четверг, 2 октября 2014 г.

Strešnik dobi maximalism

P'pred petimi leti, v času, ko se korenito prenovo kopalnice v svoje stanovanje, smo si zastavili cilj, za vsako ceno znebiti monotono "Dnieper" stene. Seveda, se odpravijo s ploščicami v tem primeru - utopično idejo, tako da sem imel na preizkusu. Za začetek polovici stene kocke, da je velikost našega p'timetravel kopalnica, pobarvane švedski fasadne barve. Del je ploščic, iz velike kvadrate kontrastne barve. V enem od njih celo dal poweramerica ogledalo. Tako dolgočasno, prostora, kopalnico, postal (friends), v Muzej moderne umetnosti.

Morda naše egos trpel, vemo, da v tistem trenutku, da Evropski oblikovalci že dolgo uporabljajo za doseganje nenavadno vizualni učinek MAXI elementov.

V zadnjih letih, napredne proizvodne tehnike, ki omogočajo uporabo keramike nestandardnih velikostih. Danes, naš kvadratov uspešno nadomesti najmanj ena-dve ploščice. To ne bi bilo treba skrbno izberite barvo za injekcijsko maso za sklepov in sklepov, bi bilo veliko manj.

Ni dvoma, človek je ljubezen do keramike - krhke in še skoraj žive materiala ostaja nespremenjena in je na pragu novega Tisočletja. Ampak dati natančnega odgovora na vprašanje, kako je treba videti, je to vedno ni mogoče.

Geometrija

Trenutno dolgo znane vse kvadrate in pravokotnike je izhodišče za vzlet oblikovalca domišljijo. Ploščice (zdaj standard) se lahko enostavno kupiti nekaj fancy obliko. Odhod iz seka linije, gladke zaokroževanja, valovi, police, mozaik, je korak naprej v smeri, da "live", asimetrične prostor dolgočasen svet, opisanimi v koordinatni mreži.

Velikosti

Je monoton ritem prehoda pravokotno ne bo pritisnite svoje monotonost, če vsebovati vsaj en element nenavadne velikosti. Ideja, da je velika in tudi zelo veliki predmeti lahko vizualno zmanjšajo za znesek, ki bodo zdi absurdno, na očeh, kako to izgleda v resnici. Krepko uporabite "velika", ploščice, nekako novo Poglavje v dolgi zgodovini dekoracijo stanovanja. Sodobna Evropskega modela uvaja keramike (pogosto s predpono MAXI) v tradicionalni "življenje" območje: med'karieri spalnice in bivalni prostor.

Barva

To je barva je bil in ostaja eden od najpomembnejših delov vizualno dojemanje sveta, veš vse. Ena je zadela enostavnost, s katero lahko jasno videti sliko nedotaknjene bele površine, ki je, na primer, kopalnico. Ja, seveda, tema beli barvi še zdaleč ni izčrpana, vendar veliko ljudi, ki so prostovoljno zavrne od sklenitve duše, svetla in barvita, ali krede in izklopljen, je lahko zelo hladno, ampak obvezno'obvezno - barvo.

Prostor okoli nas, ne po naključju. Oblikujemo ga še enkrat, vendar to vpliva na nas vsak dan.

Najbolj znan v Evropi proizvajalci MAXI-keramika danes so nemška podjetja.

Tako, AGROB BUCHTAL, specializirano za proizvodnjo ploščic za biljard oprema, zunanja in notranja sooča stavb, je začel proizvodnjo gospodinjskih serijo velikega formata, ki uporablja isto edinstvene tehnologije in vrst površinskih premazov. Kot za izdelke STEULER, obstajajo dveh neodvisnih smeri. Prvi - uvedba rednih zbirk strešnik, ki je 30x40 cm in zgoraj, da se že ustvari novo prostorsko dojemanje. Poleg tega so pogosto dekorativne elemente, plošče, narejene v MAXI-keramike. Druga smer - line MEGACERAM, zasebne proizvodne strukture, ki proizvajajo kolekcije visoke design, zelo velikem formatu. Ta strešnik ima drugačno velikost, obseg koordinatni sistem. Danes obe smeri, so zelo obetavni.

Mimogrede, zadnja zbirka ploščice in oblikovalec, modni oblikovalec Kenzo za VILLEROY &BOCH - KENZO NATURA je tudi zelo nenavadne velikosti...

Drugi paradoks: proizvaja serially avtorja zbirke keramike, ki bodo na voljo za povprečnega potrošnika. Treba je samo še dati prosto pot njihovi domišljiji...

Vir: www. ovd. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика