четверг, 22 мая 2014 г.

Zamenjava in vgradnja ogrevanje radiatorji

Namestitev radiatorjev

Poglejmo, kako namestitev se izvede radiatorji. Namestitev v celoti odvisna od shemo ogrevalnega sistema.

Serijska povezava radiatorji

Med serijsko povezavo radiator ogrevalnega sistema, nameščanje baterije se začne, da se popolnoma izklopite ogrevanje v hiši ali delna zaustavitev (specifični riser). Nato radiatorji, ki se sproščajo iz nosilca. V SV'ASCO s tem predhodno dogovorita o roku namestitev baterije storitev organizacije. Za to si mora predložiti prijavo, če pa imate opozorila prišlo, aplikacija ni potrebno.

Po radiatorji in sosednjih plinovod izpraznjeno baterijo, se odstrani in nadomesti namestitev nove baterije. V primeru namestitve baterije, je nameščena na žerjav Maevsky, ki se uporablja za ponastavitev zrak ujet v sistem. Zrak krši promet v sistem, kar v ogrevajo radiatorji, ne povsem.


Da bi zagotovili možnost popravilo so potrebni za vnose na radiator, da izvedete namestitev zaporni ventili. Prisotnost ventili, ki bo dala možnost, da blokira pretok nosilca toplote v vhod in izhod ter izvesti namestitev sklopa hladilnega telesa, brez praznjenja ogrevalnega sistema.

Vzporedno namestitev radiatorjev

Vzporedno namestitev radiatorjev je podobno s serijsko povezavo, vendar ga je nameščen vzporedno baterije ni določena shut-off ventil.


Če sistema ogrevanja, ki so pipe, ni nujno, da se strinjajo v podjetje storitve prekinitev oskrbe. Podobno je demontažo stare baterije in namestitev nove. Na tej stopnji je treba biti pozoren na dejstvo, da je sklop hladilnega telesa se pritrdi na steno s pomočjo posebnih oklepajih. Prav tako bi morali izvesti zapečatena s'enotnosti baterije in ogrevanje cevi z debelino adapter za odpravo tveganja uhajanja na nižjih nadstropjih stavbe.

Baterija za namestitev, ki je vzporedna z ogrevanje cevi omogoča, da namestite baterije v stanovanju z uporabo termostati. Ta naprava se uporablja za zmanjšanje ali povečanje števila nosilca toplote, ki se dovaja v radiator in, posledično, za povečanje ali zmanjšanje temperature za ogrevanje baterije.

Pri nameščanju baterije, v apartmajski hiši, le uporabljajo mehanske krmilnik, ki je manj občutljiva na onesnaženje ogrevalnega sistema. Kontaminacija se lahko pojavi zaradi nizke kakovosti voda v ogrevalni sistem.

V zasebni hiši ali kočo baterije namestitev se izvaja z uporabo avtomatski temperaturni regulator. Ta naprava zagotavlja neprekinjeno vzdrževanje temperature hladilnega telesa.

Če želite vedeti, kaj so električni grelnik ali promet črpalke za ogrevalne sisteme, preberite gradivo tega oddelka, in Boste izvedeli veliko koristnih informacij o ogrevalnih sistemih.

Upam, da ta članek je bil koristno za Vas, in Boste zdaj biti sposobni organizirati ustrezen ogrevalni sistem.





Članke na temo:

  • Električni kotli za ogrevanje hiše
  • Električni grelnik
  • Promet črpalke za ogrevalne sisteme
  • Toplotne črpalke za ogrevanje
  • Sončni kolektorji za ogrevanje doma
Kategorija: ogrevanje
Datum: 31. maj 2012
Oznake: sistem ogrevanja

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика