четверг, 2 октября 2014 г.

Kako se odločiti, kako okrasite fasada hiše?!

Poskrbijo za fasado hiše bolj pogosto, ni le dekorativno funkcijo. Poleg tega daje dom stilom poglej, to je zaščitni mehanizem za stene hiše iz različnih vplivov. Kot rezultat, hiša je manj občutljiva na vlago, podnebje je ohraniti stabilen. Poleg tega, boljše toplotne karakteristike stene.






S pozitivne strani, obrnjena proti vse jasno. To je samo ni jasno, kaj točno naj krasijo pročelje hiše? Metode in material, ki je najboljša za Vas? No, popularno in se bo ukvarjal z možne variante predložiti.

Tako, med glavnimi metodami zdravljenja stene stavbe, so:

  • Oshtukaturivanie



  • Slikarstvo



  • Končna keramičnih materialov



  • Dekoracija z uporabo lesa



  • Končna objekta z naravnim kamnom



  • Zaključek umetnega kamna



  • Sooča tiru


Oshtukaturivanie

 



Mavca materiala prispeva k ohranjanju toplote v zaprtih prostorih, ščiti fasado pred zunanjimi vplivi okolja. Tako, stene stavbe, so grozno, ne sneg, ne dež, in tudi odpornosti stene, bodo vstali. Edina pomanjkljivost je ranljivost storitev tega kritja. V relativno kratkem obdobju mavca postane svoboden in uničena.

Slikarstvo

 



Barve ščiti stene hiše iz gnije. Vendar pa to ne vpliva koli lak in barva premaza. Idealna možnost za dodelavo zunanje stene menijo, vodna disperzija akrilnih barv.

Končna keramičnih materialov

 



Na veliko priljubljenost materialov, vključno z glino. Med njimi, ploščice, ploščice, klinker opeke ali keramičnih izdelkov. Vse so odporna na deformacije, stiskanje in druge mehanske učinke.

Dekoracija z uporabo lesa

 



Še ena varianta ponudnik hiše S pomočjo posebnih lesenih opažnih. Ustrezno vrsto obloge - blok-hiša. Dobra toplotna prevodnost je značilno lastnost lesenih materialov. Podloga ni nobena izjema.

Končna objekta z naravnim kamnom

 



Predvsem za dekoracijo na fasadi kamna uporabo granit, oniks, marmorja. Najprej dajo dobro prevodnost in zaščito pred mehanskimi poškodbami.

Zaključek umetnega kamna

 



Umetni kamen je mešanica peska, cementa in različnih polnil. Ta material je dobro cut, ima majhno težo in zaokroženo in kotni elementi.

Sooča tiru

 



Tiru, je sodoben, ki zajemajo material, okolju prijaznega materiala, ki opravlja dekorativno funkcijo, skupaj z zaščitno funkcijo. Uporablja se za zunanje končna industrijskih, stanovanjskih, trgovini in poslovnih stavb.

 

Na materiale, informacije in gradnja portal www. stroimdom. com. ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика