четверг, 2 октября 2014 г.

Zaključna dela v 22 fazi

Gradnja sten, strehe, Fundacija - to ni enostavno. Vendar po tem, ko je bil postavljen sten in stropov start ne manj delovno intenzivne faze obdelave. Poglej na vseh ključnih fazah zaključna dela v redu.






Kako začeti zaključna dela in v kakšnem vrstnem redu?

Poglavitni dejavnik pri izbiri letnega časa za delo. Dobra polovica materialov in tehnologij, ki zahtevajo, da je temperatura zraka višja od +5 stopinj C. Tako da če ste začetek zaključna dela v pomlad / poletje, se lahko obdržali svoj konec, preden zmrzali.

Zdaj posebej iti skozi zaporedje dela. Na primer, zgrajena in izoliranih temeljev, notranje in zunanje stene, tla narejena zračenja, dima in ventilacijske kanale, strešna konstrukcija, ki bo skupaj z pokrivna, screed tla na terenu, terasa, zunaj betonske stopnice, sanitarna linijskih. Kaj je naslednje?!

1. Poravnava po tleh

Kot pravilo, tla zahteva kvalitativno poravnavo za tanko plast iz betona ali nekropola teh del. Če nepravilnosti majhen, lahko daš plast self-izravnavanje zmesi. Če so večje od 1 cm, je ležala plast drobnozrnatega betona v debelini 3 cm in zglajene, da se nemoteno ravni.

2. Ožičenje

Ob istem času v istem prostoru, je uskladitev etažah, v bližini, lahko začnete, da se določi napeljave. Bolje položen v zaščitni cevi.

3. Oskrba z vodo in ravnanje z odpadki

Razvezo zakonske zveze, vode in komunalnih storitev se lahko izvede hkrati z napeljave.

4. Hidroizolacijo tal na terenu

Ko tla so bila suha, nadaljuje svoje hidroizolacijo. To je film, ustrezne debeline, ki je dovolj prekrivajo, ali strešni material na mastic.

5. Izolacija tal na terenu

Izolacija je običajno izvaja izven rednega ali ekstrudiranega polistirena pene, vendar lahko uporabite in trdna mineralna volna plošče. Običajno toplotna izolacija je iz dveh plasti plošče iz offset šivov.

6. Ogrevanje

Hkrati z izvedbo drugi sloj izolacije razvezo zakonske zveze, cevi Centralnega ogrevalnega sistema. Morajo biti sklenjeni med plošče iz polistirena, ki omogoča izgubo toplote bo majhna.

7. Uspešnost tesnila

Do konca plast izolacije je določena tačke plast betona. To je izolacija prekrita z zaščitno folijo.

8. Da notranji omet neodvisno

Običajno nekaj dni pred zaključkom montažna dela start štukaterska dela v enem ali več področjih.

9. Okna in zunanja vrata

Plastična okna in notranje okenske police se lahko namesti pred uporabo notranjega ometa. Lesena Okna so nameščena po vypolnennoj mavca.

10. Zaključek talne izravnavanje

Po omet sten in stropov po celotni površini tal je treba določiti tanko plast self-izravnavanje zmesi. To mora biti opravljeno vsaj šest tednov pred polaganjem talnih oblog. Na ta mokro dela znotraj objekta zaključena

11. Toplotna izolacija zunanje stene

še pred dokončanjem vgradnja Oken in vrat, lahko začnete polaganju izolacije na zunanje stene hiše, če so dvojno plast (v eno plast stene brez izolacije, in v treh-plast izolacije se izvede hkrati z erekcijo stene). Po določitvi penasta polistirena ali mineralnih bombaž volna je pokrovnost tal iz mavca, ojačanih steklenih vlaken očesa. Nato namestili okenske police.

12. Kleti in stanja nastavitev

Pred uporabo zunanjih zaključna plast, je potrebno postaviti ploščice na skp in pin veziva previs strehe (žarišče). Mogoče slučajno škodo plast premaza bo enostavno popraviti. Hkrati so pritrjeni na stene različnih razredih in oblikovanje, na primer, za prilogo, rolete, kanalizacijskih cevi ali satelitski krožnik.

13. Zunanji omet

Tanek sloj ometa mora določiti brez odmorov (vsaj na vsaki od stene), tako da želite izvesti to dejanje, je pritegnila številne in delati skupaj brigade. V nasprotnem primeru, fasada bo pojavil lise in madeže. Takoj po omet, ki jo želite priložiti, ki so že pritrjene) drain pipe, tako da deževnice ne poškodovan omet.

14. Izolacijske plošče

Ta postopek ne posega v opravljanje drugega dela, in načeloma se lahko proizvaja v vsakem trenutku, ampak, da se raven vlažnosti v hiši je bila tako nizka, kot je mogoče. Na stropu se postavi oviro, nato pa dve plasti kamene volne v obliki plošč premaknilo glede na drugega, tako, da čim bolj zmanjšajo tveganje za hladno mostov.

15. Notranje oblikovanje in barvanje

Hkrati lahko začnete polaganje ploščic v kuhinji, kopalnici, utility soba, shramba, garaža, in nanesite prvo plast barve. Sekundarni slikarstvo se izvede po namestitvi programa dobave plina sistema, namestitev in strganje tla.

16. Plinski sistem oskrbe

Po uporabi notranji omet lahko nadaljujete z namestitvijo plinom sistem, čeprav je bolje, da to storite po prvi sliki. Levo v stenah rovov bo močno olajša in pospeši delo, ampak predvsem zato, ker dela, ki bodo čisti, brez prahu in ruševin

17. Polaganje talne obloge

Približno šest tednov od datuma uporabe self-izravnavanje zmesi se lahko začne polaganje talne obloge. Vendar preden začnete delo, boste morali preveriti vsebnost vlage (ne sme presegati 3%) - še posebej v primeru, naprave za lesena tla. Če podlagi zelo mokro, je dobro, da počakate še nekaj dni, da se posuši s pomočjo grelniki. To je lahko začel delati šele po večkratni preverite vlažnost podlage.

18. Vgradnja notranjih vrat

Po polaganju talne obloge in preden uporabi drugo plast barve morajo biti nameščeni v notranjosti vrat. Pred box je bil nameščen pred oshtukaturivaniem (v vlažne stene), ampak zdaj, v času nastavljiva vrata škatle, ta dela se lahko izvaja tudi po končani pleskanje prostorov

19. Zaključek obarvanje

Po parket otziv, lakirani ali pokrit z voskom in zaščitena s filmom in valovite lepenke, lahko začetka do konca barvanje sten in stropov

20. Namestitev strojne opreme

B konca gradbenih del, ki je nameščen pribor (fitingi) in nameščen tehnične opreme, peči, kotli, ventilatorji itd., potem je samo še, da preverite tesnost naprav (cevovodi) in pravilno delovanje naprav - če ste morali spremeniti nekaj, ali pravilna. Zdaj hiša je pripravljen, da se premaknete.

21. Ograje, pločnikih, vrata

Prebivalstvo po hiši lahko začnete delati na vzpostavitvi, da bi parcele, to je, da bi celotno ograjo, dostojno vrata in vrata, ki vodijo tlakovanje pločniku in dovoz v garažo, da imajo zunanjo razsvetljavo.

22. Ustvarjanje vrt

To je zadnja faza, ki je pogosto izvajajo le v spomladi prihodnje leto. Če gradbena dela se bo zaključil pozno jeseni, je potrebno, da razpadejo rodovitna funt in kopati. Z sajenje dreves in grmovja, je bolje počakati do spomladi.

 

Na materiale, informacije in gradnja portal www. stroimdom. com. ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика