пятница, 23 мая 2014 г.

V državi, ki je hiša pravice SIP'accuvac 2008-10-08 14:28:08

Gradnja in rekonstrukcija.

V državi, ki je hiša pravice SIP'accuvac
2008-10-08 14:28:08

V razvitih državah, m'kaj vode, ki je že dolgo sprejeta standard udobja. Danes živimo v državi, hišo in ne uporabljajte SIP'accuvac vsaj rahlo. Ignoriranje SIP'Aksana vodo, leto, dve ali tri, boste morali spremeniti vse tehnike in gospodinjskih aparatov, - cevovode, kotle, amalgamators, pomivalni stroj, pralni stroj, kopel, Jacuzzi. Zato vam ponujamo, da se ukvarjajo s trdo vodo. Pridi na pomoč SIP'accuvac vode.


Kaj je to?
SIP'accuvac vodo
SMOLE SIP'VODE, mehčanje
SIP'accuvac vode uporablja načelo ionsko izmenjavo. Posebno sintetičnih smol se vlije v posodo, ki so šle skozi vso vodo, ki gre v hišo. Smole traja vode, ionov kalcija in magnezija in daje ji natrijevih ionov (včasih kalij - odvisno od razreda), ki so popolnoma neškodljivi za opremo in za osebo, (ampak seveda ne za vnos). Tako je delovni proces.

Vendar pa se skozi čas, z ionsko izmenjavo smolo, ki je nasičena z ioni kalcija in magnezija in izpušnih ceveh svoje natrij (ali kalija) zalogi. Kaj storiti? Če želite spremeniti igrišču je zelo drago. Za SIP'Aksana voda obsega koči, ki je po navadi 20-50 litrov smolo. Stroški to je nekaj sto dolarjev. Poleg tega zmogljivost smolo navadno traja teden ali dva (odvisno od glasnosti ind'accuvac, togost vir vode in poraba vode). Jasno je, da, da ga spremeni vsakič, zelo drago. Zato smolo izpostavljeni ponovi regeneracijo med dolgo obdobje svoje storitve. In sicer, to je oprati z raztopino soli, ki je obraten proces od ionsko izmenjavo v načinu delovanja. Zdaj smolo, ki daje vodo ionov kalcija in magnezija (ki je seveda usmerjena v drenažo, in ne na kraje, vode, ločevanje) in traja od to natrijevih ionov. Proces SIP'Aksana vode in smolo regeneracijo vzajemne. Po tem je pripravljen za obratovanje znova.
REGENERACIJA KATRANA PRIHRANI DENAR

Idealno bi bilo, regeneracijo smolo, ki mora biti izvedena po SIP'accuvac prenese določeno količino vode. In, seveda, vode je znano koncentracijo soli togost - to je tisto, zlasti potrebujete podrobnejše kemična analiza surove vode. V najboljšem SIP'accuface izvajajo to metodo. Imajo programiranje proces regeneracije temelji na merjenju količine vode, ki poteka skozi SIP'accuvac. Nasprotno, v bolj enostavne aparata poraba vode (in s tem čas za regeneracijo) je opredeljena zelo približno. Vendar pa je dejanska prostornina poraba ni vedno sovpada s conjectured. Gostje zapustiti, big pranje. In ni bilo tako slabo, če naprava, se šteje, da se regenerira, smole bolj pogosto, kot bi moralo. Ampak še huje je, če regeneracije je izvedla precej manj pogosto, kot bi moralo. Smole, ki so izgubili sposobnost ZM'akrobati, preskoči trdoto soli iz vode. Da je v takšnih primerih, - ki SIP'accuvac je, da je ni.
Torej, obstajata dve bistveno različni pristopi k upravljanju procesa regeneracije od pretoka vode in o času. Čas, ali čas, način, manj zaželena, vendar še vedno ima pravico, da obstajajo. Ko izbrana, boste prihranili pri nakupu. Ampak, da pričakuje, in namestiti regeneracijo čas, boste imeli. To je to funkcijo in opravlja nadzor procesorje napredno SIP'accuvac.
Vedno čisto vodo ali minimalno porabo reagentov? Ta problem preprosto ne napredni sistemi z napredno mikroprocesorsko kontrolo. Uporabljajo učinkovit algoritem za regeneracijo, ki smiselno vključuje naslednje. Comp'računalnik zbira podatke o dejanski porabi vode za dan, teden in ne pozabite,'si zapomni njih. Nato je vsak dan, vsako uro, vsako minuto se upošteva:
1. glasnost je že šel skozi smolo vode;
2. bivali v trenutku, ko vir smole;
3. ocenjena poraba vode v naslednjih urah - na podlagi predhodno zbranih podatkov, ki opisujejo profil poraba vode v vašem gospodinjstvu.
Na podlagi teh razlogov, procesor sprejme odločitev o - začeti regeneracijo na trenutni čas ali preložiti na poznejši datum. Poleg tega je prednost je, seveda, glede na nočnih urah.

Tisto, kar potrebujemo od vas, da upravljanje teh naprednih sistemov? Kaplja v oceanu. Morate vnesti eno vrednost - vrednost vode trdoto. In občasno napolnite z jedilna sol, kot je njena poraba. Vse ostalo se bo zgodilo brez vašega sodelovanja. Comp'računalnik se bo določitev časa za regeneracijo, potrebno količino vode in sol, in tudi začne s procesom regeneracije. Seveda, ta algoritem ni čudežno zdravilo za vse težave - kako iz predoziranje sol, in iz vnos vašega doma težko vodo. Ker ste normalen človek in ne vedno natančno v skladu dnevni in tedenski cikel življenja. Vendar, to je bistveno bolje, da se lahko izvajajo v praksi. In, seveda, če je profil porabe vode v vaši hiši se je spremenilo, se takoj pripoznajo v elektronski možgani SIP'accuface. Natančnost tega algoritma je precej visoka. In on daje precej veliko finančno učinek je zaščititi vi nepotrebnih stroškov na sol, in iz destruktivni vpliv trdote soli na sanitarni in gospodinjski aparati. In razlika v ceni, ki obstaja med wiratama in časovnik mehčalci (iste znamke), splača se med delovanjem, in, praviloma, večkrat.
DVOJNO TARIFO za neprekinjeno
Vendar, SIP'accuvac ne vseh blagovnih znamk, ki imajo eno cisterno s smolo. Nekateri imajo dve tanki. Tako nekateri proizvajalci rešiti problem priliv je težko vodo v hiši v regeneracijo. Jasno je, da ne moremo izključiti možnosti porabe vode med smolo regeneracijo. Sicer življenje v hiši se bo osredotočil na eno in pol do 2:00. In v delovanje wiratama in časovnik SIP'accuvac z eno težko rezervoar vode, oziroma bolj ali manj pogosto poteka v hiši. Problem je, kaj se imenuje, je očitno. Nasprotno, če um'accuvac ima dva rezervoarja s smolo, regeneracijo eden od njih, boste lahko začeli prikazovati skoraj koli, saj v teh urah, voda preide skozi drugi tank in varno ZM'akrobati.
Vendar dupreziana SIP'accuvac so dvakrat več odniesienia (iz očitnih razlogov). Ne preveč visoko plačilo za 100% zaščito pred trdoto soli, ste se odločili.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика