четверг, 2 октября 2014 г.

Posodobitev kopalnica

Eleganten kopalnica, urejena po zadnji težnje sodobnega moda in so opremljeni z vrhunsko sklopi in pribor, drage in za odločanje o popravilo ta majhen prostor v le, če imate dostojno znesek. Kaj pa, če ta možnost še ni, in trenutni pogled sprostitveni prostor, da ste že utrujeni in izgubil svoj estetski pritožbe? Obstaja več načinov za izboljšanje vašega "vodo življenja" in posodobitev kad, omejena le na to nizkimi stroški.

Seveda, preden začnete nadgradnjo kopalnica, se morate odločiti, kaj bi želeli spremeniti v tej sobi, in moje pomanjkljivosti, ki jih je treba odlagati na prvo mesto, in ne pozabite, da zemljevidu vse zahteve za družinski proračun. Šele nato lahko nadaljujete s poslovanjem.

Tudi z enim dotikom, lahko daš kopalnica je lepa in dobesedno preoblikovati prostora, zamenjava običajnih zaves, ki se trudijo, rumena in ne vedno shranite, iz luže na tleh, udobno tuš vrata. Ti so nameščeni neposredno na robu kadi, vzdolž oboda in sicer na načelu-vratni coupe.

Če se površina vašega kopanje izkazalo rumeno, pa'razpoke se je pojavil, in v'dayutsya samem ne pojavi, ne skrbite in bo odvrnilo. Izhod v tem primeru je namestitev akril linijskih. To vstaviti je odporna na pokanje, ne temno, ima antibakterijske lastnosti in tudi ohranja temperatura vode je veliko več kot litega železa kopel. Načeloma se lahko znebite starih plovil in korenito spremenite videz kopalnica, nastavitev tuš kabina, še več, da so sodobni trg je danes velik izbor modelov, da bo ustrezala vsak okus, zato vam brez truda izberite primerne in cenovno ugodne in kakovostne možnost. Poleg tega je s to novo sanitarna enota, osvobojeni nekaj prostora, kjer se lahko namesti pralni stroj ali kateri koli drugi kos pohištva.

Kot je znano, s pomočjo svetlobnih lahko spremenite videz vsakem prostoru, vključno s kopalnico. Ste še vedno pokriva ta prostor samo stropna svetilka? To se je zdaj nepomembno, ena svetilka je zdavnaj mimo. Namestite več manjših odtenki v različnih krajih: v bližini ogledalo, v bližini kad in umivalnik. Lahko uporabite namizne svetilke, sconces, ali prižgali luči. Kombinacija različnih vrst razsvetljave bo v trenutku spremeni vaš kopalnico in Sijaj.

Najbolj hiter, ekonomičen in učinkovit način, da se kopalnica, sveže in posodobljen je, da barve sten. Glavna stvar, v tem primeru je izbrati prave barve, izdelana posebej za prostore z visoko vlažnostjo. Odlična izbira se lahko šteje, akril na vodni osnovi barve, ki imajo nizko vonj, vsebuje fungicidi, preprečuje nastanek plesni in plesni, pa tudi zelo enostaven za uporabo in suho hitro. Želim udobje? Uporabite svetlo, nenasičene barve. In če jo potrebujejo stalne oskrbe z energijo, potem boste verjetno želeli, svetlo in globoko barve, kot so rdeča, roza, limone ali bakra. Občutek svežine in svetloba bo zagotovil breskev, sive in modre odtenke.

Za preoblikovanje kopalnica prostor s pomočjo ogledala, vzpostavitev zrcali steno ali strop. Seveda, to je drago in težavno pot, ampak če lučka v kopeli sveča, ki se lahko prevažajo v drugo dimenzijo.

In končno, najlažji in najbolj poceni način, da spremenite svojo kopalnico v boljši način je, da dodamo nekaj spektakularnih srčkan dodatki ali deli. Različne viseče police, kompleti za pranje, protja dostopi in košare za perilo je lahko pravi okras za inter'notranje zadeve in brisače, Copate, pisane zavese in m'predpražniki, kot tudi aromatičnih sveče in posušen cvet latice bo pomagalo ustvariti v tej sobi, prijetno in toplo vzdušje.

Ni'nujno je vse svoje življenje, da shranite za popravilo kopalnica in dolgo časa živeti v nelagodje, tudi pri majhnih spremembah in minimalno naložbe, lahko posodobite kadjo in da bi bilo sodobno in prijetno.

Avtor: Volokitin Julia

Gradiva na temo

Kopalnica sanj
Kopalnica z vsemi udobja
Kopalna kad kot simbol dobi


Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика