четверг, 2 октября 2014 г.

Predloga # 1: Reševanje utopitev

Običajno se tam dva od vas in vaš odsev v ogledalu. Tam ste sami, in lahko to storite ničesar... za Primer, če želite kupiti gume race, ribe in krokodili in izvajanje prvenstvo v plavanju. Lahko se še spomnite otroštva in poskrbi regata papir obrti. Najboljše od vsega, nihče ne bo bolelo, to je tvoja kopalna kad, eden najbolj zasebnih vogalih stanovanja.



Ni skrivnost, da je obdelava ta relativno majhen prostor, zahteva posebno pozornost in velika vlaganja. Ne samo, da dobro tuš zjutraj, krepi in vam daje energijo za ves dan, in toplo kopel, v večernih urah pomaga, da se sprostite, pa tudi kopalnica pove veliko o gospodi. Ne, ne moreš pohvali njihovo dobro popravila, če s kopalnica wall pade na ploščico, cloyingly pipo kaplja nenehno pretoka cevi in curbstone pod umivalnik - redkost 70-ih dni sprašuje v zgodovinski Muzej starin. Umazanije in nereda v kopalnici ni kraja, to mora biti čisto, udobno, praktično in zelo udobno, skratka, Raj iz Frotirja za brisače, shaggy iz kopalni plašči in hišne Copate. Strinjam se, to ni enostavno izvesti čim več zahtev hkrati, zato je ureditev, kopalnico in še posebej, kopalnica z wc - bi bilo treba pristopiti z veliko pozornostjo.



Kopalnica, verjetno edini prostor v hiši, kjer v notranjosti'notranje zadeve ne bi smeli zanašati na ultra-sodobni trendi, in bolje je, da poslušate sebe, se voditi vaš notranji občutek. Nepremišljeno opravljanje moda, obstaja tveganje, namesto v kopalnico, da bi dobili popolnoma neprijetno in brez pomena, soba, kjer ste dolgo biti, si ne more. Tako je bilo v sredini 90-ih, ko nakupovanje takoj izginil keramične ploščice temne odtenke - to je postalo modno, da revet njene stene v kopalnici. Glede na to, da je velikost tipične kopalnica v tistem času ni presegla 4-5 kvadratnih metrov, to sobo le spremenili v neke vrste gesel, in leto kasneje žalostno lastniki odpeljal jih je vrnila s silo. V vsakem primeru, odgovorno in resno ureditev kopalnica ni odveč, da bi se zatekli k pomočjo profesionalnega oblikovalca, ker vsako spremembo, ki je lahko zelo drago in odloži popravila. Eden od najbolj pomembnih in zapletenih problemov, - načrtovanje prostorov. Ker vodovodnih "Pref'pleteno" oporniki, včasih moraš žrtvovati svoje ideje o idealni inter'jer kopeli, da ne bi porabili dodatnih cevi in potem ne ukvarjajo z neskončnimi zamašitev in druge vodovodne težave. Oblikovalec bo pomagal tudi najbolj učinkovito uporabo uporabno površino, kopalnico, da sprejmejo vse je potrebno, tudi v sodobnih domovih dimenzije kopalnica ni vedno odzove na zahteve lastnika.



V sanje o kopel postopkov, se moramo najprej predstaviti, seveda, kopel: normalno ali kotni, s hidromasažo, ročaji, posebne nazaj... Ali pa se bo tuš?.. To je stvar vašega okusa in finančne možnosti, dobra izbira, danes je zelo velika. Obstajajo kopeli v obliki okrogle, ovalne, trikotne, poligon, kvadrat. Tam so kopel, kjer lahko leži, sedi ali celo stati do njegovega vratu v vodi. Po zaslugi sodobne tehnologije, ki jih lahko skoraj dajejo prosto v prostoru, vgrajeni v stene, podiums, da se potopi v tla ali samo stojijo v sredini sobe. Ampak glavno je, še vedno ne zasnovo in uporabnost: dobra oblika bo zagotavljala pravilen položaj telesa, kar je še posebej pomembno, če imate vroče sistem. V zadnjem času se je povečal in zmogljivosti kopeli: njihove dimenzije in globina enaki, in da je žarki so manj ravna. Da le ne ponujajo proizvajalci! Na primer, majhen kotiček napsylate kopel, kjer se dva hrbet je blizu. Lahko sedite v toplo vodo, piti kavo in klepet - kako v vodi dnevne sobe. Druga možnost je, kad za družino plavanje: je vgrajen v nišo in malo širše kot običajno. Tam lahko iverka otrok (ali žena), in vode ni Rosplast. Mimogrede, če za prho ali kopel, so koraki, ne pozabite, da zagotovijo, da so njihove pokritosti preprečevala stran.



Drugi obvezni'obvezni element kopalnica - umivalnik - v sodobnih pogojih, lahko litega železa, keramike, kovine in pregleden sintetičnih. Kot pravijo, za vsak okus in barvo... Obliki in obarvanosti in njene raznolikosti lahko resno dal problem za vas izbira. Tik preden se odločijo za nakup tako zelo eksotična primer, preverjanje združljivosti z vašim sistemom tekočo vodo. In keramični lupini naj preveri prisotnost microcracks: če emajl je malo poškodovan, je bolje ne tvegati. In kar je najpomembneje, vse lupine bi prilegajo v okolje.



Seveda, zaradi česar kopalnica, razmišljamo ne le o koristnosti, vendar videz prostorov, tako da je zelo selektivna pri izbiri materialov za predložiti. To je lepo, ne le uživati v toplo vodo, in uživajte v okolje. Tako, so določeni s Splošnimi slog in barvno shemo. Paleta narekuje Splošno vzdušje v prostoru. Poleg tega z uporabo barve, se lahko prilagodijo in prostor vprašanje. Kopalnica veljajo enaki zakoni kot na drugih področjih. Temno ali nasičene barve zoži, se zmanjša prostor, svetlobo, vizualno širi; vodoravna črta, na primer meje po celotni obod kopalnica kot jasno ločevanje med temno dno in svetlobe vrh, vizualno nižji strop. Obdelava različnih barv bodo zmanjšali velik smisel za prostor in ga naredijo bolj prijetno. Globoko svetle barve (bež, roza, rdeča, limone ali baker), ki je idealen za ustvarjanje in ločeno Sedežno površino v sproščenem vzdušju. Vse barve sveže zgodaj zjutraj se bo ustvarjajo svetlo in veselo razpoloženje. Tradicionalno za nasprotne stene uporabo keramičnih ploščic: to je lahko najbolj neverjetno odtenkih, različne po velikosti in teksturi (glazirane in neglazirane ploščice), da simulira drugih materialov - marmor, tuf in opeke. Zelo pogosti lončeno plošče s slikami, in v zadnjem času v Modi vzorci iz mozaikov.



Mnogi, ki ljubi kopalnice v marmorja, in ni presenetljivo, da je trajno naravni material. Poleg tega, da je dobro v kombinaciji z drugimi materiali in zelo lep: vsak kos ima svojo prvotno obliko. To je razlog, zakaj marmorja pulti se pogosto uporabljajo za dodelavo kopalnice. Precej manj pogosto lahko srečate dreves'Jan obdelavo - hrast, teak, bor, češnja ali mahagoni. Odredila predvsem ljubitelje klasičnih starih med''erov. Izgleda dreves'Jan obdelavo zelo elegantno in izvirno, vendar je veliko ustavi njeno kratko življenje: življenjska doba od 3 do 5 let.

Victoria Milovanova

Fotografija www. ashleysbathrooms. com

Vir: City pregled nepremičnine

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика