov.


foto engelsdom. ru

Na stene je priporočljivo pripeti vsaj nekaj dreves'lesene plošče, in ne pozabite, da je rumena baker ali medenina brisačo imetnikov, sušilniki, obroči, peresa - to vas bo pripeljalo do antičnih časov. Nobene škode, če bo dekoracije na stenah v obliki nekaterih velikih lilije ali slikarstvo v dobi od klasike, ki prikazuje kopalcev. Skupaj plavati še vedno zabavno.


Sodobno

Že od antičnih časov za sedla, torbe v sedanjosti. Kot ona lahko prosim? Ravne linije v inter'Yeri. Veliko chrome, stekla in kovine. Nekaj med minimalism in eleganco. Eden glavnih predpisov - monotone ploščice, sanitarna oprema, pripomočki (enega ali dveh barvah in odtenkih), po možnosti brez Brazilskega karnevala. Veliko ljudi, kot kvadratni vzorci v zidane, in na Splošno geometrija je zelo moderna stvar. V kopalnici sodoben slog, ki mora stati tuš, Jacuzzi (gostitelj mora pam'ne pozabite napredek). Samo, če so izbrane high-tech in sodobnem času, ne dovoli si, šibkost v lep nakit: Barashkov, pupae in Savel'leseni košare. To je druga zgodba, in bo uničil celotno maline. Namočite sodobnost do konca - do zadnjega malo politenica pod noge.


foto original-home. ru


Vzhodna (Azijske) slog

Če ljudje začeli opažati, da je sumljivo, pogosto navdušeno zapisov v zvezek novi Kitajski in Japonski aforizmov z nekaj modrih knjige, potem je prišel čas. Je brez p'pet minut filozof. In staro kad, in vse, kar je bilo narejeno v stanovanju, morda se mi bo razveselila strogo prenovljeni um. Boste morali, da imajo kopalnico v slogu "Zen", Japonski ali Kitajski slog. Ali vsaj malo bližje, na Vzhodu. Kaj je tukaj? Direktna linija: kvadratne, pravokotne kopeli, zapornikov v drevesa'Yana ne manj kot pravokotne škatle. Veliko naravnimi materiali (kamen, les, rastline. Preprosto, brez nepotrebnih vzorcev, nasičenih barv ploščice na stenah in tleh (črna, bela, rdeča, modra). Poskusite, da se prepreči nered ki gre gor - energije za prosto krožijo skozi vašo kopalnico in premagati off s široko pravokotne ogledala naravnost na vas. In potem lahko dodate vonj, Kitajski palice, Orientalski svetilke, porcelan plošče. In gleefully drgnjenje svoje roke.


foto bk-palladio. kiev. ua


Če ne želite, stil, vendar je potrebno udobje in izvirnost

Šivanje zaves iz nepremočljive tkanine in obesite na obodu shell - ta se bo zaslon pokrov prtljažnika lupini (ne sme več lepa), rusty cevi, in druge grde podrobnosti. Lahko naredite svetlo zavese na oknu v kopalnici, ki bo v kombinaciji z barvo, zavese za tuš. Če je hiša ima veliko lepih skodelic skoraj popolnoma uničena storitve, - svetujemo, da prenese to osamljen posoda v kopalnico, kjer je imela bo dobra zamenjava zobna ščetka očala, uho palice, plenice, itd.,


foto freshjournal. ru

Obstaja veliko načinov,, ki jo lahko naredite svojo kopalnico čudež. Jih ni mogoče zdraviti v eno majhno mesto. Zelo izvirno, lahko je kopalnico in stranišče ali kopalnica z WC skupaj, kot to počnejo ljudje v post Veličasten wc.
Obstaja veliko stilov, ki se lahko uporabijo za notranje zadeve'jer vso hišo, in v kopalnici države, modernistične in umetnosti dekoracijo, brutalno in klasičnih stilov, poimenovana po malo vsaki Evropski državi in vsak bolj ali manj dolgo, sliši se lepo zgodovinsko obdobje. Hosani hiše in ločeno kopalnico skoraj ves čas in poskusite, da bi nekaj novega od pred kratkim izumili. Ker dzinerstudio - bogato domišljijo stvar.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика