четверг, 2 октября 2014 г.

Extensible kopalnica

Veliko kopalnico z udobno, elegantno Salonih in pogled na terasi s Japonski rock vrt Za veliko večino Rusov takšna kopel je še vedno cev sanje. In v težkih urbano okolje, imamo pogosto soba dva po dva metra.

Tako, "Kraljestvu ni dovolj, nikjer pohajkovanje", kot mu je govoril znanih mati v pravu v briljantni uspešnosti Faina Ranevskaya iz pravljice "Pepelka". In na račun sosedov assyriska - ovirale velike stene.

In mogoče, poskusite rešiti težavo, izyskov notranje rezerve, vizualno razširiti meje prostora, ki nas obdaja? Morda je potrebno, da izpolnite manjkajoče kvadratnih metrov, vsaj navidezno, samo z ustvarjanjem njihovo prepoznavnost? Poskusimo.

Najprej - načrtovanje

Začeti je treba s prostorom za načrtovanje, da bi pravilno zavrgli tisto, kar imajo. Tukaj smo prišli do pomoči za namestitev sistema. Kaj je to?

Na nizko ceno, pripravljen za namestitev komponente (self jeklen okvir za eno ali železnici, montaža s popolno izolacijo od kondenzacijo vlage, pritrdilni material, okovje, vijaki,...) preprosto nastavite kjerkoli sanitarnih prostorov. Z uporabo tega univerzalni montažni sistem v rekordnem času, lahko preprosto načrt lokacije elementi kopalnica, razvrščanje wc školjke, umivalniki, korita, itd.,

Prednost namestitev sistema je neodvisen od obstoječih vodovodnih priključkov za vse. Polno namestitev traja le nekaj dni. Padec delo na gouging in zidane, sistem, ki je nameščen na obstoječo steno. To vam omogoča, da postavimo vse predmete iz vodovodne ni v svojih običajnih mestih, vendar pa, kot smo se, da bo omogočilo, da pridobijo razen če metrov, nato pa vsaj nekaj deset centimetrov. Verjemite mi, da, celo predelane 5 cm so velikega pomena. In tak sistem pomaga vizualno lajšanje prostor. Na primer, zelo dobra možnost je kotna postavitev ne samo kadi in tuš kabine, vendar umivalnik ali stranišče. Če obstaja tehnična možnost, kadjo ali tuš kabino, v celoti ali delno potopljeni v niši.

Vodovod - trick

Če pridržujemo si "Kraljestvu" ne tako velika, kot bi želeli, bi lahko enostavno shranjevanje in nato z izbiro namenjena posebej za majhne kopalnice mini-vodovodne, ki zavzema veliko manj prostora kot običajno.

Deluje kot svojevrstno učinek Lutke: relativno manjše predmete, vse okoli takoj se začne pojavljati večje. Mimogrede, veliko malih wc in bide zdi še bolj priročno, kot standard. Ki, seveda, da ne rečem o majhen umivalnik ali kad. Aktualna vzmetenje vodovodnih, ker je vizualno razklada prostor in vodovodne tipa "vse v enem", na primer, tandem prho in kopel.

Če ne uporabljate kopalnica (ali zelo redko), lahko namesto tega dal kotu je tuš kabina, da bi dosegli maksimalno udobje v najmanj prostora. Če želite zapreti teh prostorih optimalno možnost: hitrost vrata je mogoče namestiti posamično, lahko tudi nakup kabine z kotiček vhod, z drsnimi vrati, kot tudi krog in p'atirando obliki. Enote iz naravnih ali mat steklo, plastika, ona ne nered prostor. Zelo majhen kopalnica jih je mogoče omejiti za tuš in zavrne zgrajena palete, tako soba videti bolj prostorna. Takih duš mogoče ločiti od ostale kopalnica svetlobe, stekla particijo, ki ščiti prostorov sprej.

In zraven tuš lahko postavite v pralni stroj. Če kopalnica je, da ne kraj police za shranjevanje brisače, lahko naročite posebni omari-curbstone s pričakovanjem, da je za namestitev pralnega stroja (Kabinet je treba okrepiti, ki lahko zdrži teže enote, in vibracije med delovanjem). To vam bo omogočilo, da nakladanje in razkladanje perilo brez stooping.

Zid +Strop ... + ...

Stene, verjetno igra najbolj pomembno vlogo v vizualno povečavo prostor, kopalnico. V majhnih prostorih ni potrebna uporaba keramičnih ploščic in druge vrste premazov temne tone, še posebej v kombinaciji z velikimi dekorativne elemente in široko meja. Ploščice morajo biti svetle, čiste barve. Dolgo časa je veljalo, da je za majhen prostor, več ploščic velikega formata. Vendar pa praksa kaže, da je mozaik, ki naredi majhno sobo vizualno večji.

Želeni učinek globine dati keramične ploščice in konča svetlo, globoko odtenki in odtenki v kombinaciji s majhne in nemoteče'azleven dekor, ozkih meja, še zlasti ne postavi vodoravno in navpično. Edine izjeme so freske, še večje, ampak samo tiste, kjer obstaja možnost: pokrajine, še posebej morju, imitacija pogled iz okna, nebo, in tako naprej, Poglej ne samo za njih, ampak kot je diapozitivi v daljavo. Še ne obstajajo.

No, če obstaja želja, da ostanejo v sproščenem stanju v aromatično peno, brez občutka teže zgornja meja? Dokazano način - ogledalo strop je izraz visok sijaj. Obstajajo tudi druge možnosti: kovinske palice s posebnim spot osvetlitev in strop je narejen vitraž in pobarvana v obliki nebo ali karkoli drugega, ki je prijeten za oči... Glavna stvar je prisotnost vizualnega vidika.

Da bi okna? Ogledalo? Ni problema!

Vizualni občutek perspektive proizvaja in false polje. Morate le, da imitacije si pravi: okvir, stekla, Zaves, žaluzij... To okno lahko celo odprl, in cvetje bo postavila na okensko polico. To je samo, kakšen bo treba pripraviti.

Še ena zanimiva možnost je uporaba obarvajo steklena Okna, ki so običajno najdemo v plitvo nišo gradnje in so označeni. In potem se zdi, da niso prazne stene in okna v zelo poseben, celo čarobni svet. Če je kopalnica ima omarico, skriva dostop do komunikacij (nifanova cevi, hladno vodo, cevi in toplo vodo)ni obvezna'bodite prepričani, da bo krilnih vrat - lahko uporabite horizontalne žaluzije. Ta oblika metoda lahko storite tudi učinek lažno okno.

Najbolj preprost in dostopen način, da bi razširili obseg zaprt prostor - namestitev ogledala. Je optično povečuje lokacija je pol tako odraža na celotni znesek. Poleg tega, manjša kopalnica tla, večja bi morala biti ogledalo. Ogledala so lahko prisotni ne le v svoje tradicionalno mesto nad umivalnikom, kjer so, seveda, igrajo pomembno vlogo, vendar povsod na stenah, če je ne pokliče lastniki negativnih čustev.

Gradiva na temo

Kopalnica design
Božje kad
Načrtovanje kopalnice
Vodovodne design rešuje vse
Seveda, vse to, le poskusi, da se nadomestilo za tisto, kar nam manjka v resničnem življenju, in vse te trike soba res spacey ne bo. Vendar v delu bo pustil občutek, da v omari, obdan z zelo visok seboj kadi, umivalnike, stranišča in komaj stisnemo pralni stroj. Optična iluzija, ampak je, kot je pesnik rekel, "mi smo dvignili prevare". In tam, strmel, ter veliko kopalnico s pogledom na Japonski vrt vam bo postala resničnost. Srečno!

Vir: www. interier. su

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика