воскресенье, 25 мая 2014 г.

Stene v stanovanju so: vrsta in namen

Da bi iz veliko prostora nameniti svoj osebni prostor, morate ustvariti stanovanju particijo. Seveda, lahko postavite trdne kapitala stene, vendar je potreben čas, trud in denar. Poleg tega, da bo težko odstraniti, ko bo izginila v njih potreba. Zato, bolj preprost način za ustvarjanje potrebne obliko te apartma je razdeljen na tak "orodje" kot pregradno steno. V tem primeru, stene v stanovanju lahko zelo različne.



Prvič, to je lahko precej trmast stene, ki niso kapitala in ležajev. Najemodajalci običajno jih namestite sami. Material za takšno soba delilnikov se lahko uporabijo za vse sprejemljiva za to vrsto dejavnosti. Najbolj pogosti so predelne stene iz gips Ploščo nameščena v stanovanju. Kot lahko pogosto najdete in gipsovolokno, vezane plošče, les, iverne in shponirovannye ploščo: vsi ti materiali, ki so prav tako nam omogoča, da doseže cilj.



Drugič, tam je te vrste particij, ki spada v kategorijo mobilne naprave. Najpogostejša oblika je zaslon. Prednosti teh modelov je jasno vsem: tako predelne stene v stanovanju (kot je razvidno na fotografiji) veliko prostora ni zasedeno. V vsakem trenutku, lahko odstranite in dodate soba prvotnega videza velik objekt. Medtem ko običajni zasloni, ki so ustanovljena in danes s spretnimi rokami oblikovalcev, videti, kot pravi umetniški, lahko ne samo, da delijo prostor v območjih biti urejena.

V proizvodnji zaslonov uporablja les (mu daje obliki ljubek RAM) ali kovinsko bazo, ki izgleda zelo elegantno in moderno. Če želite ustvariti particije tudi obvezno'uporablja trpežne tkanine, ki je izbrana glede na Splošno interior design'notranje zadeve: to je lahko skoraj vsak slog - od klasike do avantgarde.



Tretji tip sobe delilnik ima svoje posebnosti: stene v stanovanju so ustvarjene iz lahkih materialov, kot so steklo, plastične mase ali aluminija. Podatki orodja za oblikovanje, so nekaj, med zasloni in tanke stene. So zelo močne, vendar so enostavno odstraniti (v tem primeru - za odpravo), in so pritrjeni na strop in tla, popolnoma zaprli prostor navpično.

Boste videli, kako lepo in spektakularne so videti. Svetloba, zračen stene v stanovanju so, na primer, tonirana stekla s lepe slike, zna biti, da je všeč tudi najbolj zahtevne poznavalec umetnosti design.



Ampak, obvezno'se prepričajte, da je vredno omeniti, da se v zadnjih dveh omenjene vrste particij, čeprav so na videz zelo impresivno, niso sposobni skrbeti za dobro zvočno izolacijo in poln "skriva" iz radoveden oči. Vendar, njihova funkcija ustvariti prijetno in udobno področju v veliko sobo počnejo odlično. Poleg tega so sposobni, vendar, če želite skriti del Vašega življenja od zunaj pozornost in zagotoviti določeno stopnjo zmanjšanja čudno, da Boste hrupa.

Zato, če želite, v svoje stanovanje za več zasebnosti in domačnost, nato opomba predstavlja vrste particij: morda eden od njih bo služila rešitev za Vaše težave?


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика