среда, 1 октября 2014 г.

Stroški popravila v kopalnici

Če se je človek odločil, da bo popravil v kopalnico, on je prvi dolgo zbira denar, in nato začne iskati pazljivo na kock v stavbo, supermarketih in italijanski pipe na policah. In že v pričakovanju veselega spremembe v vašo kopalnico. On bo kupil dobre in drage ploščico bo spremenilo wc za dobro in drago, morda celo kopel za nakup posebne, ali Jacuzzi ali v tujini "hybrid".
"Ker sem pri delu Pasha noč in dan, kot vola, svetlobo bele ne glejte ga, to bi moralo biti vsaj razvajati in občutek, da človek," sanje ljudi in se odločila o končnem smislu popravila. In potem v zadnjem trenutku krade v misli, da je vse to lepoto še vedno potrebujejo nekoga postaviti in namestiti.


Njegove oči za več gradbiščih je mogoče razumeti, da je strošek popravila bo stalo skoraj toliko kot sama vodovodar ali ploščice - v več deset tisoč rubljev. Koliko stane - to Zlato popravila, in kaj določa količino?


Kaj vpliva na ceno

Popravila v kopalnici lahko razdelimo v dve večji skupini - delno s ponudbo dela v gospodinjstvu (ko ime čarovnik za določene stvari, in ostali ne) in ključ (ko stranke mojstri pravijo, da smo si želite ogledati, in greš od doma za tri tedne, - sodelovanje mojstrov, minimalno). "Na ključ" ali ne, je prva stvar, ki določa ceno.

Drugi pomemben dejavnik pri določanju zneska velikost kadjo in WC (površine tal in sten, stropa višina). In prvič v življenju vaše metrov lahko proti vam. Za povečanje ali zmanjšanje zneska popravila lahko stare ali nove postavitve, kakovost stene je za delo (kaj so narejene beton, betonski bloki, opeke) in kakovost komunikacije v hiši (stare gnile cevi in oporniki novo "znotraj").


Vse to'iacovos, ko osebno posvetovanje z mojstrom količina nadzornik. Prav tako lahko ljudje na povabilo oblikovalca in se posvetuje z njim o videzu in dodelavo materialov. Z doplačilom podjetja na popravilo lahko za pomoč pri uvedbi SL: dajejo nasvete o tem, kako rešiti vsa vprašanja v ZTI, in ko je projekt, ki je prijavljen za izvajanje nepotrebnih stene in predelne stene in zgraditi nove.
Po master razume, kaj potrebuje popravilo (jasno predpisuje, vse hoče storiti, in brez katerih stroški), je potrebno sprejeti odločitev, koga poklicati. Če ni dobro, gradbeniki med prijatelji, stroški pa se morajo odločiti, kdo povabi zasebnega ali podjetje - pretehtati vse prednosti in slabosti obeh možnosti.

Zasebni master ali podjetje? Prednosti in slabosti obeh možnosti

Seveda, priljubljena metoda je zasebni trgovci, in cenejši (! ). Nerezidenti iz dežel, Ukrajinci, pridni Moldovans ali Belci (ne pozabite : "Naša Rusija" in pogumni ekipi masters-Belci v hiši Ksenija Sobchak). Z ljudmi, ki jih lahko vedno pogajanja, ugodno, pritisnite, za pomilovanje. Običajno stroški storitev fizičnih oseb, ki v mnogih položajih v ena in pol do dva krat manjša, kot v podjetjih (cene v nadaljevanju), in to je glavna prednost. Še posebej skrbni ekipa trgovci lahko dela v sili način (od zgodnjega jutra do pozno v noč), da podjetja ne vedno, in popravila se bo zaključil hitreje.


foto reguide. ru

Glavne dvom je vprašanje kakovosti deluje (brez dokumentov: pogodbe, garancije za popravila), ne vedno imeli priložnost videti na vzorcih, na izvedena dela (v hiši) in da se naučijo spretnosti mojstra.

Nič manj problematično je, da postane Manager in računovodja", ki je najel za zasebne trgovce. Če usoda je odvzeta ti ljudje vest, točnosti in spodobnosti so, da deluje po metodi " korenček in palica. Ujeti njihov domači naslovi in telefoni po tri dni odsotnosti, ki jo želite poklicati, in spomnil na čas začetka dela, za spremljanje izdatkov za gradbeni materiali, pohvale, ko so se začeli izboljševati. Poleg tega trgovci so skoraj vedno potrebujete plačilo za nakup gradbenih materialov in s tem denar neznanci, ki lahko izgine.

Pri izbiri neznano ali neznane brigade zasebnih lastnikov (lahko premagati številne različne vrste dela) gospodi bodo morala opreti na izkušnje, instinkt, intuicija in usode. Na uspešno naključje okoliščine, na popravila, tako da boste lahko če želite shraniti 20-30 tisoč.

Prednost popravila kopalnica skozi trdno obstaja veliko preglednost masters (družba, zgodovina, njegovi uspehi na popravilo področju, usposobljeno osebje, vzorci dela in rokov standard naročila) in relativno pravno varstvo kupcev (pogodba o popravilu nastavite, seznam del zneskov za delo in pogoje za sprejem-dobave pripravljene predmet'predmet).


fotografija www. vannaservice. ru

Poleg tega večina podjetij ne zahtevajo predhodno plačilo za gradbene materiale in se denar le za pripravljen in sprejet za lastnika. Za minuse - lahko precenil na realno tržno vrednost popravila. Na nejasno besedila v ceniku (koliko natančno je določen postopek), nevidni zaviti stopnje na $ 1-2 vsak element, podvajanje majhni koraki za popravilo v pogodbi, pod različnimi imeni (ko je daleč od izgradnje ljudje ne morejo zaznati, da je to isto stvar ) - uporaba teh trikov brezvestnih podjetja lahko neopazno vbočeno iz popravilo proračun presežek 3-6 tisoč, in še več.

Torej, kaj predstavlja celotno popravilo? Razpostavljene delo, vodovodne napeljave, napeljave, namestitev kopalnico in tuš, namestitev stranišča, kadi, odtoki, pralni stroj namestitev, namestitev lažnih stropov, vgradnja vrat, oprema, topli podi, inštalacije sanitarne tehničnih enot, dodatne obnovo in interior design'jer. Stroške za vsako od teh osnovnih točk, o katerih se dogovorijo posebej. Podrobnejši postopek popravila in njenih stroškov v dokumentih, jasnejše stranka, kaj je plača, za.


Demontaža

Prva faza - demontaža. Preprosto povedano, z kopel je treba odstraniti, in dal vse stare in stare: kocke, na stene in tla, wc, kad, umivalnik, pipe, cevovode in druge elemente. Odstranite ploščice od tal in stropa v podjetja, ki je od 150 rubljev na sq. M., razstavljanje na wc od 400, umivalnik - 500, kopalna kad - 500 in tako naprej. Veliko stvari, ki jih lahko naredite sami, in eden, da odstranite ploščice imajo shranjenih več tisoč rubljev, in če seva in samozaposlene uničila z p'Dascalu wc, umivalnik in kad - 1, 5-2 tisoč.

Popravila s ponovno načrtovanje (demontaža stene, ustvarjanje novih particij) poveča stroške popravila v kopalnici podobna območja v povprečju za 8 - 10 tisoč rubljev (V kompleksnih inženirskih rešitev - več). Če razstavljajte stene same, nato ta znesek je lahko tudi prihranite denar. Za odstranjevanje smeti (po dogovoru) in njegove izvoz (od 1, 5 -5 tisoč rubljev ) Ne, ne moreš plačati podjetje in zasebnih trgovcev, ampak, da poskusite organizirati sam postopek. Če želite izvedeti več o načrtovanju scenarijev in oceniti obseg stroškov in po branju post Obnova kopalnico.

Izkoriščanje cevi, kanalizacijo

Po demontaži prihaja čas gradnje novih komunikacijskih: razporeditev cevi tople in hladne vode in sanitarij (od 6 tisoč rubljev V zasebnih mojstri in od 9 tisoč rubljev V podjetja), kot tudi namestitev zbiralcev, uredniki in filtrov (v manjših količinah).

Ožičenje

Po cevi se začnejo z električno energijo, - napeljava, prenos in namestitev električne točk, montaža vtičnice, stikala, svetlobna telesa. Ožičenje v zasebnih mojstri lahko stane od 2 tisoč rubljih, Podjetje - 4 tisoč, vključno z vgradnjo vtičnic. Svetilke plačani iz 250 - 300 rubljev za točke.


foto mvd-remont. ru

Končna in obrnjen stene

Na "električni" bi mavca delo fazi. Je uskladitev površinah v kopalnici in wc-jem, je prva plast stene in tla za najboljši spojka za dodelavo materialov (znesek se razlikuje glede na ukrivljenost stene, luknje v stropu in tleh, razpoke).

Po teh pripravljalnih in tehnični koraki, ki se začne ena izmed najbolj pomembno in odgovorno - sooča stene, tla in strop dodelavo materialov (ploščice, iz plastičnih mas plošče, dvorišče, itd.). Ploščice zasebnih master je vreden najmanj 500 rubljev na sq. M., podjetja ponavadi od 800 rubljih, čeprav so tisti, kateri merilnik je 500 rubljev Visoki stroški ploščice povečuje stroške namestitve - 1, 5 tisoč rubljev Kvadrat.


Skupaj, s povprečno območje revetted z lončeno površin v 30 sq m znesek, za to delo bo od 15 tisoč rubljih, Ampak to je najmanjšo možno mero. Ločeno morda boste morali plačati injekcijsko strešnik (60 rubljih / Sq m ), Polaganje je ovinki (150 rubljev / Leto, mozaik (od 900 rubljev / Sq m ) In druga podobna dela.

Montaža in inštalacija vodovodnih

V zadnjih obrnejo v njihovo zakonito lastništvo uresničile lastniki kadjo in kopalnica: wc kadi, kopalne kadi, prhe, umivalniki, grelniki za vodo, brisače, pralni stroji in drugi aparati. Namestitev vseh teh predmetov je znaten delež stroškov popravila. Namestitev sanitarnih točke (kopalna kad, umivalnik, wc) bo stal 1, 5-2 tisoč rubljih vsak, električni aparati - od 500 rubljev Na enoto. Zbiranje in namestitev tuš kabine bo stalo približno 8 tisoč (če to je preprost kabino), namestitev "Jacuzzi" - 3-6 tisoč rubljev


foto vyzovimastera. ru

Pred namestitvijo drago vodovodnih (nekateri Golden bowl tisoč eur) stranka in čarovnik običajno pogaja s zavarovanje tveganj. Čarovnika lahko zavrne namestitev za 500 rubljev, wc s, cena 5 tisoč evrov. Običajno standardni znesek namestite dragih naprav, ki so priključene 10 - 15% svoje vrednosti.

Na koncu, gradbeniki so visela na svoje mesto policah, zavese za kopalnico in kljuke, vzpostavitev ogledala in odstranjeni zadnji koš. Pogosto kot darilo družbe za tako dobro delo so naredili. Nekateri ljudje dodamo nekaj udarcev ali nekaj sto rubljev.

Prinese račun, prosimo

Na koncu, popravilo standard, majhna kopalnica brez sprememb, "na ključ" v zasebnih mojstri lahko storite v 35-40 tisoč rubljev, Podjetje - 60 - 70 tisoč rubljev In to je variante v ekonomskem razredu. Praviloma gre za večje zneske in skupaj z re-načrtovanje, plin za varjenje in mala gradbena dela zneska popravila, v kopalnici in wc-jem lahko presega 100 tisoč rubljev (Razen stroškov vodovodne).


foto remstroydizayn. ru

In popust?

Nekatera popravila podjetje je pripravljena ponuditi svojim strankam popusti. Na primer, lahko označite prebivalci nekaterih regijah in upravnih okrožij, Moskva (Jugu, Severu, Zahodu ali Vzhodu) - na načelu lokacija podjetja, in znižanje cene kupcem 10% stroškov. Ne ostanejo brez popusta upokojenci, kot tudi kupcev storitev na velike vsote denarja (od 80-100 tisoč rubljev ) In vip-strank - tiste, ki želijo, da bi popravil v isti družbi še enkrat. Toda, kot pravilo, popusti veljajo samo za rezervacije vnesite ključ in popusti se ne seštevajo. To je, če ste upokojeni, ki živijo na Južno od Moskve, je vip-odjemalec in želijo popravila na 200 tisoč rubljih knock off 30-40% zneska, ki zaradi svoje ekskluzivnosti vam ne uspe.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика