четверг, 2 октября 2014 г.

Lakirana vrata so okrašena s plošče MDF 2010-10-06 11:27:19

Gradnja in rekonstrukcija.

Lakirana vrata so okrašena s plošče MDF
2010-10-06 11:27:19


Vrata so iz MDF plošče manj kompleksne in Vsiljivo.

Te plošče so različnih mahabharatta površine enotnost in debeline čez. Zadnja lastnost je še posebej res, na koncu zdravljenje te plošče. Absorbirajo lak kot tudi preostali del površine plošče. Zato, ne glede na usmerjenost površine kosi ali utori ploščo mogoče zajeti z lak, vosek ali tonirovanie, ki ne zahteva predhodne kiti. Vse to omogoča diverzifikacijo zaključek: dobili na plošče MDF idealen profili z mletjem ali okraski nit.

Pripravo površine za Lac. Čeprav je površina plošče MDF prvi je visoke kakovosti in pripravljeni, da spray barv ali lakov, ki jo potrebuje, fino brušenje za odstranjevanje caked blato ali lepilo posuši.

Če se površina je tako čista, da se ne zahteva brušenje, pred lakiranje je še vedno treba očistiti od prahu.

Za brušenje, plošča MDF uporabite tanko kožo (razčlenitve sledenja dogodkom 360). Prah od brušenja skrbno odstraniti s krtačo, vendar je bolje, da naredite močan sesalnik.

Sledi iz žaganje in rezkanje pod nohte, zato jih odpraviti vse enako poliranje. Za to operacijo je najbolje Superfinishing ekscentrični brusilnik z odsesavanjem prahu.

Dekorativni rezbarije na površini in profil utori že dokazati, poliranje gobo.

Primerja in končno tla. MDF - porozni material, tako da pred lakiranje treba narediti temeljito premaz. To je treba upoštevati, da se konča plošč, MDF in progressirovanii je utori in profili absorbirajo premaz, ki je močnejša od ostale površine. V teh krajih, a prvi plašč dal bogato in v več plasti. Premaz se hitro suši, ki vam omogoča uporabiti več plasti v kratkem času.

Pogosto se uporablja za sprožilni posebne kompozicije.

Iz brezbarvnega laka uporabo in brezbarven premaz ali samo isto lak, razredčenih s topilom. Pri uporabi barve lakov obloge delujejo podobno. Posebno sprožilni struktura pobrati, tako da je imel eno podlagi z lakom.

Idealno mejo poslikanih površin zagotoviti z samolepilni zaščitni trak. Ga prilepite, stiskal robu.

Na prvi uporablja luči za nohte, nato pa temno. Film takoj vzlet, poleg pokrov in ni treba, da se posuši lak.

Med obdelavo površine plošč, MDF mogoče doseči v različnih dekorativni učinek.

Laki na osnovi sintetičnih smol dajejo sijaj, mat-svilnato površino - akril na vodni osnovi laki.

Brezbarvna ali rahlo rjavo vosek daje površini vrat, koža videti. Z dodatno poliranje površine pridobi svilnat Sijaj.

Če želite, tonirana stekla, potem je to delovanje mora biti opravljeno pred sprožilni. Kot dodelavo, ki zajema uporabo brezbarvnega laka ali voska.

Uporabi barve, sijajni premaz na osnovi umetnih smol, proizvedene v naslednjem vrstnem redu: premaza, prejšnji sloj lak, in nato končna plasti.

Uporaba barvne mat akrilni premaz z vodo na osnovi lak naredite naslednje: premaza, posebno vmesno lak, nato pa Mat lakom.

Spray za umetne smole s visokega sijaja, da v naslednjem vrstnem redu: premaza, prejšnji sloj beli lak, in nato kliknite dokončaj barvni lak.

Na vodni osnovi lak z svilnat Sijaj uporabljajo, kot sledi: premaz, plašč iz bele ali barvne akril lak zaključna akril lak.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика