четверг, 2 октября 2014 г.

5 modnih kosov na trgu sanitarni...

Trend za minimalism in antike prodreti še v kopalnico in sanitarijami

1. Starinski"
Kopalnica počasi, a zagotovo bi svojo pot iz okolju prijaznih materialov. Če pohištva iz lesa, prekriti s odpornost na vlago laki. In, če so narejene iz lesa, in to je treba videti plemenito. Ali "starinsko", kot je na fotografiji.

Cena: po navadi je to pohištvo je narejeno po posameznih nalog in zelo drago.


2. V tuš, kot v savni
Če ste se odločili za tuš kabino, modi možnost - kad ali pare učinek. Drago. Ampak to je uporabno za zdravo'I, pravzaprav, v teh kabinah, da bi dobili akupunktura, hrbtenice in stopal, masaža s curki vode. In še vedno mimo aroma-in ozonsko terapijo. Odštevalnik časa ne bo podaljšujejo odveč.

Cena: od 70 tisoč rubljev


3. Toplo kopel v kamen
Če ste'poje hrepenenje po litega toplo kopel iz svojega otroštva, ampak želim videti sodobni človek, da bi kad izdelana iz umetnega kamna (polimerne smole, ki dodaj zdrobljen kamen - granit ali plemenito oniks).

Kam'Jan SL:
-Lažje, kot litega železa;
-Lahko katero koli želeno obliko;
-To ohranja temperaturo;
-Ni treba, da je pokrov (po litje izdelka samo, posneti);
-Trajno, le malo trdoto podredno naravnega kamna;
-Odporen na gospodinjstvo, kemija (čisto čeprav aceton - nič se ne bo zgodilo).

Cene: od 20 tisoč rubljev


4. Priročno mini-shell
Manjše korito poteka v kopalnico, zato je bolj in bolj moderno. Zaradi različnih oblik popolnoma prilega v vogalih in nišah. Oblikovalci so prišli do še enega več inovacij - široka Odbor "mini" lahko dal kup pločevink in sklyanochek.

Cena: od 7 tisoč rubljev


5. Smart pip
Sodobna kopalnica bo videti odlično na dotik ali thermostatic pipe. Vendar opomba - v modni gladko, zaobljene oblike.

- Touch pipo je opremljen z infrardečo napravo. Senzorji sami vključujejo vodo, ko je žerjav bi svoje roke.
- V thermostatic mešalnik - dve roko (kot na sliki), eden, ki ureja vode, pritiska, drugi pa je opremljen z lestvico, ki nastavite zahtevano temperaturo. Če je temperatura vode, ki prihajajo spremembe, nato se tok vode, ki bo pritekla šibkejše, vendar temperatura nadomestilo za senzor, bo ostal enak. In v primeru nenadne izgube enega ali drugega tok vode, bo preprosto prenehajo vnesite žerjav.

Cena: od 5 tisoč rubljev


6 nasvetov za majhne kopalnice

1. Uporabite kotičke! Moderno pohištvo je lahko presenetljivo majhni. Dobra izbira: pralni stroj, potisnil ob zid, in nad njo - mala kotu omare.

2. V kopalnici območju, wc in na območju porečja lahko razdelimo visok ozek Omara s predalom. V tako veselje za shranjevanje manjših stvari: nakit, milo, majhno kopanje pribor in podobno, da se ne ogrozi, je treba pustiti med steno komore in wc vsaj 25 glej

3. Mala soba narekuje pravila za pohištvo. Če drevo ali plastika - le light tone.

4. Imenovani za pohištvo na tla, ne? Dvignite glavo: na stenah še prostor! Zelo dobro, če zid je tržno nišo. Samo, ne izberite masivni obešanje elementov.

5. Druga možnost - vgrajeno pohištvo pod pomivalno korito. Prodaja končal model z originalno polkrožno vrata, uradi za umazano obleko, police itd.,

6. Ogledalo v kopalnici - obvezna'obvezen atribut. Da naj ne bo veliko prostora na steni, lahko kupite omaro z ogledalom vrata.

Gradiva na temo

Kopalnica z vsemi udobja
Kopalnice: načrtovanje rešitve
Kopalna kad kot simbol dobi
In kaj imamo v kopalnici?
Božje kad
Vir: kp. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика