четверг, 2 октября 2014 г.

Možnosti kopalnica

V bleščečih revijah kopalnica izgleda, luksuzni hotel. Sijaj, vsako stvar na svoje police, okno, boste lahko občudovali čudovito naravo in oblaki plava v nebo. Tam je simulatorja, Solarij, kavču za počitek... In kaj smo v tipični doma?

V kombinaciji kopalnica področju 3-5 cm.. metrov, in kopalnica ne upajo klic. Ampak, če bomo sprejeti geslom " manj je več", je rezultat lahko impresivna. Obstajajo številne tehnike, ki omogočajo malo soba, kopalnica je udobno, lepo in moderno.

Postavitev lokacijo narekuje vodovodne cevi, spletkami hladno in vročo vodo, cevi. Najbolj težko Pref'oblačenje, - stranišče za kanalizacijske cevi. Ponavadi je to del rezanje v polje, ki ni prijeten za oko. Če riser je že tam, bolje je, ne le skrite, vendar se uporabljajo racionalno, za primer, če želite skriti pail. Če ste začeli redevelop, s pravilno montažo vodovodnih že osvojil del uporabno površino.

Sodobni vodovodni dovoljenj so sklede in krožniki za eno nizko steno z različnih strani, da včasih prihrani prostor in coniranje Odbor. Particije, lahko razdelite kad in umivalnik, umivalnik in tuš kabine, kar je zelo dobro izolirana. Enako dostojanstvo steno, ki se skriva v cevni sistem. Namestitev cevi in vodovodne lahko v kopalnico, ki mejijo na steno, nizke kape. Zgrajena o'sanitarni prostori se obdelujejo drugače. Najbolj priljubljena lupina je vystupy višine 1 m, zgornji površini, ki se uporabljajo kot policah. Socle elementi lahko zaviti okoli strešnik, da prilepite čez s steno-za papir ali pa se znebite lesa.

Ločila, ki se prostor lahko postal bolj funkcionalen stvari. Na primer, v majhno kopalnico območju, wc in umivalnike lahko ločijo med seboj po ozki Omara s predalom. Za popolno udobje, razdalja od stene ali stene Kabinet za stranišča mora biti najmanj 25 cm

V majhno kad smiselno uporabo mini-vodovodne, ki zavzema veliko manj prostora kot običajna - blizu zmanjšati predmetov, vse, kar se začne, da se zdi večji. Vendar, če je majhen wc, morda bolj primeren kot standard, potem majhen umivalnik ali kad ne.

Sodobna stranišča s boljše izpiranje naprave, ki je priključena neposredno na steno. Ta rešitev ne le prihrani prostor, temveč tudi ustvarja dodatno udobje za čiščenje stranišča. Montaža enote z vodovodne in stenske plošče, zgrajena v kotu, traja najmanj prostora.

Big kotu ponujajo rešitve. V kotu se bo precej pralni stroj in majhne kotne shranjevanje več, včasih dol, sprošča "tradicionalnih" mesto, ki popolnoma ustreza kopalna kad, umivalnik, wc.

Za tesne prostore najboljša možnost - kotna tuš: hitrost vrata je mogoče namestiti posamično, lahko tudi nakup kabine z kotiček vhod, z drsnimi vrati, kabine krog in p'atirando obliki. Če obstaja tehnična možnost, kad ali tuš kabini mora biti v celoti ali popolnoma utonil v stene. Zelo majhen kopalnica jih je mogoče omejiti za tuš in opustiti zgrajena palete, izdelava sobi počutijo bolj prostorno. Takih duš mogoče ločiti od ostale kopel samo stekleno steno, ki ščiti prostorov sprej.

V kopalnici je pomembno uporabljati optimalne zmogljivosti za skladiščenje, brez žrtvovanja prostora. Še posebej za majhne kopalnice razvil kompaktni pohištvo. Glede barve pohištva bo v sobi luč in rack na valjčni ležaji chrome-navrtane kovinske posode z drsnimi žične mreže je lahko zelo praktično in udobno.

Če pohištvo ni kraj, uporabite stene prostora, natančneje, stenske niše in police - ampak obešanje elementov v vsakem primeru ne sme biti ogromen. Prostor pod pomivalno korito in nad fill light police in omare iz stekla in kovine, v nekaterih primerih - od drevesa. Kuhinja je lahko skrit tudi pralni stroji. Ogrevana brisačo železnici v zameno za podporo sistema, ki bo podpiral mala polica za potrebne frakcija'povezave in zložljiv zaslon na dno.

Ogledalo v kopalnici je primerno, kot nikjer drugje - to je funkcionalno in estetsko. Poleg tega ogledalo optično poveča prostor točno na pol, ker odraža vse o'področje uporabe prostorov. Ogledala so lahko prisotni ne le nad umivalnikom, vendar povsod na stenah. Če ogledalo naj bi samo eno, biti vodeni v svojo izbiro na naslednje načelo - manjšo kopalnico, večji je potrebno ogledalo.

Dodate lahko ogledalo univerzalnost: da ne gre samo za obešanje na steno, medtem ko je drugi imel omarico vrata za podrobnosti. V ogledalo se ne neuporabna lučka. Če je kopalnica ni dovolj obravnavana, dodatno udobje, ki je lahko pritrjena na steno, ogledalo s spreminjanjem kota nagiba. Luč v kopalnici naj imajo primerno število, ker ne gre za kirurški delovanja.

Barve v kopalnici v bistvu sprašuje, stenske in talne ploščice. To je skupna za vse vrste objektov: svetlih in prosojnih materialov vizualno razširiti prostor, zmanjšuje temne. Ustavi ali temno preveč svetle barve ploščic in ploščice z veliko sliko, še posebej v kombinaciji s široko meje. Površine in ploščice in pohištvo izbrati Mat. Postelja diagonalno talne ploščice vizualno najem, povečuje. Za približno visual'enotnost vseh delov prostora in kletne stene kopalnice je priporočljivo, da pokrivajo isto snov.

Učinek globine bo ustvarite plošče, ki vsebujejo v sebi prihodnost: pokrajine (še posebej na morju), imitacija nebo, pogled iz okna in druge Še bolj izvirne načine je lažno okno, povsem realno simulira na eni izmed sten, ali vitraž, ki so nameščeni v plitvih nišah in so označeni. Obseg zaprtem prostoru bo premikanje narazen in strop je narejen vitraž, ali pobarvane, z obeti, zvezdnato nebo.

Majhen prostor Zobov'veže na delež'dorečejo design mislil, da je kopalnica je postala privlačna in funkcionalna. Svoje zaveznike - barve, svetlobe in obliki.

Vir: mebel. spb. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика