четверг, 22 мая 2014 г.

Na deske

Korak za korakom, menijo, talne obloge parket Odbor.




Parket ima številne prednosti, med drugimi materiali. Med njimi: veličasten delovanje toplotne prevodnosti, visoko zanesljivost, estetski videz. In poleg tega, tla so narejena iz naravnega lesa lahko, da vaš dom coziness in udobje.

Na prvi pogled, vgradnja parketa Odbor je zapleten in dolgotrajen postopek. Vendar je treba opozoriti, da je najtežje trenutke v ta vidik je samo brušenje in končna obdelava tal, in ne njegovi Skupščine.

Eden od najpreprostejših rešitev - parket je parket, table, že obdelane v tovarni. To vam bo prihranilo kup prahu in umazanije v proces izgradnje.

Prva stvar, ki jo morate vedeti je, znesek material za montažo. Ko vgradnjo plošče vzdolž dolžine objektov, bo verjetno odpadkov. Torej, kupite, ki zajemajo približno 5% več, kot je zahtevano število.

Naslednje je vprašanje, usposabljanje nižje plasti tal. Narejen je iz lesene plošče, vezane plošče. Razmislite o odstranitvi predhodnim premazom, in če tleh je v dobrem stanju, dal na svoj pergament. To bo zagotovitev zaščite pred vlago za novo sex.

Na tla ce bi rasp okvirjev in podbojev, tako da se za njih je bilo mogoče, da bi dobili pokritost.

Pri označevanju tla ravnanja osnovni. To je narejeno na podlagi navodila las. Barve morajo biti iz pravokotno na las.

Po osnovni, nato pa označite iz nekaterih vodilnih črt. Označevalne usmerjevalne črte podobne markup osnovni. Držite jih vzporedno znanja.

Nastilka. Po razdelitvijo, start nastilku. Če želite namestiti prva letev uporabite ravne plošče, ki so pritrjeni z vijaki skupaj osnovni.

Da bi se izognili stres pokritost, občasno izmerite razdaljo od koncih letve zadnji določeno število na vodilnih črt. Če je nesoglasje, se kompenzira majhne premike letve.

Verjetno, ko nameščanje zadnje deske krova, boste opazili, da med tlemi in steno potrditev ni isto širina. Vzrok: predpostavka je, ni čisto pravokotne ali steno - ne ravno vzporednih lamel, parket.

Ob steni je potrebno postaviti "korak" število premaz, gladi vrzel. Na nastilke zadnjo vrstico kritja za malo prostora. Zato, zadnji vrstici je zasajena z odpirač, jo uporabljajo kot vzvod.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика