среда, 21 мая 2014 г.

Kiti

Ometane stene, to je eden od najbolj pomembnih faz v dekoracijo stanovanja. Brez tega procesa ne morejo narediti nobene popravila . Kiti je predzadnji fazi obdelave zidu na kakovost te operacije je pogosto odvisna od kakovosti končna. Kljub navidezna preprostost to delo zahteva določene spretnosti in telesno dejavnost, ki tukaj ni majhno.

Shpakljujut niso le stene in ne samo interno. Shpaklevanii treba strop in gradnja mavčne plošče. Na podlagi namen je izbran in materiala. Tam so kiti za osnovni premaz in zaključna dela. Razlikujejo se največji frakcije, končna uporablja manjše frakcije in jih več kot s tanko plast.

Ometane stene začne se s pripravo. Pred shpaklevaniem površine tal, to velja za drywall, ampak najprej sklepov listov sadra Odbor je napolnjena z malte in lepila neto.

Za pripravo kiti ni težko, samo sledite navodilom, natisnjeni na embalaži. Mešamo sestava lažje uporaba malte mešalnik. Shpatlevka na gostoto bi spomnil gosta krema. Več tekočine kiti je drsna z lopatico, debel, da bi bilo težko uporabiti, in hitreje bo strdi in morda ne boste imeli časa, da se razvijejo vse vpletene glasnost.

Po sušenju prvo plast svojih polirani očesa ali peska smirkovim papirjem. Če je potrebno, površino peruspalvelut drugi ali tretji čas (zadnji plasti dal končna kiti).

Ometane stene, stropi služi za predhodno usklajevanje površine pred koncem (na primer tapet ali slika). Kiti vam omogoča, da dosežete popolno gladkost tudi kreking, bogati neravne stene z zlomljeno geometrije. V spretne roke kiti lahko učinkovito sredstvo za izravnavo stene in strop so lahko prikriti skoraj vse napake.

 

V primeru večjih nihanj ravni površini vrednost shpatlevki sten, stropov v veliki meri zmanjša, tako da nemoteno večjih nepravilnosti ona ne more. V takih primerih mora najprej biti ometane, in premaz se uporablja kasneje. Glede na stanje prej grobo ometane stene kiti se lahko uporabljajo v 1-3 plasti, v kateri je vsak naslednji - tanjši od prejšnje.

 

Končni rezultat shpatlevki sten, stropov je popolnoma ravno površino, ki je primerna za nadaljnje dekorativne design. Ne glede na to, kemična sestava polnila, se šteje, optimalne baze pod steno plošče, stene-papir, barvanje ali lakiranje. Območje uporabe, nasprotno, to je odvisno od kemične sestave. Tako, sadra polnila, se šteje, notranje oblikovanje in cementa - fasada. Polimer kiti obliki razred posebne skladbe s te ali druge dodatne lastnosti.

 

Izvajanje omet sten, stropov kot strokovno orodje (trowel)in improviziranih sredstev (kos plastike ali gume). Lopatice so izdani v obliki rezila različnih širina in uporabiti za ustvarjanje in tanek premaz-prevleka. Zaporedje operacij je, kot sledi: prvi, široko lopatico se izvaja oblike uskladitve, uporablja pa se ozko orodje, ki odpravlja preostale nepravilnosti. Gume ali plastike se uporablja za zahtevo poveljnika.

 

Ometane stene, stropi - to je dobro delo, ki vrednoti podjetje roko mojstra. To je razlog, zakaj uporabo kiti bolje zaupati strokovnjakom, - ki jih bo naredil veliko boljše! Ne škrt na kakovost popravila, nas pokličite.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика