четверг, 2 октября 2014 г.

Dekorativne in obrnjen fasada ploščice

Dekorativne in se sooča fasado, ploščice iz naravnega kamna, je univerzalen material, ki je našel svojo vlogo v ciljno državo, hiše, pisarniške in stanovanjskih stavb, in krajinskega oblikovanja. Danes dekorativne in obrnjen fasada ploščic se razlikuje od najbližjih tekmecev - tlakovanje in asfalt pločniki.






Dekorativne ploščice iz naravnega kamna, vedno izgleda "bogato" zaradi edinstvene teksture kamna, ki ni manjša v videz ploščice za tlakovanje in bolj harmonično, kot asfaltne mešanice v z zasnovo Croft ali arhitekturo mesto ulici. Ob istem času, dekorativne ploščice iz naravnega kamna je močan in vzdržljiv material. Dokazov o visokih življenjskih lastnosti in dekorativne obrnjen fasada ploščice je vse večje popularnosti naravnega kamna kot končna materiala.
Fasada ploščice iz naravnega kamna, ki ga lahko uporabite, da dajejo edinstven pogled na vse stavbe - od ogromen nakupovalni kompleks z lastno hišo. Barvni obseg in struktura obraza površino in edinstvena tekstura ploščice dati oblikovalec široke možnosti za uresničitev svojih ustvarjalnih idej in edinstveno moč in vzdržljivost sooča ne pušča izbiro arhitekti. Je obrnjen na fasadi ploščice, prodaje, ki se izvaja naše podjetje je v stalnem povpraševanje gradbena podjetja in zasebne stranke. Eden od razlogov za to je razumno ceno proizvodov in popoln videz, končna. Najbolj pogosto ploščice se uporabljajo v zasebne gradnje, pa tudi dobro se uporablja v dodelavo office in stanovanjskih stavb.
Dekorativne ploščice iz naravnega kamna, ki je zgradbo in končna materiala. Zaradi končna fasada je kamen, z drugo barvo, obliko, bi lahko dobili zanimive barve in dekorativne rešitve. In variacije zunanjost stavba s fasado ploščice zagotavlja arhitektov in oblikovalcev neomejene možnosti za oblikovanje obris stavbe in oblikovanje različnih variant dekoracijo. Vendar, dekorativne ploščice iz naravnega kamna se uporablja ne samo v zasnovi stavbe fasade. Vsako leto je ta gradbenih materialov je vse bolj uporabljajo kot dekorativni element v notranjosti.

Prednosti sooča ploščice iz naravnega kamna očitne:


  1. Brez umetnega kamna, ima tako bogato paleto barv, tako sooča material, iz naravnega kamna edinstven.


  2. Pogosto umetnega kamna je nastala na podlagi poliestrske smole, ki lahko vplivajo na degradacijo okolja. Poleg tega snovi, ki sestavljajo umetnega kamna, lahko kemično reagirajo z izdelavo in dodelavo materialov, ki lahko prispevajo k njenemu hitro uničenje.


  3. Na podlagi umetnega kamna je cement, barvil in ostalih kemičnih sestavin, ki lahko negativno vplivajo na zdravje ljudi.


  4. Uporaba dekorativne in se sooča ploščice iz naravnega kamna za sooča kamin, fasade in notranje zadeve na Splošno, je znak dobrega okusa lastnika hiše, "deluje" na oblikovanje podobe oseba in pomaga, da svetlo individualnost življenjski prostor.


  5. Izdelki iz naravnega kamna se uporablja za predloži hiše, fasade in dekoracijo vodnih teles, odlikuje zanesljivost, trajnost in odpornost proti zmrzali.


Fasada ploščice iz naravnega kamna različne oblike, ki so osnova za našo ponudbo. Lahko se odločite, potrebni obliko, barvo, odtenek, ali tekstura sooča ploščice iz kamna, po prvi seznanjeni z katalogu, na spletni strani ali v naši pisarni.


Na materiale, informacije in gradnja portal www. stroimdom. com. ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика