пятница, 3 октября 2014 г.

Na delovnem mestu učencev

Kljub nadaljnje nastajanje nove umetnosti oblikovanja inter'notranje zadeve, soba school študent temo, še posebej ne razvajen za pozornost oblikovalcev. To je ena stvar, da pridejo gor s predpostavko, da se veliko let bo prosimo, njihovi lastniki, so sposobni oceniti in udobje coniranje, in harmonijo barv, in kakovost pohištva in naravnih materialov, raziskave in kreativnih misli. Čisto drug vnaprej sprejeti dejstvo, da zelo kmalu skoraj vse stvari, levo svojih mestih, in za več let otrok bo popolnoma spremeniti barvo in motiv. V teh okoliščinah, kako lahko nekaj, biti oblikovane?

Dejansko je to mogoče. In celo potrebno. Ker je otroška soba ni le priročno mesto za študij in rekreacija, ampak prostor, v katerem ljudje postopoma Zori in se oblikuje. Pravilno zasnovana inter'EP bo ustvariti udobje za dejavnosti in zabavno vzdušje, bo inure redu, bo vsadek dobrega okusa.

Končno, priročno organiziranih prostorih, ki bo spodbujala pozitivno duševno odnos, ki je zelo pomembna za vsako osebo, še posebej v obdobju svojega nastajanja.

Soba na pravila

Pri delu na inter'ladje sobe za študenta pomembno je, pam'zavedati. Najprej je treba nepotrebno pohištvo. Zaželeno je, ne da zmanjšati, da strogo funkcionalni minimum. Zbiranje predmetov za rast, nered na raznih policah in stoli, ki jih bo verjetno treba je vaš otrok, bo privedla do dejstva, da prebivalci tak prostor, se bodo počutili omejene. In v dobesednem in prenesenem pomenu. Želja med vožnjo ne Poka na pokes kota morda v nekaj letih pomemben vpliv na Splošno plastičnost otrok, ki vedno, kot če se bojite, kaj nenamerno poškodoval.

Poleg tega v začetni fazi načrtovanja je treba upoštevati, da je inter'jer to ni večno: več časa, da se bodo spremenili, in ne enkrat. V osnovni šoli obdobju skupaj z vaj, tukaj je veliko igrač. Nato se bo začel zmanjševati v korist več in več knjig. Dekleta bodo želite postaviti na svoje "budoar" ločeno toaletno mizico z veliko škatle različnih stvari, fantje se bodo začeli sanje športne opreme, kot so prebijanje vrečke. V 14 letih in bo precej huda zlom: v sobo se lahko popolnoma zaprti velike plakate, in center bo glasbeni sistem, z močnimi zvočniki. Potem je čas, oster Hobiji bo šel dol, ampak bo zamenjala sposobnost ceniti drago atributi udobno življenje. In vse raznolike potrebe bi bilo treba upoštevati.

Laboratorij odraslega življenja

Kljub dejstvu, da je samo eno sobo, v bistvu, to je postavitev celotnega stanovanja. Tukaj morate dati vsaj delovno območje, prostor za spanje in zabava. Tukaj je vaš otrok ne bo samo izvedeti, temveč tudi pridobiti moč, da se sprostite in za sprejem obiskovalcev. Mimogrede, o tem je, starši, kot pravilo, ne pričakujem, da se pogosto izzove v hiši, kot so rast, dediča, da pogoste konflikte. Vzrok za napetosti in je ponavadi slepi visokih ambicij, da bi najboljše (po njihovem mnenju), da otrok, ki je izražena, zlasti, da se odrasli raje, da okrasite sobo dediča, kot jih vidite fit. Da je, ne upošteva mnenja mlajši član družine. Medtem ko aspiracije mladih organizirati svoj prostor na svoj način, ravno nasprotno, to naj bo le treba spodbujati, hkrati instilling osnovna načela dobrega okusa.

Najbolj praktično prvi menijo, lokacija, mize, postelje in igranje na območju, tako da lahko pozneje spremeni nič. Na primer, na delovnem mestu bi bilo treba najbližje okno - vir naravne svetlobe. Zelo pogosto, starši dajo Desk (sicer je središče dejavnosti vsak študent) pravico pred zadnjo. To ima svoje nesporne prednosti - dobra naravne svetlobe in zelenih tonov dreves ali modri odtenki nebo pred očmi prispevajo ostalo. Vendar pa obstajajo slabosti. Na primer, otrok pogosto moti, kaj se dogaja v ozadju stekla, je veliko bolj zanimivo opazovati mimoidoče in ptic, kot da razmisli, koliko časa se vlak prispe od točke a do točke C.

Z vidika delovnih pogojev, optimalno je lahko lokacija, desno od okna, tako da svetloba je padla na levi strani na delu ravnine (če je otrok desničar, in če je levičar - obratno). Kadar je tak odmik postavitev, ki se dogaja na ulici, ne da bi neupravičeno odvzel iz prakse. Kompromis šteje se, da je v modi danes kotu izpah.

Pam'ne pozabite, da mora biti kraj in comp'programska oprema (ki jih otrok bo kmalu začela aktivno uporabo), in prostor za pripravo pisnega lekcij. Evropski standard določa table-top dolžina 160 cm širok in 80 videti Tako rešitev, ki bo omogočila in zvezke z učbeniki za zavetje, in na PC, da ne. Pomembno je, da je spremljala zadnji bo na oči-varna razdalja (približno 25 cm).

Na steni blizu, da visi police za knjige. Vendar pa je zaželeno dodati plasti, enega po enega, v deležu glede na skupno število knjig. Prvi razred je dovolj za eno majhno nišo, ki se najpogosteje uporabljajo in zgrajena pod delovno površino design. Na isti konec šolskega poleg tabele lahko nameščeni s posebno stojalo, tako mesto je upravičeno šteje prototip prihodnosti Kabinet.

Medclassic še ne more ločiti pomembne stvari od tukaj nepomembno. Pripraviti vnaprej, da se zagotovi, da Desk bo zapolnila različne stvari: p'pet vrst gumico (štiri od njih so popolnoma nič za brisanje)se je končalo ročaj z lepih zgradb, škatle, zvezke, majhnosti, lepenka številke, vojaki itd. Vsi poskusi staršev v stik, da bi na namizju v takih razmerah praviloma privede do nič. Zato, razumna rešitev je treba šteti za namestitev posebne svetlo oddelkov ali majhno Mizo zaslon rack z pisanih posodah, odprto in zaprto - tukaj baby in bo lahko dal vse svoje "bogastvo". In potem boste dobili popolno pravico pošteno, da scold za Bedlam če zaklad, skrit v "hiše".

Imejte v mislih, da za poučevanje vaš otrok bo rasla. V dejstvo, da ni niti pravi občutek. In pohištva, ko ne želite, da bi nagradili sina ali hčer bolezni hrbtenice, naj dosledno mogoče spremeniti s študentom. Standardna višina mize - 72 glej Naj odraslih, je norma, mali človek, ki je tako veliko zadevo še vedno prevelika. Rešitev bo nakup pisalne mize z nastavljivo višino noge in stoli s sedeža, ki pada in se dviga. Tisti, ki nimajo priložnost, da se vzpostavi tak "transform", - staršev, ki kupujejo na delovnem mestu za prihodnost, je pomembno zagotoviti, da noge, sedel šolarji so na ograji, in ne visi. Pomoč iz posebnega podstavka.

Sladke sanje

Območje za spanje, je najboljše, da ločeno. Idealna možnost upoštevati lokacijo v niši. Če ne dobesedno, nato pa vsaj pogojno. Na primer, s drywall ustvarite posebne police s police, kjer dojenček bo lahko dal pomembne stvari (igrače, ure). In ob istem času, strukturo, ki bo zaščito za posteljo. Na kvadratek prostora iz istega materiala, da knjižno polico, na eni strani sooča Mizo in drugi v posteljo.

Tradicionalno, osnovnošolske otroke raje, da se sprostite na "dolžniško-lastniško" - v zgornjem nadstropju od dveh'postelje ali preprosto s hojo po stopnicah, da modela, ki je na Mizi ali igre. Najstarejša otroka, najverjetneje je, da bo raje spal na nižji ravni, če smo natančni, bi od posameznih posteljo. Najstnik bi govor o foldout kavč atribut odraslo življenje. Ampak tudi, če postelji s časom in spremembe, je svoje mesto (ko pravilno od začetka načrtovanja), ostanejo nespremenjene.

Srečanje kraj

Kot je za rekreacijo, vse, kar je veliko bolj zapleteno. Če dimenzije omogočajo, potem je bolje, da ločeno, ne mešanje z regijo sanj. Mizica, par naslonjači, preprogo ali raztresene na tla blazine, in tam si ustvarili prijeten prostor za sprejem.

Vendar, žal, prostor je pogosto otroci so zelo omejeni, tako da boste imeli o'dovuti salon in spalni del. Najbolj razumna rešitev bi bila za nakup kavč postelje. Miza in par foteljih je še vedno nespremenljiva zahteva, da je tak kraj. Druga stvar je, da zadnje upanje'pojavilo se bo v otroku bližje prehodne starost, ko bo treba model njihov prostor v podobi in sličnosti odraslega.

Živi v svetlobo in barvo

Ločeno vprašanje se nanaša na osvetlitev prostora študent. Kot v celotnem stanovanju, tukaj je treba zagotoviti multi-raven skript, ki lahko spremeni, odvisno od naloge. Tako, za funkcionalna organizacija, bi bilo treba, in Splošno svetlobe, možnosti, ki se odraža na primer v točki virov v strop, in lokalni ravni v obliki namizne svetilke. Ponavadi je to pripomoček, ki so levo od delovno površino, ampak danes je trg svetilke je mogoče zakleniti v vsakem položaju. Ta aparat bo enakomerno osvetlitev celotno območje zgornji tabeli.

Na področju spanja za oblikovanje udobje, skupaj s Splošnimi zgornji potrebno povprečno raven osvetljenosti. Za te namene bo pristop pozornosti.

Izbiri barve za stene, levo, da vaš lastni presoji. Otroci osnovnošolske starosti se priporoča Sončnih barv (rumena, oranžna) in poredna slike. Najstniki raje "kislina" odtenki ali romantično vrste raj na steno, diplomanti bo izbira v prid mirno odraslih tone. Edina stvar, ki bo čisto iz kraja tukaj, so stene, okrašena z dragimi mavca stoletja. Bolje je, da razmišljajo vnaprej o tem, kako, da repaint svetu," je najlažji način.

Šola je obdobje, kar predstavlja rast in oblikovanje osebnosti. In tako dobro organizirana v začetnih fazah prostor v sobi ne bo samo pomagalo, da bi se izognili veliko konfliktnih situacijah, ampak tudi vcepiti ljubezen čiščenja, vsakdanjem življenju in na podlagi dobrega okusa. Kakorkoli že, to je cilj, da je vse izobraževanje, in pravico, med're odločitev delovnem mestu učenec bo vedno pomagajo pri reševanju te zapletene težave.

Ana Domina

Gradiva na temo

Pohištvo za 16
Življenje, ki se skriva Desk
Kako urediti delovno mesto za študenta?
Vir: oir. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика