среда, 1 октября 2014 г.

Izdelava vašega otroka sobo, otrok 3-12 let

Dojenčka lastne roke, kot priporočamo, oblikovalci morajo združiti tri glavne koncepte, praktičnost, domišljije in varnosti. To je na eni strani zasebnih ozemlju, tvoj sin ali hči, mora biti večnamenski, enostaven za čiščenje in vedno čisto in urejeno. Na drugi strani, dojenčka sobe zahteva izviren pristop: tu naj prevladujejo svetle barve in zanimive vrste "čipi".

In zadnje, kar je zelo pomembno pri ustvarjanju otroška soba je zanesljivost in varnost. Na primer, če mora zagotoviti, da vsi v vrtcu ustanovljena trajna in zanesljiva, in lahko povzroči komaj fino fidget. Poleg tega, ta kraj je treba okoljsko varno in priročno.

Pohištvo za otroško sobo

Po ustvarjanju skupne linije design, registracija otrokovo sobo za dečka ali deklico se začne z izbiro pohištva. Eden od pomembnih elementov pohištva, so omare in drugo pohištvo, ki je namenjen za shranjevanje različnih stvari. Praksa je pokazala, da je praviloma manjši prostor, rezerviran za mali človek, bolj je to vprašanje na dnevni red. Po vsem, boste morali razmisliti, kam oblačila, igrače, knjige in tako naprej.

Ta omare naj ne bo veliko prostora, saj otroci potrebujejo prostor za različne prireditve in igre: za izgradnjo trdnjave, urediti železniški ali povabiti vse lutke na žogo. Zato, omare za otroška soba mora biti blizu stene in bolje, če jim bo precej visoka, vendar ne preveč široko. To bi bilo super, če boste izbrali za svoje otroke, vgrajeni omare: bodo prihranite prostor in so bolj zadovoljni z varnostnega vidika.

Če je soba zelo prostorne in je zasnovan tako, da uporabite dva otroka, nato omare so idealne za razlikovanje med osebno cone in oblikovanje površino za otroke in za vsakega otroka. In ko daje otroška soba za enega otroka, lahko daš trmast Kabinet s police, tako, da se podrobno določijo za otroka proučevanega območja, kjer predava spoznanja in ustvariti prijeten kotiček za rekreacijo ali poseben pas za punčke ali stroji.

Posebno pozornost je treba nameniti jaslice: otroci več spanja kot odrasli, in se njihovo telo je nenehno narašča, nato jih potrebujete in še več anatomsko pravilne pogoje za spanje. Ne svetujemo, da nakup majhno posteljo za otroka. Otroci od treh let, lahko spanje v postelji, ki bo ustrezal v 12 letih. Kot smo že omenili, otroci odrastejo zelo hitro in pravilno, če bo posteljo, ki po velikosti večji od majhne.

Ta postelja ni obvezna'mora imeti lep zaključek: to je bolje, da bodo imeli dober design, in se odzivajo na vse zahteve za varnost. Ne varčujte v dobro blazino in bogatenje je stroj kritje: to bo udobno in higienično. Otroški psihologi svetujejo, da se odločite za registracijo otrokov prostor za dekle ali fant visoko ležišč v sobi za igre ali udobno mizico, na dnu "tla": to prihrani prostor in bo razvoj otrokove domišljije.

Dobro izkazal v vrtcu takega pohištva, kot prsih in spodnje perilo škatle. Lahko dajo vse v en Oddelek, se lahko nosljivi stvari, v drugega, da bi se športni objekti, in v tretjem - svinčniki in barve. Da jih postaviti v vrstni red pogostosti uporabe: so le redko raztegne za mesto na vrhu, in najbolj pogosto uporabljene - bottom: nevarne plezanje domovih nimajo nič.

Okrasitev otroške sobe

Izdelava vašega otroka sobo za dečka ali deklico morajo imeti opredeljeno delež individualnost. Torej, dovolite otrokom, da Izrazijo pri oblikovanju svoje ozemlje, svojo fantazijo in interese. Na primer, oblikovanje površino za otroke mora stati'je povezana z najljubše igrače, številke in obrti otrok.

Na Splošno, otrok ne mara biti neosebna, nevtralni lokaciji: najboljši prostorski otroci zanimive slike, funny igrače in se bodo počutili v tej sobi zelo udobno. Vendar pa bodite pozorni, da pri dajanju otrokov prostor za dekle ali fant različnimi dodatki niso bili veliko: preveliko število svetlih barvah, lahko zavirajo povsod dober ukrep.

Potrebujete tudi pam'ne pozabite, da stene, tla in druge površine, ki so v otroški sobi bi morala biti narejena iz praktično materialov, odpornih: ta pristop, bodo olajšale vaše življenje. Toda hkrati to ne bi smelo biti blede barve, in veselo in spodbujanje ton. Ugotovljeno je bilo, da so otroci res radi steno, z bledo, ampak vse so okrašena s pisanimi elementov, na primer slike šablono ali slikarstvo: pridobiti take pleskarska dela v domu ni težko.

Dobro je, da izberejo, in stroj vinil Ozadje, ali barva. Na nekaterih del stene lahko obesite risalno Desko in črke, kot del svojega tudi za dodeljevanje bivalnih lepo fotografijo, ustvarjalno dela in Spominki.

Na tleh je bolje, da dajo m'preproga z nizko protja jahanje ali druge podobne preprogo na tla. So popolnoma utišati in se plazil na kolenih in bolj prijetno. Na Windows visi zabavno dvižne zavese (na primer Rimske žaluzije, žaluzije ali zavese, dolžine do roba.

Za ostale, organizacija otroški sobi za dekle ali fant bo odvisna od vašega okusa, domišljijo in osebne želje otroka.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика