четверг, 2 октября 2014 г.

"Tekoče nohte", in druge samolepilne strop strešnik 2010-10-06 10:43:21

Gradnja in rekonstrukcija.

"Tekoče nohte"in druga lepila za stropnih
2010-10-06 10:43:21


Izbira lepila za stropnih si zasluži posebno pozornost, saj njegove lastnosti in kakovost v veliki meri določijo trdnost in izgled končnega lepilo strop.

Obstoječe lepila obstaja več glavne vrste vodni osnovi, lepila, lepila, topila, lepila, smole in lepila-topi. Znak, ki vpliva lepila na povezanih površinah je odvisna od njene sestave.

Ime lepilo, ki je najbolj primerna za montažno ploščo, ki je običajno določen v navodilih na njeno namestitev, in v nekaterih primerih celo lepilo vključeni ploščice. Taka lepila imajo pogosto lastnost, da so lahko slabost - nizka mobilnost. V takšnih primerih, kot alternativa, nekateri gradbeniki nadomestitev take sedečega lepila na več tekočine zmes iz improvizirane materialov - PVA lepilo in vse sadra kiti ("Vetonit LR", "Vetonit KR") in določeno na njen stropnih.

Za pritrjevanje stropne plošče se lahko uporabljajo lepilo "tekoče nohte", univerzalno lepilo, na primer, polivinil acetat (PVA), kot tudi posebna lepila za stropnih.

Po nekaterih mojstrov, PVA lepilo, ki se lahko uporablja za spenjanje, lepljenje, obrezovanje iz ekstrudiranega polistirena ploščice kot alternativa za lepljenje strukturo, ki je naveden v navodilih za ploščice.

Pri uporabi PVA lepilo je treba upoštevati posebnost tega lepilo za zbiranje ločenih kapljice na površini ekstrudiranega polistirena ploščice (v celoti krije vse površine ploščice so zelo težko). Vendar pa spot uporabi lepilo bo dovolj močan oprijem ploščic na površino.

Kontaminirano lepilo na zunanji površini ploščic, tassel, in roke so z lahkoto spere z vodo.

Skupščina lepilo " tekoče nohti "(" tekoči nohte ", okrajšava" LN ") dobil ime zaradi narave njene uporabe je malo všeč delo z običajno nohti - posamezne kapljice se uporabljajo na razdalji drug od drugega, pa tudi zaradi izjemne vzdržljivosti z'enotnosti, ki ga lahko pridobite z njim.

Obstaja več blagovnih znamk tega lepilo ("LN601", "LN602", "LN901", "LN910", "LN915", "LN930" in "LN975"), ki je zasnovan tako, da deluje pod določenimi pogoji in z določenimi materiali. Te lastnosti lepila, kot tudi različne omejitve glede njegove uporabe (nezdružljivost s nekaterih materialov ali temperatura), so prikazani v cevi ali steklenice, v katerih se sprosti.

Podobne "tekoče nohti" univerzalno lepilo "Večnamenski" in Montaža popraviti ".

Univerzalno lepilo
Iz universal zaslužijo pozornost in kontaktnih lepil, topil. So skoraj vedno vodo in pustimo, da se lepilo te povezave, kjer je težko zagotoviti natančno prilegajo površin za seboj.

Za zaščito lepljenih elementov iz vlage skozi šiv, je priporočljivo, da po lepljenju ta šiv barve je najlažji način zaščite.

Seveda, najboljše je, če naprava lepilo zgornja meja za uporabo lepilo, ki je posebej zasnovan za strope, za primer, lepila "Universal-kleber" ali "Decosa".

Za lepljenje penaste ploščice, lahko uporabite lepila nemškega proizvodnjo "Decofit-P" ali "Gigant", lepljene plošče iz lesa z uporabo polimernih lepilo "trdnih". Za lepljenje stropnih plošč na osnovi lesa (DSP, DVP, MDF lahko priporočamo lepila "Holzleim-D3", "Sader-R22", "Sader-UR", za naravnih in sintetičnih vlaken plošče, lepilo "Kiilto Rakennusliima", in za polistiren ploščice - orodje "Lakil-L18".

Za lepljenje stropnih lahko uporabite lepilo "ugrabil" domačo proizvodnjo, ki je posebej zasnovan za lepljenje dekorativne plošče okrasitev profili in podobni predmeti, iz polistirena, PVC in les različnih vrst površine (beton, mavec, mavčne plošče, in tako naprej ), morda celo za porozne in neenakomeren.

Sodobna lepila, ki so izdane v obliki tekočine, geli, paste, ali trdne snovi - palice, zrnca, prah v različne embalaže. Najbolj priročen za delo z vgradnjo lepilni strop sredstva za lepljenje, pripravljeni v vložek v obliki valjaste cevi z priključne naprave (kot pravilo, ki jih uporabljajo za posebne gradnje pištolo) ali fleksibilni cevi.

Priprava površine ploščice za lepljenje
Pred lepljenjem površin, kot je znano, ga je potrebno temeljito očistiti, kot mehanska in kemijska odpornost: odstraniti vse vrste tuje delce, kot so prah, umazanijo, lestvice ali optični material, topilo obrišite (pogosto uporabljajo beli duh, aceton, ali bencin), da se uniči niti najmanjšega sledu, olja, kisline, vlage, tudi prstne odtise.

Vendar pa je popolnoma gladko površino, da se ne bo, ker oprijem ti "spolirana" surface bo slabše kot v blagi hrapavosti. To hrapavosti, ki so pridobljene s strippingom (desorpcijo površin z abrazivni mediji peska smirkovim papirjem.

Po taki obdelavi površine je treba grobih robov, odmori, ZIM'ATA vlaken (iz lesa).

Za izboljšanje trajnosti lepilo'enotnosti in potrebo, da se zagotovi njegova največja velikost.

Na poslikano površino najbolj lepila ohranja slabo, zato pred namestitvijo ploščice je treba pripraviti strop: odstranjevanje stare barve ali vsaj, da skrbno ravnati poslikani strop, da se zagotovi oprijem lepila (na primer uporaba žične ščetke pritrjeni na močne vaja).

Če ploščice, ki je prilepljena na strop vložitve mavčne plošče plošče je treba nadalje obdelujejo (lepilo), ki se ne absorbira, na lepilo s površine ploščic.

Vse sintetičnih snovi morajo biti v zaprti varno zaprta embalaža za večkratno uporabo, in delo z njimi bolje, da zaupajo masters-strokovnjakov.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика