пятница, 3 октября 2014 г.

Varnost otrok v hiši

Jo'obrnil otroka, in dan za dnem je rasla in se razvijala. Zelo pomembno je, da zagotovi vse, kar je za varnost otrok v hiši.

Otroci so prvi raziskovalci in testerjev v Vaš dom. Vse, kar učijo na svoje izkušnje, tako da boste morali, da bi to izkušnjo, kot si lahko, varno. Če želite to narediti, izumil veliko koristnih naprav.

Obstajajo pravna sredstva, da zaščiti otroka pred poškodbami in ključavnice, ki ne dovolite otroku, da različnimi temami.

Zaščitna čelada bo pomoč mladih raziskovalcev, ki so šele na začetku, da razišče na svoje, medtem ko ščitijo najbolj občutljiv del glave. Čelade so namenjene za otroke od 6 mesecev, je elastična, polnjenje in se prilagodi, tako da se prilegajo glavi.

Uporaba vrvici Boste zlahka lahko pomagali otrokom, da bi prvi koraki, vendar nadzorovati svoje gibe in da padejo. Rad bi, da bi upoštevajte, da povodec je pomagalo, da se boste zaščitili Vašo nazaj od preveč stresa in prekomernem delu v prvi koraki Vašega otroka.

Preden naših mater in očetov z groze tekel po nas in poskušali ustaviti udarce z ostrimi kotu apartma. Ostri koti - nevarno, saj so ostri in kick se izkaže točke. Ta spopad modrice in udarci ni mogoče izogniti. V tem trenutku je za zaščito pred tovrstnimi napadi je zaščitna vogalih. So izdelani iz silikona in so naloženi na ostrih vogalov. Pritrdite vogalih lepljivo znotraj, ki ne pušča sledi na pohištvo.

In veste, kako se srce ustavi, pretepanje, ko otrok začne predvajati, ki so zlorabili vrata. Grozno, ker za ščepec prst ne samo boleče, vendar je lahko za posledico resne poškodbe. Za varstvo otroka od nje, lahko zunanji zaklepanje vrat. To bo zaklepanje vrat v eno mesto in jih ne bo potisnite vrata. Je blok s pomlad tablice kovinske in dve zavore, ustanovljen na podlagi vrata in se ne pokvari tla.

Tudi danes s'pojavil v prodaji in zaščitna blažilnik na vrata. Ne zaklenejo vrata in ne samo to, da ga do konca zapreti. Prednost je, da se otrok lahko odprete vrata.

Vaš otrok je aktivno plava v kadi? Potem je bolje, tapnite dal zaščita-blocker. On ne bo dovolil, da bi otrok poškodoval sam na oster rob, žerjav in ne dovoli, da bi otrok mešalne ventile, tako bo rešil otroka iz opekline. Zaščita je napihljiv korzet z zadrgo, ki je preprosto nosi na mešalnik.

Mlade raziskovalce, ki jih zanima vse, kar prihaja svojo pot. In kako ne, da se učimo od rojstva fizike? Ne vemo, kaj se zgodi, če se boste držali dva prsta v vtičnico. Prsti, seveda, ne bo palico, ampak škarjami ali kos kovine stroji ali samo poskusite vključiti železa, ker je njegova mati... sem shudder razmišljati, kaj bi koncu te igre. Zato je najbolj pomembna stvar, da skriti v električno vtičnico, in kako? Za ta namen obstajajo zaščitne svečke za električne vtičnice. Narejene so iz posebne plastike ali gume. Priključki so vstavite v vtičnico z zapiranjem dostopa do njega, in se odstrani s pomočjo posebnega ključa. Obstaja več različnih mehanizmov za zapiranje-odpiranje. In če je Vaš otrok naučiti "crack" je ena izmed zapornic, lahko vedno dajo druge vrste svečke. V oklepajih so tudi razdeljeni v skupine po vrstah prodajnih mest: za standardne in varosatol.

Otroci so zelo radi kraj, kjer odrasli nekaj trgovini. Tam je vse vrste omare in predale. Redki otroka ne zanima, kjer se shranjujejo lonci ali žlico. In tam so tisti, ki pull vse, kar je iz omare in se sami tam. In kako veliko zanimivih stvari, ki jih lahko zamislite. Ampak potem starša čiščenje veliko. Si res ne želim, da bi moj čas na te blokade ali imate nekaj nabiralniki so shranjene nevarne stvari za otroka? Če Ste fit blokatorji na Kabinet vrata in imel fantastično časa na polja. Tako blokatorji, ki je enostaven za namestitev in ne dovolite otroku, da odprete Omaro ali push polje.

Tudi jaz želim, da bi se poklonili to zaklepanje kot je na hladilniku in na VIDEOREKORDER. Nikoli ne vzeti iz caseapproach žlico ali majhne naprave? Ni vsak delavnice. Plug je oblikovana za standardne velikosti in preprosto vstavi in odstrani s pomočjo posebnega ključa.

Gradiva na temo

Otroci: 10 sobe v enem
Vrtec
Otroška soba: lahko in ne more
Otroška športna območja
Obstajajo ograje za stopnišča in postelj, za preprečitev padca otroka. Trenutno zelo veliko različne obrambne mehanizme. Ampak tisti, ki kupiti - se Boste odločili. Vendar to ni odvisno samo zdravje'I in otroška življenja. Zapletene opreme za zaščito Vašega doma, bo otroka za samostojno premikanje, in raziskati svet okoli vas brez Vaše kriki in prepovedi. In Vaše življenje bo več brezplačno, in nestabilen.

Elena Ismailova



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика