четверг, 22 мая 2014 г.

Polaganje laminata na drevesih'Jan Paul

Polaganje laminata les

Danes obstaja veliko število talne obloge, lahko daš preproge, plute parket, linolej in drugi Največje povpraševanje med potrošniki je laminat.

Mnogi mislijo o vprašanju, ali je mogoče laminat, na drevesih'Jan tla ali imajo pre-odstranjevanje dreves'lesena tla. Demontažo starega premaza lahko traja dolgo časa, poleg tega pa je to delo precej umazano. Tako veliko jih je, ki želijo poenostaviti opravilo in da bi se izognili demontaža delo.

Tehnologija polaganja laminata

Polaganje laminata na drevesih'Jan tla, lahko izvajajo, če je površina je ravna in gladka. Glavna stvar, ki jo morate upoštevati pri polaganju laminata na drevesih'Jan tla - moč tla. Če želite odpraviti creaking deske včasih je dovolj samo, da se določi razbili plošče z nohti.

Plošče ne smejo premakniti proč drug od drugega in nihanja. Da odborov", ki ni " hoja" tega se jih določi. Če bomo zanemarili to dolžnost, potem zelo kmalu laminat start za preoblikovanje, da se odpravi deformacije bo problematično. Poleg tega je precej dražja popravila.

Da bi rešili gibanje deske, je priporočljivo, da premagati na tla, vezanega lesa ali drugih niveliranje materiala. Popraviti stare talne obloge vezane plošče, narežemo na kvadrate in dimnika na drevesa'Jan tla. Posnetka vezane lesene plošče, ki je potekalo s pomočjo žeblji ali vijaki. Da tla so prišli ven popolnoma gladko, je možno izvesti v dveh plasteh iz vezane plošče, določanju zgornje plasti z parket lepilo. Po sušenje lepila, lahko preide k naslednji fazi - zlaganje podlogo.


Za vezane plošče je iz gosto plast polietilena, ki bo služila kot hidroizolacijo. Film je iz prekrivajo, šivi so lepljene konstrukcije, Scotch.

V naslednjem koraku, iz plasti zvoka-izolirni podlagi. Danes trg ponuja velik izbor različnih vrst substratov. Substrat se nahaja na križišču vmesnik in zavarovane stavbe s trakom.

Po polaganju ploščic lahko začnete polaganje laminata. Za laminat, na drevesih'Jan tleh je ležala kvalitativno in traja dolgo časa, je postavljena pravokotno na deske. Ta lokacija laminat bo prispeval k enakomerno porazdelitev obremenitev.

Vendar, če imate dreves'lesena tla, je verjetno najbolje, da obnovite odborov kot pokrov z laminatom. Ker je laminat je vedno ni naravni material, v nasprotju z drevesa.

Če ti je všeč člena, bere tudi druge koristne snovi v tem poglavju Boste izvedeli, kako veliko je samo-izravnavanje tal, kako naj zamašek in še veliko več.



Članke na temo:

  • Koliko je samo-izravnavanje tal?
  • Talne obloge iz plute, prednosti in slabosti
  • Kako narediti tekoče tla, z rokami?
  • Izravnavanje tal z rokami
  • Vrste toplotno izolirana tla
Kategorija: Popravilo talne
Datum: 2. April, 2012
Oznake: seks

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика