пятница, 3 октября 2014 г.

Soba za prvaka

Vaš otrok se je naučil hoditi tudi lastnik svojega telesa in se nosijo ves čas, nekje je treba, medtem ko poskuša, da pade na glavo in potegnite čaj, set? Ne krivite mu za take trike, ker to omogoča, da vlak sposobnost za razvoj vzdržljivosti, spodbuja duševni razvoj. Starši so zbegani, da čim bolj zmanjšajo potencialno škodo in poškodbe. Seveda, lahko bi športni oddelek, krog, ali pa vsaj za uporabo na voljo dvorišče konstrukcij. Ampak zamislite si, radosti svojega otroka, ko nekega dne v njegovo sobo s'pojavi lastne športne površine! Beckon up prečko, krilati gugalnice, gimnastični obroči in prilagodljiv Liana vrv ni o tem, ali so sanje malo nemirni?

Prvo vprašanje, ki se odločila, da se postavite območje. Vas moti, ko misli, da je tak užitek, ne za malo "Hruščov". Najbolj kompakten športni kotiček l-shaped obliki je le 0, 5 kvadratnih m kvadrat.

Velike namestitve vključujejo več dodatki, ampak tudi od dodelitve do 3 cm. m prostora. Nastavitev območja, pam'ne pozabite: na dosegu izmenah otrok ne sme imeti ostrih vogalov, pohištva in Oken.

Montaža področju, je tudi izbran v vaš okus: distančniki na tla in strop ali privijete na steno. Če ste se raztezajo ali gips strop, je malo verjetno, da prenese to obremenitev.

Starši, ki ne moti, da se vrnete slika slenderness in prilagodljivost, lahko izberete kovinsko kompleksna in brez strahu, da ne za par z otroki. Poleg koristi za zdravje'I, lahko sodelujete v zaupljivi in prijazni odnosi z otroki. Prenehajo biti zgolj dolgočasno - visi na steni, salte na prstanov, igra in baldivieso! Takšna simbioza prijatelj in oče bo gotovo cenijo otrok na višjih žogo.

Na drugi strani, drevesa'katerem koli področju okolju prijaznih in manj boleče, ko se soočajo z njo, drevje'Jan površina je prijetna na dotik, ne smejo drseti, in ne DRGNITE roke. Glavna stvar je, da izberejo izdelek z dvojnim premazom in brez težav, ki grozijo, da bodo razbili. Je zgoraj, kaj naj si mislim!

Standard športnih kotičkih vključuje steno palice, vodoravne črte, gimnastični obroči, vrv lestve ali vrv, trapezna. Na sklop predmetov v kompleksni vpliva starost uporabnika. Če malček ni bil še štiri leta, pa bo dovolj mirovanju stopnicah, obroči in-line. Za preostale pomanjkanje koordinacije in fizično moč.

Ampak kot ste zrastejo do skoraj vsakem vogalu, lahko kupite, in priklopite dodatno opremo. To lahko košarkarski Obroč, otroška gugalnica, izsekavanje vrečke in vreče, masaža roller table (lahko se uporablja kot predstavitev), Odbor za medije (m'ali težko), odstranljive vodoravne vrstice, v obliki palic, glava gladiatorial mreža namesto prečko. Za povečanje varnosti praksi, vam priporočamo, da kupite takšno uporabno stvar, kot je mati. Dobra rešitev je, da sklenejo posebno zložljivi predpražniki, da bi več površine, skozi katere otrok, bi morali po vsebini, roll. Takšne m', ki Paul otrok, bo padla tudi veselje ni asfaltirani ulici. V času, ko se otrok lahko varno spustiti v "prosto plavajoči" na ulici, on se pridobijo potrebne spretnosti padce, skokov in drugih truecast.

Stroške športnih kotičkih razlikuje od 4 do 7 tisoč rubljev glede na konfiguracijo po meri modelov - od 9-10 tisoč Dodatne opreme bo stalo 200-900 rubljev Lahko se poti najmanjšega odpora in kupite del območja, enega po enega, ki se razteza s tem stroške. Ko je otrok še majhen, je še toliko bolj smiselno, kot pa raste vas ovirajo svoje dejavnosti in se lahko odpravijo z nakupom "ekstra" deli, ki potem bo nedejaven.

Avtor: Irina Makarevich

Gradiva na temo

V telovadnici doma: kaj, kako in za kakšen denar


Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика