четверг, 2 октября 2014 г.

Popravilo tal

 


Visual perception stavbe je odvisna predvsem od stanja stene in tla. Čutim pod noge toplo in mehko talna obloga, ki ni le funkcionalna, temveč tudi lepa.







Statistika pravi, da je tretji čas gledamo na svoje noge. Želim, da se tla ne samo v harmoniji z obliko prostora, ki je bil močan, vzdržljiv in enostaven za vzdrževanje, ampak tudi prijeten na oko, da je bila čista in varna. Zato je izraz "tla - ogledalo apartmaji" je še vedno pomembna.

Popravilo parketa

Kljub temu, da je parket je krepak naravnih pokrivna, pri daljši uporabi se izgubi svoj prvotni obliki. Zdi žetonov, praske, izginja, roughnesses in razpoke med klinov. Tako, tla je covered. ie treba popraviti, ne morete spremeniti ga v celoti je težko in drago. Popravila se zmanjša za tesnjenje razpok in zamenjava palice, včasih - do majhnih zamenjava poškodovanega mesta, pod pogojem, da je matrika parket je dobro povezan z osnovi.

Ko nosite parket popravilo se lahko zmanjša za tesnjenje razpok in nadgraditi pokritost. Morate odstraniti staro lak, ki uporabljajo trak, cyclovantage stroj za nohte površine, pokrijemo s sesalno in ponovno odprt za nohte.

Squeaking in nepravilnosti, ki govorijo o precejšnje poslabšanje pokrivna in kršitev njegovih oprijem na podlagi. V tem primeru boste morali popolnoma odstraniti stari parket, poravnajte znanja, in nato postaviti novo.

Majhne praske odpraviti s pomočjo popravljanja svinčnik, ujema z barvo parketa, ali zmesi za trowelling. Pomembno globino praske in udrtine, da je bolje, da zaprete do mavca. Izbiro, upoštevajte, barve, moč in hitrost njenega sušenje. Pazite, da premaz je usahnil, obdelane površine so polirani, jasno, prah in lakov.

Razlika je posledica sušenja do parketa v prostorih, ki nimajo dovolj vlažnosti. Če lupine so majhne (velikost 1-1, 5 mm) in ne številni, ki jih določi ročno posebne kiti za lesene talne obloge. Najprej je potrebno odstraniti iz vrzel umazanijo in prah. Nato uporabite nož za potiskanje globlje majhno količino polnila, in njegov presežek, da se odstrani iz površine tal z nožem ali lopatico. Po tem omogočajo premaz posuši, brušen tla krpo, ottsiklevat in odprt za nohte. Namesto shpatlevok lahko uporabite posebno prosojno vosek za obnovo parketa, ki ne omogočajo krčenje.

Za odpravo široko lupine, lahko uporabite lesene deske, ki je primeren za širino in barvo, ki mazilo z lepilom in kladivo v vrzel, ki je nastala. Za Planck je, da pridejo v prosto med klinov je treba odstraniti jezika sosednjih element. Nato popravila strganje in lakov.

Včasih boste morali spremeniti del parket, ki je zaostajala za osnove in začeti "buzz". To je posledica močnih močenje preprogo ali o njej na surove znanja. V tem primeru trakovi so odstranili s pomočjo dleto, je osnova za suho in poškodovano mesto nazaj na mesto, nastavi ga na lepilo za parket. Če parket kovičenje zelo mokro in vstal "ladje", in tudi ne med seboj povezani, kot na parceli parket bolje nadomesti.

Popravilo laminat

Zaščitna folija - material, tla. združuje lepoto naravnih pokrivna, enostavnost namestitve in dostopnosti. Lahko se uporablja na mnogih področjih. Je zanesljiv, odporne na obrabo in s pravilnim vzdrževanjem bodo traja do 20 let. Vendar, kot je zunanji material, laminat, lahko poškodujete: praske, sekljanje in celo prekinil, pada težkih predmetov. Premaz, ki je izgubila celovitost, unaesthetic in potrebuje popravilo.

Popravilo laminat preprost: mesto iz laka ali barve očistiti z acetonom, praske odstranite mazivo svinčnik, in udrtine prikriti posebno, izbrana barva za popravila paste, skrbno, da jih postavi v poglobitev in ravnanje. Po sušenju prilepite popraviti območju se ne razlikuje od drugih.

Laminat lahko pridejo v slabem stanju zaradi pretirane vlage. Niti ne toliko laminata kot svojih gradov, ki se bojijo, vlage in pušča, ker, za razliko od površine, ni zaščitno plast. Da bi se izognili vlage gradov, strokovnjaki priporočajo, da uporabite posebne vodo-odpornih impregnacija za šive in sklepih laminat.

Če je vlage prodrli med letvice in so deformirana, da so enostavno zamenjati, jemali tal do napake. Ampak to je mogoče doseči le s ključavnico laminat plošče, ki so povezani z snapping, in ne zasajene na lepilo. Ti popravila so pomembne tudi Scola in celovitost površine. Na ki, najbolj težko je izbrati pravi material, barve in teksture.



Če laminata, se namesti v lepilo, ki ga želite zamenjati lamella težko V tem primeru obrtniki, priporočamo, da popravilo luknjo v tla s pomočjo latex ali akril polnila za les ali akril tesnilnih mas. Shpatlevku dal na poškodovano mesto, ki omogočajo, da se posuši gor, brušen in lakirani. Tesnilnih mas, izberite zapri v barvo laminata ali prejeli potrebne, mešanje dveh barvah, in nato dal gume shpatelem na luknjo. Za popravilo površinskih je bil enak, to je treba storiti v fazi 3-4.

Popravilo preprogo

Drugo priljubljenih talnih oblog - preprog. Za način proizvodnje je razdeljen na tkane, taftana (stitched puhasto preje tkano podlagi) in igle (kupček preje igle so vozi v primarni podlagi).

Trajnost preproge je odvisna od materiala, iz katerega je narejen: najlon (poliamid), ki bo trajala vsaj 10 - 15 let, in polipropilen - 5-8 let.

Izbira preprogo, bodite pozorni na njegovo gostoto: kaj je debelejši, bolj obdobju svojega delovanja.

Ampak tudi kvalitativno gradivo lahko pokvari: umazano olje ali opekline (to še posebej velja proračun površina iz polipropilena). On se lahko obrabijo ali, da se premaknete med, še posebej na območjih intenzivne uporabe. Takšne napake bodo odpravljene. Najlažji način za popravilo. Premaz, ki je nazaj od tal (to se pogosto zgodi v coni vrata). Problem področju je treba postaviti na obojestranski lepilni trak ali skrbno lepilo lepilo PVA, "Ecolab Lakme" ali univerzalno Fix-It. Če preproga je nevirapine samem ali prozhzhennaja luknjo, na prizadetem območju je treba zmanjšati, in na njenem mestu postaviti obliž iz istega materiala.

Popravilo linolej

Linolej, PVC je material idealen za kuhinjo, teraso in hodnik. Z novo tehnologijo, je postala bolj trajne in lepe. Vendar je včasih potrebno, da popravilo. Ker je ta pokritost je nestabilno, da ogenj, in to lahko spali.

Manjše poškodbe linolej (kot odmor, crack, napenjanje), je mogoče odpraviti s pomočjo nož, posebno lepilo in brizgo, ki lepilo, uvedenih v skladu z nadstropju. Po tem, linolej pritisnite na podlagi in popravila obremenitve nekaj težkega.

Velike površine škodo bodo morali zamenjati. To je treba storiti ob upoštevanju debeline in surovi material (umetnih, sintetičnih vlaken, pena ali krpo). Obliž mora biti enake debeline, in popraviti tla, da sovpada s sliko in se na 5-6 cm več kot poškodovano mesto. Boste morali, da ga v mestu, popravila in oster nož cut skozi obe plasti premaz, ki daje obliko trikotnika, rhombus ali kvadratne. Nato morate, da odstranite poškodovani del premazov, lepil in znanja, popravljanje in sploščite z težkih predmetov.

 

Na materiale, informacije in gradnja portal www. stroimdom. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика