пятница, 3 октября 2014 г.

Soba za najstnike: nasvetov oblikovalec

Ko otrok raste iz svoje "otroke" otrok? Ponavadi let 11-12, včasih pa je pred. In pride čas, ko je težko najti skupni jezik, tudi v organizaciji prostora, v njegovo sobo. Starši so že oblikovali svojo idejo domačnost in udobje, ki se pogosto ne ujema z okusu najstnik.

Vendar pa so poleg estetskih razlik med generacijami "očetje" in "otrok", so trenutki, ki jih o'združiti.

Vaš otrok se bo verjetno se strinjate, da je prostor mora biti delovni prostor z Mizo, police za knjige in dobra osvetlitev, shramba, prostor za rekreacijo in - kar je zelo pomembno za najstnike, da sprejemajo goste.

Kot je za dekor, kopalnica mogoče rešiti v podoben slog, v stanovanje, in lahko, in samo o'predmet, celo bolje.



Soba se je v tem obdobju otrokovega življenja je sinteza spalnice, dnevna soba, pisarna in arhiv, in starejši dobi, bolj vlogo področjih študija in knjižnico, in bivalni prostor. Glavna naloga staršev v tem obdobju je, da poskusite, da se ustrezno organizirati te cone najstnik ni naveličal, sedi za Mizo, ne razvajen vizijo z ostrimi ali dolgočasno, narobe incident svetlobe, in je treba knjigo ali zvezek je bil vedno pri roki.

Najstniki, kot pravilo, ponavadi prostor, ne nered s pohištvom in dodatki, eksperimentirajo in spremembe, tako da, če je mogoče, je treba vzeti za otroka, ki v največji prostor v stanovanju.

Pohištvo je zaželeno, da izberejo večnamensko modularno zasnovo, ki je enostaven za reflow, spreminjanje dolžina, širina, število polic stojala in škatle) in mobilne naprave (če je vse pohištvo je dal na valjih).

Gradiva na temo

Prostora za rast
Soba za prvaka
Soba za mlade romance
Sobo, ki je bila majhna
Ena od posebnosti je prehod v odraslost je zavrnitev bolnišničnih postelj v korist kavč, ki noč spremeni v posteljo. Zofe bolje, da kupite z preprosti mehanizmi, kot so knjige, saj je le mogoče vzdržati dnevno postopek razgradnje. Te udobne zofe na valjih: sestavljeni so dobri za počitek in sprejem obiskovalcev in razpletla, kot jih lahko, da prevračanje po posebnem odru, da želite sprostiti prostor, na primer za šport. Na tem odru je lahko delovni prostor in knjižnico. Mimogrede, vaš otrok prijatelji bodo cenili puder ali blazine, ki so enostavne za čiščenje pod enakimi stopničke ali Kabinet. Odlična alternativa za stole! Če prostor, ki je namenjen za dva otroka, lahko nudijo variante z različnimi višina-postelj na kolesih, kot na postelj v popoldanskih urah zlahka valjani seboj.

V območje za shranjevanje, lahko zastopa nosilce, ki se lahko popolnoma zonirovat prostora, najem zrak, svetlobo, lahko tudi opravljanje zgolj dekorativno funkcijo, če je na policah dal, na primer, vaze, slike v okvirjih, itd. Zanimivo rack pritrdi na nosilec, ki omogoča, da flip it, spreminjanje dekor prostora, ali na stojalo v obliki celic, kot je sistem predali iz prozorne plastične), kjer je vse vsebine, ki so se komaj vidno.

Tudi priročno modularni sistem, ki je sestavljen iz mize, omare, police, trgovino Windows, se imenuje v Rusiji "steno". Tam je prostor za knjižnico, avdio in video sistemi, osebnih predmetov, možne variante za sintezo z dela ali kraj spanje. Če v modularni sistem za zagotavljanje nišo, bo vrsto nadstreška nad posteljo. Kupite lahko tudi odprte police in jih postavite po sobi, da bo vizualno razširiti prostor.

Eksperimentiranje z materiali na trgu, so zastopani v velikem številu: les, fiberboard, iverne, plastiko, steklo. Najstniki ponavadi ljubezen nepričakovane kombinacije lesa, plastike in stekla.

Jutranje področju lahko zastopa tradicionalnih omaro, vendar je bolje, da dodeli prostor za prijetno in udobno mini apretiranje soba, ločene od drugih področjih sobo v istem rack ali, na primer, svetlo zaveso.

Delovni prostor je, seveda, morajo biti predložene v pisni obliki Desk, trgovine v velik izbor, ampak, če je soba majhna, je mogoče organizirati namizju, kot nadaljevanje okno odpiranje. Če želite to narediti, namesto okensko polico za namestitev na zgornjem okvirju, in namesto zavese visijo tkanine žaluzije.

Dragi modi Ozadja bolje, da ne lepilo, ker potem ko je verjetno, da stene so pokrite s transparenti, plakati, itd., Najstnik, bo zagotovo prinesla šokantno lastnosti stanovanj, na primer, bo barve sten v stilu grafiti ali obesil lestenec v high-tech slog, ki zahteva pravico do non-standard okusa in estetskih preferenc. Ne ustavim pri tem, naj samovyrazheniya.

Upam, da Safeguy, oblikovalec

Foto peotagrafx. com

Vir: V newspaper. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика