четверг, 2 октября 2014 г.

Delaš apartma popravila: Popravilo spalnice.

Popravilo spalnice zahteva posebno skrbno premišljen pristop. Zdravo spanje je odvisno od stanja prostora. Popravila apartmaji se začnejo s Splošno načrt za ureditev prostorov in lokacija spalnice, izbrane v skladu z naslednjimi glavnimi točkami.






Popravilo spalnice zahteva posebno skrbno premišljen pristop. Zdravo spanje je odvisno od stanja prostorov. Popravila apartmaji se začnejo s Splošno načrt za ureditev prostorov in lokacija spalnice, izbrane v skladu z naslednjimi glavnimi točkami.

Prvič, za spalnico, je zaželeno, da izberete prostor, ki se nahaja ločeno od dneva regija: nazaj v sobo ali apartma v drugem nadstropju, stanovanje multi-level. Načrtovanje popravila stanovanja prosimo, upoštevajte, da se v spalnico, je bila tako daleč od hrane.
Drugič, zraven je spalnica mora biti kopalnica. Pogosto zasebno kopalnico, ki je sosednja z spalnica prostorov.
In tretjič, spalnici in je treba iti na Vzhodu, Jugu, Vzhodu in Južni.

Popravila stanovanj je sprejet za izvedbo na podlagi razpoložljivih sredstev in modno oblikovanje rešitve. Vendar ne sodeluješ niti gospodarstvu, niti dirka za gradnjo novice.

Pri izbiri končna gradiva najprej je treba preučiti njihove kakovosti okolja. Naravni materiali: les, pluta, tekstil, ne povzroča alergijskih reakcij in prispevali za dober počitek med spanjem.

Tla v spalnici je zaželeno, da mora biti pokrit z leseno parket. Lahko zamenjate folija je narejena iz cenejših materialov. Preproga, čeprav, in prijeten na otip, ampak služi kot pomnilniško napravo za prah, ki lahko povzroči poslabšanje alergij na gospodinjstva. Varno in dovolj toplo, da dajo volnene odeje na lesenih tleh poleg postelje.

Ozadja za spanje področju bi morali biti navaden ali z skromna številka, ne povzroči utrujenost. Mat površino stene ustvarja občutek udobja. Priljubljena reliefno Ozadje pod slikarstvo. Barva barva, lahko izberete možnost, da vaš okus, in risanje na steno-papir bo dal spalnica elegantna. Če boste imeli težave z izbiro materialov, je bolje, da zaupa popravila apartmaji strokovnjake, ki bodo sposobni ponuditi ustrezne možnosti.

Če govorimo o izbiri barve za spalni del, morate upoštevati osnovna pravila. Najprej uporabite nežne barve: modra in zelena. Z vijolično morali biti previdni, ker je melanholija. Bolje je, da se vključujejo v notranjosti posamezne dele, lila ali rdeče rože. Enako velja za odtenki rumene in oranžne. Rdeča stimulira živčni sistem, zato je treba izogibati v notranjost spalnice ali s posebno nego, da izberete odtenkov in kombinacij. Oblikovalci pogosto eksperimentirajo z odtenki sive, rjave in črne. Vendar, če bi popravila stanovanja in neodvisno, da je bolje poslušati svoje občutke, in ne, da se modni trendi.

 

Na materiale, informacije in gradnja portal www. stroimdom. com. ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика