среда, 30 апреля 2014 г.

Stene iz tekačev bloki in opilkobetona 2010-09-23 13:33:33

Gradnja in rekonstrukcija.

Stene iz tekačev bloki in opilkobetona
2010-09-23 13:33:33


Stene tekačev blok Kot smo že omenili, so ena najbolj pogosto uporabljajo lahki beton posamezne gradnje je orodje za blok. Za toplotno zaščito lastnosti je 1,5-krat bolj učinkovit trdna opeka, in strošek je enak krat cenejši. V dobro vlage, varne in zanesljive Temelje življenjsko dobo betonskih zidov ne manj kot 50 let. Gorivo odpadkov, predvsem iz kurijo premog, antracit, bolj dostopni metalurške, čeprav v moč in pod njimi. Najbolj neprimerno odpadkov iz rjavega premoga.

Monolitno steno narejeno iz tekačev bloki postavili v plezanju (ščit) opaž višine 40-60 cm, izdelani iz debel shpuntovannyh table, zajetih znotraj z zaščitnimi materiali (kritine, linolej ali film).

Načini pritrjevanja opaž plošče so najbolj pogosti. Plošče morajo biti v 1, 5-2 m po obodu ohišja.

Za zagotovitev trajnosti odborov in stalnih prerez (debelina stene v notranjosti plošče vstavite začasno distančniki, in med delovnih mest in ščiti - klini. Vrh stojala za kolesa pritrdite deske ali napolnite zvijanje žice.

Lahko pristane na opaž plošče in brez uporabe stojala. V tem primeru (Sl. 5. 23, b) na dnu plošče povezani s prečnimi trakovi iz kovine, palice s premerom 10-12 mm ali tankih cevi z dvosmerno navojna spojka matice (ko se gibljejo opaž razredi pull), in na vrhu je nepremične vodoravne stranske plošče.

Stack blokov plasti na 15-20 cm z enotno ramming in stykovka. Po 2-3 dni, v toplejše vreme, v dan, opažev preurediti. Iz shlakobeton v roku 7-10 dni odtenek iz neposredni sončni svetlobi, in ko je vreme suho, občasno navlažimo.

Žlindra-betonske stene za katere velja veliko krčenje, ki je, kot pravilo, razpoke, ki se konča z rešitvijo. Da bi preprečili nastanek razpoke v spodnjem delu stene, ko concreting pod okenske odprtine in nad njimi, kot tudi na ravni dnu tramovi je potrebno postaviti tri palico rebrasti premer 4-8 mm

Na postavitev zidov kombinirana metoda zmanjšane kompleksnosti oblikovanje postopkov in porabe snovi. V vogalih hiše razširila v stolpcih z višino 50 do 60 cm, ki so finančno podlago za namestitev opažne plošče.

Za najboljše spojka za orodje bloki z mesta morajo biti daj ne gladko, z izboklin, in kadar je zmogljivost palice okoli oboda postaviti krepitev mreže iz žice, v premer 5-6 mm, z kvadratnih celic 100-150 mm Nato od znotraj in zunaj stene hiše med dvema sosednjima stolpce nastavite ščiti in raskrepljajut njih. Ta rešitev poenostavlja delo na prilagoditev in namestitev opaž, poenostavlja izdelavo opažev omogoča večkratno ponovno uporabo preprost ščiti in načini pritrjevanja, ki povečuje učinkovitost in, kar je najpomembneje, zmanjšuje stroške materiala za izdelavo opažev. Po concreting eno pot med dvema sosednjima stolpce opaž se premaknete na naslednjo stopnjo ali drugo steno in še naprej betona. Palice pridobijo moč za noč, torej tehnologije, ki bi morala biti zgrajena tako, da ne čakati za zdravilo (zidane) naslednjih nekaj barov.

Monolitna zunanjost lahko postavili z notranje votline ali polnila iz lažjih materialov (pena, opilkobetona). Kot luknjo, ki tvorijo jedra se lahko uporabljajo papir, ZIM'ATA v kroglice s premerom 5-10 mm, kositer in plastiko, pločevinke enake velikosti. Povečuje toplotno izolacijo kakovost sten in zmanjšuje porabo tekačev blokov. Vendar se ne smemo preveč odnesel s nastanek praznine v red, ne da bi oslabili stene. Drugače shlakoblok potreba, da bi močnejši.

Opečni zid ne samo povečuje moč, stene, ampak tudi varuje žlindra iz zunanje vplive, omogoča bolj tehnološko izpolnite okna in vrata odprtine, daje hiši bolj privlačen videz. V odsotnosti opeko ali drugih obrnjen zunanje stene omet RUB clean ali cementa smrtniki. Končna obdelava ( omet stene ) tekačev blok, ga lahko zaženete v 30 dneh po njihovi izgradnji, ko žlindra popolnoma suha, in pridobili potrebne moči.

Stene v hiši bolje biti obloženi v les, vlaknene plošče ali gipsokartonnymi listov. Za ta namen med concreting v steni postaviti dreves'leseni hipoteke podrobnosti v tri cone, na razdalji 1-1, 5 m drug od drugega. Za podrobnosti aplikacije krepjat teče, kar je posledično okrepi strukturo z oplaščenje materiala.

Lahko znatno pospeši gradnjo stene hiše, če ga položite jih v vnaprej proizvodnje in posušene dele: Bloki se lahko zahteva, da svoje.

Za nastanek blokov običajno uporabo drevesa'leseni zložljivi oblike. Za notranje stene oblik so ne absorbira vode in bolje očistiti, tapecirate kovine, plastike ali barve nitroenamel.

Blok velikost je določena z debelino sprejel stene hiše, način vgradnje (enojno ali dvojno), enostavno prenašanje in zlaganje, okna in vrata in stene odprtine.

Oblikovani bloki za 2-3 tedne ostane v senci, pod krošnjami. Ko suho in vetrovno vreme v svojem prvem tednu občasno navlažimo. Kot luknjo, ki tvorijo jedra in toplotne blazinice so uporabo enakih materialov kot pri gradnji monolitno stene. Kot toplotne obloge se lahko uporabljajo z lažji in manj dragih materialov, kot so opilkobetona.

V mešanici na'jguchego in polnila iz žagovine iz iglavcev pasem lesa v gradbeništvu pogoji prejeli opilkobetona - toplo in požarno odporne stene materiala. Smole, ki je bogata z žagovina, so manj občutljivi na biološke razgradnje. Kot'asucaga uporabo cementa in dodajanje apna, ali gline. Recepti za kuhanje opilkobetona veliko. Primer sestave v cementa in apna je bil glejte "Priprava betona". Toplotno izolacijske lastnosti opilkobetona kot orodje za blok, bolj učinkovito zavaljena opeke in zdravstvene kazalnike iz vseh konkretnih materialov šteje za stanovanjske stavbe, ki je najbolj udobno.

Glavna zahteva pri oblikovanju opilkobetona-rospolone moč naj bi omogočilo, da odstranite obrazec iz enote. Gradniki žaganje betona, kot tekačev blokov, ki so v collapsible drevo'lesena oblike. Vendar pa je v SV'ASCO z dejstvom, da opilkobetona rospolone moč, ki vam omogoča, da v obliki proizvoda, ne pride takoj po nastanku, je treba nekatere upogljivi obrazci, ki se uporabljajo hkrati. Blok velikosti, izbran ob upoštevanju debelina stene, namestitev tehnike in enostavno prenosljivost. Debeli bloki (več kot 20 cm) slabo suho in težko (nad 20 kg) neprijetno za izvajanje in določijo.

Debelina zunanjih sten je odvisna od gostote opilkobetona in zimske design temperaturi zunanjega zraka. Na gostoto 1000 kg/m3 debelina stene stavb v zimskem času je bila povprečna mesečna temperatura -20 C, je enak 25 cm, pri temperaturi-30C - 35 cm, pri temperaturi od -40 - 45 glej Notranjega nosijo stene širjenje debeline ne manj kot 30 glej Na nosilne stene in stebri zaželeno je, da uporabite opeke.

Nad vrata in okenske odprtine obleko ali navadni skakalec, tj. izvajanje iz monolitnega betona pasovi debeline 30-40 mm, zložene na drevesih'vasi opaž, ali iz dreves'leseni bruskov višina 1/20 migracij. Dolžina ležajev deli skakalci so enaki 40-50 cm od vsake strani odprtine. Pod tramovi vzdolž oboda opilkobetona stene dimnika PBE'ASKO iz desk, oddelek 50x150 mm

Na sooča z opeko stene opilkobetona opeke postavite na določeno razdaljo od 3-5 glej

Peresa'povezava se sooča steno opravljanje SV kovinski'povezave iz žice premera 4-6 mm na razdalji 1, 5 m v 4-6 uvršča prostozidarstva. Obloge opeke, žlindra-betonske stene so v rešitvi brez vrzeli.

VIR: http://www. zagorodom. z/

Vir: http://stroymart. com. ua

"Delta" na plovnih poti, pristanišč, ki so obtičali 2006-11-07 13:02:23

Gradnja in rekonstrukcija.








"Delta" v kanal vrata na skalah
2006-11-07 13:02:23

Na zadnji seji Sveta o'Društvo "Ukrmorport" iz vodstvom Mykolaiv morju trgovanje vrata zvenel razumno in vztrajno predlog Ministrstva za promet, da bi zmanjšali trikrat trenutno stopnjo kanal pristojbina za uporabo BDLC. On je bil podprt s predstavniki drugih Mykolaiv vrata in terminalov, kot tudi Združenje Nikolaev Agencija podjetij. Po razpravo o tem vprašanju, državni Sekretar na Ministrstvu za promet sklenil: "človek ne more biti irawati, ko drugi komaj bi preživela". Ta navidez nepomembna epizoda dokaj težka in polna ovinkov in zavojev ozadju. Letos mineva 175th obletnico ena najstarejših hydrotechnical konstrukcij črnega morja - Bugsko-Dneprovsky Limansky izkopali kanal za potrebe Nikolaev ladjedelnice, ki je zgradila vojnih in trgovskih plovil je bilo v morju. In po 35 let, začelo se je, da se uporabljajo za ladje, tovora z v z'pojavil v Mykolayiv trgovsko pristanišče. Vrata in 44-mile kanal postal odrešenja za mesto, ki je glavni izgradnjo in popravilo osnova za črnomorske flote Cesarske Rusije, po prepoved Rusijo, da so ta flota (kot posledica poraz v Krimski vojni) so izgubili smisel svojega obstoja. V ZSSR, in nato v prvih letih neodvisnosti Ukrajine je 80-kilometrov-dolgo podvodne strukture, vključno s sistemom svetilniki so vzdrževana in servisirana že ne edini, ampak največji v regiji Mykolaiv morju trgovine vrata. Moram reči, da od leta 1987 je delal stopnja kanal za polnjenje (SCS), v višini 5, 2 kopecks na kubični meter premik ladje, ki je bila ustanovljena z uporabo različnih dejavnikov. Od januarja 1991 po naročilu Ministrstva za morske flote ZSSR SCS je bila popravljena in je znašala malo več kot 0, 25 AMERIŠKIH dolarjev. Ta prilagoditev je moral upoštevati znaten strošek kanala, predvsem iz poglabljanja, SV'ASCO z dejstvom, da črno morje sumosalad začetek gradnje težkih in velikih zmogljivosti zrakoplova, ki prevaža križarke tipa "Varyag", ki potrebujejo prevoz preiskava tal na ustrezno odlagališče Odesi in Ilyichevsk (več kot sto kilometrov od kraja dela) in začetek dejavnosti v Mykolaiv vrata za tuja plovila. Skozi p'petih letih, ko so se lokalni ladjedelniško industrijo, je padla v dolgotrajno propad, in gradnjo velikih vojnih ustavil, take velikih stroškov za vzdrževanje in poglabljanje kanal ni bila več potrebna. Vendar pa 25-odstotno stopnjo, je bil sprejet z resolucijo Kabinet Ministrov № 442. Tudi takrat, njene ekonomske izvedljivosti dvomiš, in po padcu grivna v primerjavi z dolarjem v letu 1998 vrednost kanal zbirka je bila vrtoglavih za prevoznikov. Medtem ko je komercialno pristanišče je bil odgovoren za kanal, ki ga s pomočjo sistema koeficientov privilegije in popuste najti kompromis z najemniki in poskušal, da ne izgubijo donosne in dolgoročne prometa. Ampak drugih pristanišč v regiji so bili nezadovoljni s tem monopolni položaj konkurent na uporabo BDLC in se odločil, da lobi vlada Stoletja pustovojtenko sklep o prenosu iz kanala v upravljanje in vzdrževanje na novo ustvarjeno "nevtralno" državna podjetja "Delta-Lotsman", ki je bila uprizorjena predvsem pilotage. Priročnik pilotni urad se je zavezala,'asana, da bi globine BDLC zaupali, 9, 8 metrov (v letu 2001 v eni od okroglih sto-• ribolov" z udeležbo predstavnikov Ministrstva za promet je navedeno tudi na globini 10, 4 m), in nato na nižji stopnji kanal zbrati vsaj dvakrat. Poleg lokalnih vrat in lastniki ladij je bilo obljubljeno organizacijo varne pilotage ponoči in v načinu vozečim prometa. To je p'Yat let. SE "Delta-Pilot" je dobil smart office, ki hiše dobro opremljen center za usposabljanje in prekvalifikacije piloti; bila zgrajena večjih obalnih navigacijskih naprav pridobili sodobno pilot ladjo (strošek približno milijon dolarjev). Hkrati pa je država, ki je pilotni podjetja, ki imajo upravljanja Kherson morju kanal, trdi, da je storitev Kerch kanal, namerava sodelovati pri obnovi navigacijo v Delti Donave. Te dejavnosti bi lahko pozdravili, če bi ne bilo zgodilo na ozadju situacija je zapletena zaradi Mykolaiv vrata, ki zaradi visokih stroškov uporabe BDLC vse bolj izgubljajo stranke in gospodarska privlačnost do prejemnikov. V skladu z glavo na eno od velikih morskih Agencije, podjetja, "Pacific Pomorske". Kapani, kanal stroškov vse bolj prestrašiti prejemniki blaga, saj bi pristanišče raztovarjanja ali natovarjanje ladij. "Ko je tako drag kanal, smo za vas bo prišel, tudi če smo preveč brezplačno," pravijo potencialne kupce ukrajinskega izvoz blaga. Za primer, ki pristajajo v pristaniščih sosednjih big Odesi za isto ladjo prihaja v dveh krat cenejši in Mykolaiv vrata shranite samo bolj priročno in kratke skladbe, ki vodijo industrijskih regijah Ukrajine, Belorusije, Baltskih pristanišč. Z drugimi besedami (več številk), vsako tono tovora stroške odjemalca NCSP 1, 5 dolarjev dražji kot pri povprečni nalaganje plovila, 12, 5 tisoč ton. Ta Delta gre za pilotni podjetja. Kot rezultat, v strukturi tovorov so prevladovale tiste, ki niso sprejeli za predelavo sosedje: odpadne kovine, premog, kemičnih gnojil, ruda. Vrata prihodki in plače dockers še naprej upada, - obdelavo takih blaga, ki ni le nakamarra, ampak tudi destruktivno za privez strani. Tako trpi in naravne čistosti izliva. Na primer, Mykolayiv morju trgovine vrata prenesli danes manj kot polovica namenjena zmogljivosti. Nižja stopnja tarifne kanal zbirajo trikrat bi povečali letni obseg dela na ravni podjetja do 6 milijonov ton ali več. (Na primer: bolj dostopni, ampak bolj komplicirani v zvezi donosnost tovora v Odesi morju trgovanje vrata za prvi polovici leta 2003 povečalo njihovo uspešnost na pol, zdravljenju več kot 17 milijonov ton. ), Da se lahko prilagodi velike ladje, Nikolaev seaport načrte, da poglobijo svoje področje vode in pristop kanal (0, 7 km) do 10, 5 metrov. Ampak, kaj bo dal, če druge 43, 3 km, ki so za "Delta-Lotsman", lahko bypass plovil z ugrezom do 9, 8 m? Ladje, ki pridejo in gredo underutilized zaradi nezmožnosti, da gredo skozi BDLC (ali razloži dorozhayut barže ob vhodu v kanal pred Ochakov). Vse to podaljšuje in povečuje stroške dela in, seveda, odvrača od stranke. Mnenja Nikolaev vrata nedvoumno: v tem primeru ni enake konkurenčne pogoje s sosednjimi regijami, ne more biti in govorov. Podpira to pobudo in Mykolayiv Guverner A. Garkusha: "Če je bilo potrebno ustvariti" Ukrmorport ", je pristaniških delavcev, ki bi lahko dal pred Ministrstva na vprašanje o ustvarjanje enakih pogojev za vse v konkurenčnem okolju. Za 10 let, Mykolaiv vrata so v neenakih pogojev s pristanišči sosednjih regijah. Vprašanje tarifne stopnje, ki rešuje Ministrstvom za promet. Vendar Ekonomija je jasno: nižja davčna stopnja za uporabo kanal, več bo pritegnil tovora v naših pristaniščih. Danes, je razlika vse bolj bi'tam so tisti, ki delujejo na področju Pomorske trgovine za podjetja: če je obdelava srednje tovorne ladje v pristanišču je 20 tisoč dolarjev, canal članarino lahko dosežejo 40 tisoč USD oslabljen selektivne politike ugodnosti in popuste iz vodstvom SE "Delta-Pilot". Kot, prevzame tovor, in o popusti se bodo dogovorili. Tako nepregledni tarifna politika, ki lahko postane razlog za zlorabe, varovala mogoče strank. Na primer, za šest mesecev ne dobijo popuste tistim, ki so vključene v tranzitu ruskega premog, in tudi to ni prestižni tovor lahko razlikujejo od regije. Tako, rezervacije za popuste v svojem času uspela potrditi. Danes pa je to neustrezne gospodarske razmere in položaj trenutnega vodstva Ministrstva za promet: vsi popusti, samo podjetje, in je enaka za vse tarifne stopnje. Ljudi je Namestnik Ukrajine, član Verkhovna Rada Odbor za gradbeništvo, transport in komunikacije'ASCO Nikolay Kruglov meni, da trenutna stopnja kanal zbirajo na BDLC je s zanko okoli vratu vrat, in je potrebno najti kompromis, ki bi pilot podjetja, da služijo kot veliko ladij. Danes je resen problem izkoriščanja Bugsko-Dneprovsky Limansky kanala in iz vidika nacionalnih interesov. Struktura, ki je razglasila uporabnik kanal, ki je edinstven hidravlični struktura je stalo več sto milijonov grivna, bilanci stanja in je (kljub temu, da Ministrstvo za promet). Ni ocene vrednosti kanala in posledično na državni proračun, lahko prejmejo manj pomembne davki iz njegovega delovanja. Po nekaterih ocenah je za učinkovito delovanje kanala državno podjetje "Delta-Pilot" je 70% (! ). Tudi če ste cut SCS trikrat, dobičkonosnost še vedno ostaja visoka (nad 20%. "Delta-Pilot" naredi danes, hkrati štiri funkcije: upravljanje kanal; uredba gibanja plovila; pilotni podporo, usposabljanje in prekvalifikacije piloti, ki so privedli do ustanovitve posebne tarife za vse storitve. Zato, strokovnjaki za Pomorsko industrijo v regiji, da prenese BDLC in Kherson morju kanal na dan bilance posameznih družb ali morju, poslovni pristanišče Mykolayiv in Kherson z nalogo, da svoje tehnično vzdrževanje, upravljanje in razvoj. Po seznamu in resnično vrednotenje kanalov za določitev ekonomsko učinkovito tarife, ki bo dal Nikolaev vrata delavcev v enakimi pogoji z drugimi pristaniščih črnega morja, obale'I. In tisti, 5-6 milijonov evrov, ki zbira "Delta-Pilot" iz delovanja kanala, ki se bo zaprl več deset milijonov grivna, ki bo zaslužil Mykolaiv vrata, hvala za privabljanje regiji novo stabilno tovornih tokov. In to visoke plače dockers, in večjih prihodkov v proračune vseh ravneh. Vendar je to odvisno ne le na ravni tarife. Če bodo postali bolj privlačni in povečati število plovil, obstaja problem, da je pripravljen, da jih sprejme: zgrajena delovnih mest uredbe ladijskega prometa ni overjen, in zato neprimerna za avtomatsko knjiženje sodišč, tudi ponoči. Mimogrede, ko deluje, piloti skoraj ni potrebe za to, ona in izvajati. Niti BDLC in vleka podjetja. Prav tako ni zakonito in neodvisno potrditev števila pridobljeni iz kanala silt. Navsezadnje, če fizična zanosit kanal, ki je znan že več kot eno desetletje, je, na primer, 1 - 1, 5 milijonov ton na leto, poročila o opravljenem globaalne dela ne more slika 5 milijonov ton. Pri izračunu isti stopnji kanal zbiranja, po mnenju strokovnjakov, je treba upoštevati, da BDLC ne Sueškega prekopa, to ne zmanjšuje način za tovor, dostava, in se približuje da hub pristanišč, v katerih Evropskih držav, ki so posebno nežen politike. PS Predsednik UUIE, ex-Prem'jer Ukrajina Anatoliy Kinakh, medtem ko je v Nikolaev z delovni obisk, je podprla pobudo Nicholas pristaniških delavcev, kar zadeva ustanovitev ekonomsko izvedljivo tarife za uporabo ladij Bugsko-Dneprovsky Limansky kanal. Takšna gibanja v UUIE in Ministrstvo za promet je že tam, in problem znižanje stopnje kanal zbiranja bo kmalu rešen, ki bo povečala konkurenčnost Nikolaev vrata v primerjavi s sosednjimi regijami, bo pritegnila novih tovornih tokov. "Zaradi rasti obsega tovora država bo zaslužil veliko več, kot iz visoko kanal zbirko. Ukrajina je tranzitna država, in s pristopom EU meja tranzitno vlogo bo le povečalo, " je dejal A. Kinakh. Pol stoletja, ko Nikolaev znova doživlja ni najboljši čas za ladje industriji, pristaniščih in na kanalskih lahko izpostavi ramena mestu in regiji.
VIR: Zerkalo Nedeli

Vir: http://stroymart. com. ua

V pismu z dne 21. 03. 2002, № 5-532/1617 2006-11-07 13:01:38

Gradnja in rekonstrukcija.

V pismu z dne 21. 03. 2002, № 5-532/1617
2006-11-07 13:01:38

Je članica Odbora Ukrajini za regulativne politike in podjetništva šteje pismo o obnovi denarnih metodo obračunavanja DDV na storitve, oskrba z vodo in poročila. Podjetništvo Ukrajine predlogov, ki so bili poslani v Državni davčni upravi Ukrajino o obnavljanju denarnih metodo obračunavanja DDV na storitve, oskrba z vodo za podjetja, oskrba z vodo in Kanalizacijo, storitve, ki zagotavljajo storitve za prebivalstvo. Tudi na to vprašanje, v Verkhovna Rada, da je Ukrajina v obravnavo račune, ki jih je predložil ljudskih odposlancev Tkalenko In. In., Miren I. M., Mlinar, P. C. Ti osnutki zakonov, ki določa, da se začasno, pred začetkom Davčnega zakonika, davkoplačevalce, ki prodaja toplotne energije, zemeljskega plina (razen utekočinjenega), vključno s stroški prevoza, izvajanje vode in sanitarij ali storitve, katerih stroške je vključena v najem ali pristojbina za vzdrževanje stanovanj, fizične osebe, javne ustanove, ki se niso prijavili zavezanci za ta davek, kot tudi stanovanja za vzdrževanje pisarne, stanovanja deli, združenja solastniki stanovanj, drugih podobnih davkoplačevalcev, ki zbirajo sredstva iz te stranke da bi še štetje prodajalci takšnega blaga (storitve), nadomestila njihove vrednosti (v nadaljnjem besedilu - Hoo), določitev davčne osnove operacij za prodajo takega blaga (storitev) na denarni podlagi. Na plačljivi podlagi, kot jih določi davčna osnova operacije za zagotavljanje te dobrine (storitve), za lokalne oblasti in proračun institucije prejemanje teh proizvodov (storitev), če so registrirana kot davčni zavezanci ". Poleg tega v svojem pismu z dne 07. 11. 2001 № 15053/7/16-1201 Državni upravi Ukrajina je, ki vrtnice'pojasnilo o uporabi denarnih metodo obračunavanja DDV. Namestnik Predsednika Yu FUTORANSKA strokovni Komentar V pismo, naslovljeno vprašanje-združljivost'je povezan z DDV vodo storitev. Od 7. avgusta 2001 SV'v zvezi z začetkom veljavnosti zakona Ukrajine od 11. 07. 2001 № 2649-III "O spremembi člena 11 zakona Ukrajine" davek Na dodano vrednost "(v nadaljnjem besedilu : Zakon # 2649) • prekliče uporabo denarnih način nastanku davčne obveznosti'obveznosti za DDV za nekatere vrste blaga (del, storitev), med katerimi so navedene in vodo storitve, ki prebivalstva in institucij, ki se financirajo iz proračuna. Veliko podjetij, ki se ukvarjajo v teh operacijah, ki se soočajo s težavo, da je prehodno obdobje, in sicer, kako ravnati 07. 08. 2001, z zneski DDV, ki se zaračuna na terjatve, ki niso plačane kupci. Kot takih terjatev je nastala, ko smo uporabili denar metoda za vodo storitve, znesek DDV, ki se na ta dolg niso bili vključeni v davčne obveznosti'obveznosti, SV'zaradi neplačila, sredstev na poravnalnem računu prodajalca. In tukaj 07. 08. 2001 prodajalci vodnih storitev obrazi izbiro: da odražajo zneskov DDV, terjatve v sestavi obveznosti za davek'obveznosti enkrat (v skladu s pravili za enkratno uporabo njem) ali počakajte, da prejema denar na račun, kot dejanski prodaji ('predmet obdavčitve), je potekala v t, th obdobje, ki upravlja denarne način. Medtem odgovor na to vprašanje je vključena neposredno v odstavku 11. 11 Art. 11 Zakona Ukrajine z dne 03. 04. 97, № 168/97-VR "davek Na dodano vrednost" v besedilu Zakona # 2649 (v nadaljevanju - " DDV, Zakon), ki določa: način določanja davčne osnove davčne obveznosti'obveznosti in davčne olajšave (vključno z višino proračuna ali izvozna nadomestila), nastali pred uporabo denarnih metodi ali po poteku pogodbe, se ne uporabljajo za prenos v SV'v zvezi s spremembo tak način. Ta odstavek daje odgovor: nihče-čas dodelitve morate storiti. Znesek DDV, terjatve in bi morali biti vključeni v davčne obveznosti'obveznosti za DDV, samo v trenutku prejema sredstev v povračilo terjatev. Prav tako ne smemo pozabiti, da na vstopni DDV od kupca storitev za rabo vode bi morale biti vključene v davčnih olajšav (govori se o zavodih, ki se financirajo iz proračuna) v skladu s pravili denarnih način, tj. v trenutku odpisu sredstev v povračilo obveznosti. s takšnimi storitvami. To je res, v zvezi s transakcijami, za prodajo storitev za uporabo telefonske, televizijske in radijske mreže, za katerega Zakon # 2649 07. 08. 2001 tudi razveljavljen denarnih način. Vendar, kot je razvidno iz pripomb, mogoče "oživljanje" cash način DDV za storitve v zvezi z vodo. Vendar pa v nekaterih primerih se lahko uporabljajo za operacije na prodajo teh storitev je zdaj. Govorimo o primerih, ko plačilo za takšno storitev se izvaja zaradi proračunskih sredstev (na račun proračunskih sredstev institucij, ki se financirajo iz proračuna). V skladu s pododstavkom. 7. 3. 5 str. 7. 3. Art. 7 Zakona o DDV glede na datum nastanka davčne obveznosti'obveznosti, ki izhajajo iz prodaje proizvodov (del, storitev), plačilo v breme proračunskih sredstev je na dan prejema teh sredstev na račun plačnika za DDV. Za uporabo določb tega pododstavka, ustrezno potrdilo, da je plačilo za vodo storitve, ki se izvaja neposredno iz proračuna računov na podlagi ocenjene proračun organizacije in ne na račun dohodkov proračun institucije, ki se pridobiva iz gospodarske dejavnosti. To potrditev, praviloma služi kot jamstvo črko proračun organizacije z navedbo vira sredstev, prejete kot plačilo za blago (del, storitev). To bo omogočilo uporabo denarnih način in nastanek bruto dohodka - to je na voljo, STR. 11. 3. 5 str. 11. 3 jedilni žlici. 11 zakon Ukrajine "Na obdavčenje dobičkov podjetij" v besedilo Zakona, da je Ukrajina z dne 22. 05. 97, št 283/97-VR.
VIR: Računovodske

Vir: http://stroymart. com. ua

Najbolj Kijev p's vode iz dlesni 2006-11-07 13:01:05

Gradnja in rekonstrukcija.








Najbolj Kijev p's vode iz Desna
2006-11-07 13:01:05

Ni res, da voda nima okus ali vonj. Ona lahko "da" lekarna, ribe, zemlja, gnila jajca. Vendar, vsi, ki so okusili vodo iz pipe, dobro, črpalka-sobno, morda opazili razliko. Vendar pa, mnogi pa trdijo, da je okus klora slabši od drugih in, na Splošno, dezinfekcija vode ne škodi, da zdravo'th... Smo v bližini vasi Troyeshchyna, na mestu vedro vode Desna vodo postaja. Pozornost je pritegnila s hrup motorja. Na vodi smo videli čudne design, kot nič na zemlji. - Naš izum - podvodni "Hoover", se ponaša Valerij olenchenko, glavni inženir naprave delovanje. - Kadar voda pride v vedro, njegova hitrost zmanjša dramatično in vse prah se usede na dno. Vedro spominja laguna 80 metrov z konkretne banke, in iz reke ločeni večino Kam'leseni jez. Obkroža narava - lepota: zelena, sveža, regljanje žab... Zanima resnica pravijo, da voda v Gumi čistejši kot v Dnieper reke. - Odvisno od tega, kaj kazalnikov. Od Kijeva do Chernigov njene obale je steljo z poletne hiše, ter vsi izdelki, ki človekovih dejavnosti jate tam... Vendar narave, ki lahko self-čiščenje in vode v Dlesni, in v Dnieper reke, je drugačna vsako leto. Referenca: Desnyanska vodovod zagotavlja vodo za 60% potrošnikov v Kijevu. To je največja podjetja v Ukrajini med podobnimi - vprašanja "gori" okoli 800 tisoč kubičnih metrov vode na dan. Na čelu vedro dvigne armiranega betona strukturo, na podlagi katere je posebno okno. Po njih voda pride do vzmet vode. Nato v črpalni postaji prvi vzpon na triglav, ki se nahaja 3 km od vedro. Zato daje življenje vlage naredi 7-kilometer poti do čistilne naprave v Voskresenka. Tam smo šli. Zelene površine, od tal videz prezračevanje wells, visok visoka napetost stolpi. - Pod našimi nogami, olenchenko Potupa na zemlji - so 6 cisterne s čisto vodo za 20 tisoč "kocka" v vsaki. Če dan onemogočite objekti za preskrbo z vodo v mestu ne ustavi za več ur. Smo dobili le ene stavbe - polje filter je edini kraj, kjer lahko vidite, čiščenje vode, za vse druge faze, ki se brez vizualni nadzor. Veliko jih je: reka, filtri, tanki in 40 kontrolnih točkah po mestu. Vonj tukaj nekaj bolnišnici - okoli skoraj sterilne čistoče. Tukaj je voda obdelana z reagenti, klorirani in filtrira. Osebje malo, skoraj vsi procesi so avtomatizirani. V chlorinators nejasno podobni stroji z gazirano vodo. Inženir pravi, da so jih kupili leta 1997 je Britanska. Poleg primerjati nacionalne redkosti - stari chlorinators. Trdnih cevi in vijaki. Mimogrede, v delovnem stanju. Na enem od blokov, dane 22 bazen-filter-90 cm. m vsak. Na dan, ki je v njih očistili približno 400 tisoč kubičnih m vode se lahko pijan tri Žitomir). V bazenih voda gre plast peska, in izhod, če je to potrebno, Dolores. Po tem prihaja v črpalni postaji in vstopi v vodo. - V skladu z GOST pitno vodo, je treba spremljati z 28 kazalnikov, - pravi Valeriy Nikolaevich. - V Kijevu kakovost optično prebrane do 74 točk. In mnogi od njih vode iz pipe, v glavnem na ravni standarde Zahodnih državah. Na primer, vsebnost klora - 60 micrograms na 1 liter vode. - Nekateri ljudje verjamejo, da voda iz pipe ni kakovostno. Je to res? - Morda stojalo', ki je povezana s Splošno onesnaženje vodnih teles. Zdaj strožje zahteve za kakovost vode. Vendar ga izboljšati, moramo spremeniti opreme za novo, za popravilo manjka... Vendar niti v "Kyivvodokanal"niti mestu je ne potrebujejo milijone. Mimogrede, nas potrošnike dolžan okoli 300 milijonov hryvnas. In dokler ne boste morali plačati za vodo na števec - izboljšanje ni pričakovati. "Kyivvodokanal" skupaj z komunalnih organizacij razvija nov postopek plačila prebivalstva za vodo pod znakom hiša števci, in ne v skladu s standardi, ki pred 40 leti. Druga točka: GOST "pitne Vode," je bil razvit v 80-letih, tako da danes je v veliki meri kakovost vode ne izpolnjuje sodobne zahteve. Hkrati v Kijevu, PAH-PAH, ni izbruhov virusov-nosi vodo. Za kakovost se spremlja noč in dan, tri strokovnjaki laboratorijev. V veliki, v mesto bi šel na arteški virov. Potem pa v vodo, bi bilo veliko dražje. Da in aquifers morda prazna. Ob odvzeti dobro vedra dvajset, bo videti, kako se bo drastično zmanjšala nivo vode v njem. Zato je bolje, glede na Valerij Nikolayevich, da rezerve podzemne vode "na deževen dan". In desnyanska vode - mogoče ne tako okusno, kot tudi, vendar bolj varna - nitrati, ker zobje niso crack.
VIR: Danes

Vir: http://stroymart. com. ua

Integrirana obračun in priprava vode za varjenje podjetje 2006-11-07 13:00:28

Gradnja in rekonstrukcija.








Integrirana obračun in priprava vode za varjenje podjetje
2006-11-07 13:00:28

V februarski izdaji revije smo se pogovarjali o vlogi in vrednost vode, ki se uporabljajo v pivovarn za tehnološke potrebe-namakanje brušenje, mashing malt in vre v wort. Vendar, namen vode pri proizvodnji piva, ni omejena. To je indispensible za domače potrebe in obdelavo sanitarne opreme, pranje in izpiranje z njim ostanki sredstev za dezinfekcijo, izpiranje, steklenic in sodov, preden jih položite pivo. Z vsemi, ki napeljujejo subsidiarnosti, to vodo lahko ubiti, tudi glede na vse norme pravilno varijo pivo. Kaj je včasih kruta šala igral z vodo, za gospodinjske namene s pivovarji in kako se v njihovo proizvodnjo, ~ pogovor. Kako voda vpliva aroma lastnosti piva? Vodo, ki gre na pranje vrenju, oprema, stroji, filtracija cisterne, pivo, kotli na prvi pogled bi moral imeti povprečen odnos do kakovosti piva. Vendar, to je samo na prvi pogled. Tvorijo na površini najboljših oprema biološke film, kontaminiranih, neprečiščene vode lahko resno vpliva na organoleptične lastnosti piva. Torej, obstajajo v njem bakterije, str. Micrococcus bo dal za pivo neprijetne fructiferi aromo, bakterije Obessumbacterium in Pseudomonas, zato pogosto v naših arteški vode povzroči putrid vonj in okus stuffiness piva. Pojav putrid vonj, prav tako prispevajo bakterije, Xanthomonas in spore bakterij, ki tvorijo, zlasti str. Bacillus. Pivo, vpliva na bakterije Candida, Pichia, Hansenula, ne samo izgubijo vonj, ampak okus spremeni v grenko, "praskanje". In čeprav kot rezultat filtracije, kot pravilo, je možno, da se znebite tiste, ki so prisotne v pivo bakterije, obnovitev organoleptične lastnosti pivo je nemogoče. Kako voda vpliva na rok trajanja pivo? Vizualni znak korupcije pivo je masa dnu sediment oblog na stene steklenice ali turbidity. To je zaradi slabe filtracija, uporabo "bolan" seme, kvas, in hvala neobespechenie, preprosto povedano, neprečiščene vode za gospodarske potrebe. Najbolj nevarno na tej stopnji ocetni kislini bakterije in pav. Kot rezultat, njihov vpliv je videl hitro pivo turbidity, izobraževanje v njem debel beli kosmiči, nato odlagajo na dnu steklenice. Pogosto se obori pridobi fino zrnato strukturo, kot bele drobtine; na površini pivo z'je tanek plesni film - včasih trdo, včasih kosov. Od okužbe piva v tem primeru pride, ko se za filtriranje, da bi se izognili poškodbam več. O znesku izgube, ki so jih pridelovalci, da uganiti, kot pravijo, ni težko. Omejena vode zahteve za mikrobiološka čistost? Mikrobiološka čistost je najbolj pomembno značilnost vode za gospodarske potrebe, vendar ne edini. Na Splošno, to vodo za proizvodnjo piva ne sme biti slabše, kot je oskrba s pitno vodo standard SanPiN 2. 1. 4. 559-96, vendar obstajajo posebne zahteve, na primer, soli kalcija in magnezija. Vsebina ne sme biti večja od 0, 5 mgcv / HP Presega prag, ki vodi do kontaminacije opreme in nastajanje soli vloge na površini. Kasneje, podobne vloge postane plodna tla za razvoj različnih vrst mikroorganizmov in povzroči dodatno okužbo piva. Da se znebite njih v prihodnje zelo težko. Poleg, odlaganje soli togost na področjih, izpiranje pascolini stroji zmanjša hitrost niti, blokira promet črpalke, upočasnjuje na koncu, vse pivovarna. Da bi se izognili tem težavam, je večina spletnih mest uporabo vode, na poseben način dezinfekcije in postane SIP'Aksana osvobojeno od drugih onesnaževal na novo generacijo naprav za čiščenje vode, ki jo je razvil ruski obrambno industrijo". Zaradi tega je mogoče, ne samo za povečanje in stabilizacijo kakovosti piva, in bistveno podaljša življenjsko dobo pascolini, polnjenje stroji. V tem primeru, kot pravilo, dodatno čiščenje potrebuje ne samo, arteški in komunalne vode. To je pa tema za ločen pogovor: kako upravičiti uporabo piva, vode in pod kakšnimi pogoji jo lahko zagotovijo dobre storitve za ogled pivovarne, in ki je do škode. Bomo poskušali govoriti podrobno opisane v naslednjih številkah revije.
VIR: Živilski industriji

Vir: http://stroymart. com. ua

вторник, 29 апреля 2014 г.

Dekorativni krajine razsvetljavo

Da bi kmečko zemljišče s'tam je bila lepa in harmonično integrirana z naravo in drug z drugim krajine razsvetljavo, morate vedeti nekaj podrobnosti modela ozemlju, o katerih vam bomo povedali danes.

Pokrajina razsvetljavo za vsako cono

Pokrajina razsvetljave je tradicionalno razdeljena na več vrst, ki vplivajo na obseg njihove uporabe. Tako, cestno razsvetljavo pomočjo lahko ustvarili dekorativne svetilke, namenjene za verandi in rekreacijskih območij, kot tudi utilitaristične, potrebne za pridobitev učinkovito poudarki na fasadah stavb, eno iztovarjanja ali kiparskih oblik. Tako, za vsako področje letoviško morali izbrati vaš tip dekorativne razsvetljave.

To je logično, najbolj učinkovita razsvetljava nameščena, kjer bodo uporabljali bolj aktivno. Takšna mesta lahko pod'dostopne ceste in poti, ki vodijo do hiše, ograje in vrata. Za ta pokritost je običajno uporabite različne vrste fluorescenčne sijalke. Poleg tega pogosto kot Dodatek za te namene z uporabo optičnih vlaken svetilke zagotavljajo zelo lepo svetlobo, ki je neprekinjeno črto.

Tudi obvezna'bodite pozorni, da izpostavili področja, na'jahanje na mesto je opremljen krajine svetilke, ki dajejo svetlo luč. Pomembno je tudi, da je svetloba parcele v ta kraj je bil ne samo učinkovito in poceni, vendar pa je pogledal ugleden in eleganten.

Vendar pa je najbolj drago in lepo pokrajino razsvetljave je bolje postaviti v bližini hiše: morali bi biti v harmoniji z arhitekturo fasade, da se poudari in Dopolni videti lepo. Ta fasada hiše je lahko osvetljena dovolj močne več luči, nameščen neposredno na stene, luči velike ali srednje velikosti, in v bližini tudi reflektorji, nameščeni na zemlji.

Dekorativna razsvetljava rekreacija področjih Croft ne zahteva svetel in prijeten in m', ki svetlobo. Tudi tukaj bo s senčniki - posebna naprava, ki omogoča, da prilagodite nasičenost raven svetlosti.

Zelo impresivno tudi izgleda stilsko osvetlitev ribnikov. V tem primeru, pokrajina razsvetljave, je bolje, da namestite na robu ribnika ali neposredno žarki svetlobe na fine kiparski obliki. V zadnjem času zelo popularen je nastavitev v zbiralnik posebnih žogo luči, ki plavajo na vodni gladini.

Ena izmed najbolj zanimivih tehnik dekorativne razsvetljave spletne strani je izbor zanimivo vegetacijo (zelenice, Alpsko hribovje, drevesa, solidarnoe pristanek) in majhne arhitekturne oblike (arbors, kipov, klopi, fontane in tako naprej). Za ta namen, kot pravilo, uporabite osvetlitev in venci.

Tehnične lastnosti vrtne svetilke

Toda izbira krajine, svetilke, bi bilo treba določiti, ne samo zaradi estetskih razlogov, ampak tudi vse potrebne tehnične značilnosti. Za ta namen se, prvič, je potrebno upoštevati takšne značilnosti, kot barvno temperaturo luči. Tako je verjel, da je več svetilka ima temperaturo način delovanja, hladnejše z barvo žarki luči. Zato je izbira instrumentov je treba paziti, da usklajeno odtenki svetlobe žarki.

Drugič, pomembno tehnične lastnosti pri izbiri sredstvo za razsvetljavo so zanesljivost naprave. Zato se je treba osredotočiti na kazalnik, ki se imenuje IP: je dal na skoraj vse sodobne razsvetljave.

Ta kombinacija predstavlja kombinacijo dve številki: prva številka označuje stopnjo zaščite pred prahom in drugo varnost naprava vedno suha. Če izberete pokrajina svetilke prepričajte se, da njihove IP-je bil več kot 43 in naprav z navedenimi IP 67 je primeren tudi za uporabo v vodi.

Osnovne sprejeme dekorativne razsvetljave

Trenutno je nekaj skrivnosti, ki jih morate vedeti, da ustvarite lep in pismenih Svetozara ozemlju. Ti vključujejo takšne tehnike. Za registracijo pokrajine v klasični slog, je bolje, da uporabite simetrični kompoziciji. Nesorazmerja v tem primeru se morate uporabite, kadar želite ustvariti na mestu ritmično iluzija kontinuiranega gibanja.

Hladno svetlobo vam omogoča, da bo barva svetlejša in jasnejša: če želite to narediti, uporabite halogenske, fluorescenčno ali metalhalogenidne sijalke. Za pridobitev m', ki razsvetljavo plot uporaba halogenske žarnice tople barve ali žarnice. To barvne žarnice bo ustvarilo občutek praznovanje in se potopite v zgodbo. Upoštevajte tudi, da tople barve načine za razsvetljavo in vizualno bo prinesla o'predmet in hladno, nasprotno, vizualno proč.


Vir: www. stroy. ru

Rekreacijsko območje ob dacha

Glavne vidike design

Pri oblikovanju je potrebno ločiti dva vidika, iz katerega smo morali nadaljevati pri ustvarjanju rekreacijskih območij v državi. Prvi vidik je, da ugotovite, kaj se bo vaš načrtovano Igrišče v državi. Tukaj variante lahko več. Za primer, to je lahko kraj za aktivni počitek ni zelo velika ali podjetje. Ali pa morda želite ustvariti prostor za počitek na vrtu za mirno in prijetno bivanje ene ali dveh ali treh ljudi?

S'utochnite za sebe to vprašanje, in pogumno iti na drugi vidik izbire: on bi se opredelitev, kaj dejansko bi radi videli v kraj za počitek v državi. Oblikovanje rekreacijskih območij na vašem spletnem mestu, bodo najprej je odvisna od vaših osebnih preferenc in razumevanje udoben počitek.

Prav tako je treba opozoriti, da ne smemo in ne skoči na: ustvariti območje za rekreacijo zahteva resno in uravnotežen pristop. Upoštevajte, da v tem mestu je sedem'I bodo porabili veliko časa, tako da lahko vsakdo na tem mestu je treba udobno.

Variante organizacijo rekreacijske cone

Je treba razlikovati več vrst rekreacijskih območij v državi. Tako, za mnoge ljudi udobno bivanje v državi, je, da ustvarite majhen prostor, ki se nahaja na dnu vrta in skrit pred radoveden oči. Tak sprostitveni prostor je lahko sestavljena iz majhnega območja, ki se nahajajo na njej z paviljon za miren družinski ali dobro klopi, na kateri je tako lepo sedeti in brati knjigo, poslušati zvok vetra in petje ptic.

Še ena zelo priljubljena oblika rekreacije področjih, je, da ustvarite veliko odprtega prostora. To rekreacijsko območje je kot nalašč za družine z otroki ali kjer lastniki uporabljajo za počitek velike in glasne družbe. Za to možnost lahko najdete v dacha odprtega prostora prosto od obstoječih stavb in pristankov.

Za udobno bivanje na koči za otroke in njihove starše na izbrano spletno mesto, jo lahko dal ljubek play house, veselo swing dati, peskovnik, udobno klopi, mizica, itd. Od ustanovitve cono, otroci bodo navdušeni, in njihova mama in oče se lahko sprostite, gledal vesel, igre otroke.

Če želite, da imajo ostali območja, na države z hrupno, si misliš o kraju, kjer bi lahko igrajo aktivno igre na prostem, kot tudi ločeno organizirati prostor za peko na žaru za prijetno uživanje hrane iz svežega zraka. Poleg tega, uporabite svojo domišljijo in pomislite na nekaj drugega s prijatelji bi si lahko vesel, da ne v državi, in se pripravijo vnaprej za ta kraj.

Dekoracija in udobje

Če vaše spletno mesto raste big dreves, in želite ustvariti mirno, osebno območje za rekreacijo, potem je najboljša možnost je, da imajo prostor, pravico v skladu z vegetacijo. Ustvarite lahko tudi neke vrste "prostor", ki je bila ločena od bližnji prostor, živih mej, dreves'leseni ali bambusa stene ali celo zaslona: to bo zelo udobno.

Pogosto rekreacijsko območje na državo se odločil, da ustvarite na Banke v lastnem ribniku, ali na mestih, kjer je najbolj privlačna o'predmeti - slapovi, lep cvetlični vrtovi, Alpsko strani, in tako naprej. Za poletno rezidenco, okrašena v slogu italijanske in Mavrska vrtovi, idealna oblika rekreacije področjih je ustvarjanje terasi, dvorišču.

Posebno pozornost je treba nameniti vrtno pohištvo, zasnovan za udobno počitnice v državi: to mora biti udobna, trpežna in praktična. Za te namene je zelo primerna drevesa'Yana, protja in železa pohištvo. Običajno na ozemlju vile za namestitev table, klopi in stoli.

Tudi pristojni oblikovanje rekreacijskih območij zahteva tlakovanje izbrani lokaciji. Zelo presenetljivo je, na primer, tlakovanje ploskve v ovalno obliko ali obliko. Kot dodelavo materialov rekreacijo odločil za uporabo ploščice, naravni kamen, beton in les. Poleg tega obvezno'bodite prepričani, da bo poleg vaše počitniške destinacije cvetje in skrbijo za dostojno razsvetljavo. Koristi danes pomanjkanje prodaje lepi luči in ulične svetilke ne obstajajo.

Oblikovanje in izboljšanje rekreacijskih območij v državi - je zabavno in ustvarjalnega procesa. Prepričani, da boste lahko Izrazijo svojo domišljijo in nato počitek na vašem spletnem mestu, za vas je vedno prijetno in produktivno.


Vir: www. stroy. ru

Kako zgraditi teraso s svojimi rokami. Koristne nasvete

Za občutek, v celoti ostali v državi bo pomagalo o tem'predmet krajine, kot teraso. Ker obstaja veliko število različnih možnosti takšnih elementov konstrukcije. Na voljo so na primer priložene terase stanovanjske prostore, pravijo, da vaši državi hišo ali Vilo. Ali teraso, kot poseben element zasnove vrta, nekakšen otok, obdan z zelenjem.

Da shranite vaše skladov, ali če želite ustvariti edinstveno delo inženiring mislil, da ga lahko poskusite zgraditi teraso s svojimi rokami.

Naši nasveti vam bo pomagal pri tem.

Nasvet 1-St. Projekt razvoj terase


Projekt prihodnost priloge naj ne vključujejo le funkcionalno, ampak tudi tisto, kar terasa je namenjen za dekoriranje stavbe. Poleg tega, da že na tej stopnji je treba upoštevati tudi trdnost in zanesljivost strukturnih elementov. Lahko si za sebe kot pripravljeni projekti terase in razvoj njegovega avtorja različico.

Nasvet 2-nd. Pravilna izbira materiala

Z gradnjo teras sovpadala bila razvita v okviru projekta, je potrebno izbrati popoln material. Če želite to narediti, Vam ni nujno'treba biti strokovnjak na področju gradbeništva. Dovolj razumeti, da je Vaša prihodnost terasa mora biti preprost in harmoničen videz, ki bo fit z zunanje oblikovanje državo hišo. Najboljše vrste lesa za gradnjo terase obstajajo takšne vrste lesa, kot je Evropski hrast in macesen. Terasa na koči, ki je lahko sestavljena ne le tla, in so ograje, za katere je priporočljivo, da izberete m'kaj vrst lesa, kot so bor.

Nasvet 3-rd. Priprava Fundacija

Na to vprašanje je mogoče rešiti na več načinov. Če Ste se odločili, da ostanejo na ogromen kamen za spomenike konstrukcij, v tem primeru je najboljša rešitev bi bila, da imajo skupne Temelje za terase in doma. Ta Fundacija bo pomagal, da bi se izognili takšnim negativnim dejavnikom, saj split in nazobčane terase, ki lahko privede do neenakomerne porazdelitve. V takšnem temelju, seveda, bo treba teraso ob hiši.

Med gradnjo terasi lahko določi in zasebnih fundacij. Ta možnost je najbolj primerno, če ste izgradnjo zunanji terasi, pod pogojem, ready-made doma. V tem primeru je potrebno upoštevati značilnosti tal pokrov in globine podzemnih voda.

Gradnjo terase je možno tudi brez pravne podlage. Ta način bo sprejemljiva le, če ste zasnovan enostavno teraso, ki naj se dajo na tleh.

Nasvet 4-th. Namestitev

Po rešili vse probleme načrtovanja. Izbira materiala in polaganje Temelj, morate iti do dejanske namestitve terase. Na tej stopnji je pomembno, da Orient njihovi strukturi v skladu s strankami svetlobe. Terasa v hišo na Severni strani bo zagotovil ohladi v poletni vročini, in če ga bo, ki se nahajajo na Južni strani, Boste lahko uživali v toploto v hladnem sezone.

Posebne pozornosti, če ustvarite teraso s svojimi rokami, ga morate plačati za izvedbo krošnjami, ali je v skupni rabi z hiši streho. Zagotavljajo dodatno udobje in coziness bo v pomoč tako potrebne elemente, kot so stopnice in ograje. Morajo vztrajati v istem slogu in obvezna'bodite prepričani, da preverite na trajnost. Strokovnjaki tudi priporočajo, terasa nadstropje-opravljati na rahel naklon v drugo stran hiše, ki vam bodo olajšali naravni odtok deževnice.

Nasvet 5-th. Dekor

Najbolj prijetno fazah. Zdaj Si'pojavila priložnost, da razporedi kraj, kjer boste uživali sunrises in sončnih zahodov, joge in meditacije, pijemo čaj in se pogovorite s prijatelji... terasi katere koli vrste lahko okrašena z majhnimi okrasnih rastlin v keramičnih lončkih. Ne bi tesno čudovit razgled na svojem vrtu, in ustvari le dodatno udobje.

Zanimivo rešitev za prostor, ureditev terase lahko mini vodnjak, ki se lahko dajo v sredini. Protja pohištvo, ki daje občutek topline in coziness.

Na Splošno je dekoracija in ureditev terase, v celoti odvisna od želje lastnika, finančnih zmožnosti in funkcije tega prostora.

Seznanimo z našimi nasveti lahko svojo teraso z rokami, tako, ki najbolj ustreza Vašim mnenja o počitka. Lahko uporabite tudi storitev strokovnjakinj in strokovnjakov, ki bodo pomagali v besedo in dejanje.


Vir: www. stroy. ru

Rastline v umetni ribnik

Ustvarjanje umetnega akumulacijskega, oblikovalec mora vedno pam', da ne pozabite, da v tem kraju naj bi uravnoteženo ecoholic, ki mora biti minimalna oskrba z maksimalno učinkovitostjo. Seveda, v tem primeru je treba pristop, izbira rastlin in registracijsko območje stopnja zelenja.

Globoko vodo rastlin v ribniku

Globoke korenine rastlin, ki so pritrjeni na dnu ribnika, in listi so na površini vode. V taki skupini rastlin za ribnike veliko lepe in cvetoče kulture, na primer, vodo lilije, balticvent, itd. Praviloma te rastline širokih listov, ki ležijo na površini vode, zapiranje je od neposredne sončne svetlobe. Tako bo rastlina prepreči nastanek bakterije se množijo v vode iz vroče vode.

Globoko vodo rastline posajene v ribniku v posebne škatle z luknjami. Skozi dno in strani, obrat postopoma ob korenine, in se napaja neposredno iz tal. Take posode za lažjo nalogo, da skrbi za rastline.

Rastline za obalna območja ribnika

Glavni del obalne rastline lahko videli na obali ali v plitvih vodah, ampak korenine so vedno v vodi. Te rastline vključujejo reed, Cowslip, Zlatica, iris, itd. Zelo pogosto predstavniki te skupine rastlin, ki rastejo, in jih potrebujejo posebno nego. Vendar, če je opravljeno pravilno, te rastline lahko okrasni ribnik v svojo pot.

Tudi, da okrasite banke umetni ribnik, zasajene grmovnice ali pritlikavi vrbami. Da se vključijo v sajenja dreves ni potrebno, saj jim bo dal vode nepotrebno senco, da tako slabo, kot neposredni sončni svetlobi. V jeseni listje bo onesnažijo vodo, če je njegova glavna rastline so še vedno zelene in polne življenja.

Vodne rastline za ribnik

Te naprave, ki niso v stiku z zemljo. So reproduciranje, rastejo in cvetijo le na površini vode. Glavni predstavniki te družine rastlin, se šteje, duckweed ali nenavadno vodograi.

Oblikovanje ekosistemov v ribniku

Tam je skupina rastlin, ki so lahko v obliki udobno ekosistem, v ribnik - oxynergy. Nujni so za ustvarjanje popoln biološko ravnotežje, skoraj nevidni in so stalno pod vodo. Glavni predstavniki te skupine so rogolistnik in waterweed. Te rastline hitro in učinkovito očisti vodo, absorbirajo ogljikov dioksid in postopno proizvajajo kisik.


Vir: www. stroy. ru

Izbor opeke

Vse opeke je razdeljen na apna in keramike. Vsi so precej enake velikosti. To je, kjer se podobnost konča. Keramične opeke, kot nakazuje že ime, je narejen iz gline in streljal v peči. Silikatna opeka, za razliko od keramike, poteka od bolj trdne snovi.

Keramične opeke je razdeljen na ploščice, gradbene in votlo. Sooča, pa je odvisno od fasade, kodraste in oblikovan. Vse vrste opeke popolnoma v kombinaciji s seboj. Ta material je uporabljena tudi v izračun kamini in peči, je širjenje peš poteh.

Da keramike dveh metod: plastični in polsuha pritiskom. Kakovost proizvedenega opeke, se določi v skladu z GOST standardi. Nekatere značilnosti posameznih vrst opeke.

Trdna opeka ima majhen odstotek praznine znotraj. To opeko, ki se običajno uporablja pri montaži stene in predelne stene, nosilnih konstrukcij. V skladu z GOST takšne opeke mora biti zmrzlinsko odporni in imajo težka. Moč opeke se označi s črko M in več, poleg nje. V tem primeru je oznaka M250 ali M300, odpornost proti zmrzali označimo kot f Za ta primer, lahko izberete ce F50 ali F75. Upoštevajte, da zid, zgrajen iz takšne opeke, zahtevajo dodatne izolacije.

Saman se uporablja za gradnjo lahke konstrukcije, različne particije, in tudi za notranjo krepitev izgradnje okvirji. V tem opeke praznino je za dobrih 13%, tako da je material, ki traja manj kot trdna. Zato, ker je cenejša. Ko o votle opeke, je treba uporabiti bolj gosto rešitev, ki je ni napolnjena v luknjo in ne stisnemo iz zraka, kar povečuje prevodnosti tega materiala. Z istim namenom v proizvodnji Samana v glinenih rešitev mešanica šote, slame, premog, žagovina, in drugih materialov. Po streljanju, so spali, ki izhajajo iz večje poroznosti opeke in, zato, njegova prevodnost.

Sooča opeke, je fasada, ki je uporabljena na zunanjosti stavb. Ponavadi je to opeko je standardni velikosti, ampak nekateri proizvajalci proizvajajo sooča opeke zmanjša velikost. Kot pravilo, tako votlo opeko, vendar to ne bi smelo vplivati na njegovo zunanje lastnosti. Barve, ki morajo biti homogene, obliki, brez poškodb. V opečni zid je dražji od mavca, ampak tudi bolj trpežna.

Zanimiva rešitev pri soočanju z teksturiran opeke, potiskane marmorja in lesa.

Slika opeke ali, kot se imenuje, oblike, ima nestandardni obliki. To lahko stane loki, dekorativni mostovi in drugi krog objektov.

Za pridobitev briljantno učinek zgorela opeke glaze'Yu od tal steklo, nato pa streljal drugič. To se kaže v zmrzlinsko odporna vodo-nepropustno plast. Za steklom opeke širjenje različnih mozaiki in freske.

Engobirana opeke pokrovček barva sestava pred žganjem. In gorijo le enkrat. Kot tudi steklom, engobirana opeko, ki se uporablja v dekoraterstvo stene. Vendar pa zaradi nezadostne moč barvni premaz teh dveh vrst opeke ni v veliko povpraševanje.

Klinker opeke pogosto se uporabljajo za tlakovanje cest, za obdelavo baze, obdelava tal v industrijskih delavnicah, na sooča fasad. Takšne opeke zamrznejo do 50-krat. Posebna tehnologija izdelave omogoča klinkerja visoko gostoto. Ima visoko vrednost in se zato uporablja v razmerah, v katerih visoko odpornost proti obrabi. Dekoracija hiše takšne opeke čisto praktičnih in odporna na vdor prahu in umazanije iz strukture.

Šamotni opeke vzdržati velike temperaturne. Narejena je iz ognjevzdržne gline - glina. Je klasična oblika in je narejen v obliki trapezu, loki in klinasta.

Kot je za prevoz iz opeke in njihovo shranjevanje v redu, da se prepreči razpoke in čipi za izvajanje opeke mora izključno na paletah. Proizvodni obrat je pogosto prakse v najem ali zakup ali prodajo življenjskih njihove palete, ki prevaža svoje izdelke. Hranite keramične opeke, po možnosti pod krošnjami, da se prepreči stik z sneg in dež, zložiti v sklade. Ne hranite opeke v razsutem stanju.

Nakup opeke, ki jih je treba preveriti razpoložljivost dokazila, in sicer: prisotnost potrdilo o skladnosti ali certifikat kakovosti. Ohraniti toplo v sobo, stene, bi morali plačati, ne manj kot 2, 5 opeke. To je nekaj več kot 60 glej

Ko delitev uvoz opeke z domačimi mora pam'ne pozabite nekatere razlike v standardih in nekatere lastnosti, na primer, odpornost proti zmrzali, trajnost in velikosti.


Vir: www. stroy. ru

Bi betonski mešalnik od običajnega sodih

Želim, da delijo informacije o tem, kako je betonski mešalnik z rokami. In najprej sem preprost, in potem, ko glasnost betona je povečala, napredka in električni mešalnik! Kaj bo to zahtevajo? In kaj orodja, ki sem jih uporabil, da bi olajšali delo? Odgovor je podan v nadaljevanju.


Ponujamo za Vašo pozornost domače betonski mešalnik od običajnih 200 litrske sode, ki je vodoravno nameščena na delo gredi. Da bi dobili rezultat znotraj mešalnik, mora najprej biti priložena d-pad za visoko kakovost mešanje betona: zaradi ekscentrične vrtenja sod in je "paketa". Tako vam samo 8-10 obrne sodih in konkretnih rešitev je pripravljena za uporabo.


Tako, domače betonski mešalnik to je zelo priročno, če pa želite, da se počutijo objektov v polnem pomenu besede, poskusite naslednje: sem naredil drugo verzijo in mi je zelo všeč. In to je, kot da ste razumeli, kako sem električni mešalnik, in tudi z rokami. Njegova oblika je zelo razlikujejo v svoji enostavnosti od običajnega gravitacijsko mešalniki za beton, izdelan v tovarni.


Proizvajalec sem začel zdravljenje spet normalno sodih. Z ruleto in kabel sem lahko z lahkoto našli center na pokrov in na dnu soda sama. Nato na sredino vaš ponižni služabnik potrebno vrtati lukenj, da se prilega na gredi, kot tudi ustreznih vijakov luknje za pritrditev prirobnice, s katero boben enota tesno s'združeni z gredi. Nato je vzel gor sander in odrežite sod Lk: vzel sem 1/3 premera, in lahko storite, kot želite. Nato cement mixer je trajnostno, je potrebno kuhati nad jekla v obliki črk In dveh nogah, in uporaba segmentov okrepitev za krepitev jih s seboj.


V sod, se postavi utor ali nabiralnik, ki je potrebno za razkladanje betona, in včasih, glede na količino dela pod cevjo, spremenite lahko pladenj, ustvarjen z osnutek in bo drenaža beton v jarek. No, da bi betonski mešalnik potrebujete tudi, da zaloge dveh stavbah,-z ležaji. V vsakem od objektov je treba dve ležaji, ki imajo enake zunanje, vendar različnih notranjih premerov. Oglejte ležaj, ki ima večji notranji premer, in vstavite tam segment cev, ki je nato varjene na eni strani betonski mešalnik.

Zaradi takšne segmente, se lahko enostavno vrnete, da odstranite betona, in v notranjo ležaji, ki imajo majhno luknjo, vstavite gredi, ki teče skozi vzmetenje. Če imate, ne vpliva s, različnih velikosti, traja štiri enake ležaja, in ga dal na gredi skozi Bush. Za kaj bi bilo na dnu soda je ostala ne gostila rešitev, sem varjene na gredi v različnih krajih štiri zelo lahki, rezila nenavadne oblike, izdelan iz kotov 25x25 mm


In druga je, da uporabite eno zelo pomembno točko, da bi za rešitev, je bolje, da pustite, mala vrzel (1-2 mm) med rezila in steno soda. Ne mislite, da je to ruševin bodo obtičali: ne, glavni del mase, ki bo šel skozi navzkrižno kos betonski mešalniki. Hvala, da motor se bo zagnal z najmanj stresa, tako napravo lahko določite in enofazni motor, ki ima kondenzator preklop v omrežju. Nujno je, da se delovna hitrost vrtenja gredi bilo več kot 48 min, nato pa vmešajte v zmes bo treba poškropiti. Tudi, če vaše spletne strani ni priključen na elektriko, gredi lahko treba obračati ročno, s katero mu je podobnost kolo kolesa. To bo močno poenostavi opravilo, kako pripraviti rešitev.


Mnoge zanima me ljudje sprašujejo: kaj je bolje izbrati pravi motor za betonski mešalniki? V večini primerov, vrste motorji in oprema osnovna vrednost nimajo. V naslednjih si primer, sem uporabil moč motorja 2, 2 kW, 1500 vrt. / min, kot tudi rdeče'yachnogo menjalnik. Za motor je povezan v omrežje uporablja samodejni preklop in vrsta vtiča IE-9901'enotnosti. Ta menjalnik je zaželeno, da je bil z cilindričnih zobnikov: on mora iti Skupščine z električnim motorjem.


Gradnja sama je idealno izumili, da mi je, da pasu napetosti je zaradi teže električni motor: s to zasnovo je zaščitena z motorja proti preobremenitvi. Vprašanje pa je, kako od tam, da bi dobili pripravljena rešitev? In odgovor je preprost: ko mešalnik, samo postavite ga na eni strani: držite ročico, ki je zavarovano s strani. Nato vrtijo lopatice, betonski mešalniki mora priti pripravljen teža v posebej pripravljen prostor za to. V kolikor sod stojalo'povezana z ležaji z delovnim gredi, njeni prevračanja ne bo težko.


Tako kot ste videli, da bi betonski mešalnik s svojimi rokami ni preveč težko. Je enostaven za uporabo in, kar je najpomembneje, je gospodarstvo. Poleg tega, je lahko zelo koristno v domačem gradbeništvu.


Vir: www. stroy. ru

Stropov

Sistem lažnih stropov v stanovanju je bila opremljena ne le zaradi lepote, in praktične namene. Ne pozabite, risanka o Mačka Matroskin in fant je Stric Fyodor, ki je na steni visela slika. Vsi so mislili, da je to lepota in pameten mati pojasnil, da je slika, ki zajema luknjo v steni - to je njen namen. Tako je z zgornje meje: če so preveč grozne, grobo in temno, tudi če po močna omet, usklajevanje in whitewashing bodo videti, ni zelo pametno (in našli samo slabe podlaga za omet: drevesa'leseni tramovi, stare betonska tla z veliko amortizacija), da je lažje, ko je denar porabljen za visečega stropa, ki je vedno lepo in gladko.


decomart. ru

Vrste suhomontažnih stropov razlikovati različne. Pogojno jih lahko razdelimo v dve veliki skupini: to stropov in mavčne plošče (sadra) - trdna zgornje meje; in različnih modularnih modelov, ki sestavljajo sistem vzmetenja-okvir in v zvezi z njo,-ins - plošče, trakovi ali tirnice. Poglejmo.

Reechnye stropov

Reechnye stropov lahko izdelani iz kovin in plastike. Kovinski ograje se uporabljajo predvsem v kopalnicah in kuhinjah. Ampak danes, te zgornje meje niso tako priljubljeni, ker nekaterih njenih impracticality: Dolly absorbirajo kondenzata, s'je točka, rje, ki je lahko zelo težko za pranje proč mast lis (dobi v kuhinji).


decomart. ru

Železniški plastični strop v tem smislu je bolj priročno, da se lahko uporabljajo na vseh področjih. Plastika je primeren za namestitev, urejeno tanke povezovanje šiv, tirnice dobro oprati in imajo širok izbor barv.

Reechnye stropi so dobre za različne oblikovalske ideje. S pomočjo posebne plošče elemente, ki jih lahko'dovuti v dolžino in lahko ustvari učinek kontinuitete.



Poleg letve strope preprosto in hitro namesti. V prostor pod (komunikacijska oprema) je mogoče dostopati bodisi na lokalni ravni, potegnil nekaj tirih, in s posebno žrela, ki lahko opremljeni med namestitvijo.

Reechnye stropi so odporne proti zmrzali, v izgubo svoje barve v vodo. V nadzemne železnice enostavno, dovolj, da premagati vse vgrajeno svetilko. Stroške kvadratni meter rack zgornja meja ruske izdelava iz 28 - 95 rubljih (Tirnice samo, brez sestavnih delov). Tuji proizvajalci - bi 42-714 rubljev / Sq m (Ograje, brez okvirja).

Opečni modularni stropov

Komaj verjetno ni najbolj priljubljena med vse vrste suhomontažnih stropov so modularne stropne konstrukcije z mineralno volno, deske ali kovinsko ohišje.



Za namestitev stropov takšni sistemi so vodenje predhodne postavitev prostorov, načrt črto obzorja. Sledi faza montaža kovinskih stropni profili na suspenzije, ki se lahko pritrdi na vse zgornje meje znanja. Prekinitev sistem je niz kovinske ograje, ki v smislu imajo obliki črke "T" in'vključi med seboj modularna igrajo.



Načela konsolidacije: v strop z vrtanje ali kladivom, vrtanje lukenj, v katere vstavite moznikov. V teh sidra so pritrjeni posebne kljuke, in so visela modularno rešetke.
Po tem celice kovinski okvir, na stropu začeti, postaviti table.


knjižnica stroit. ru

Te plošče so sestavljene iz 90% anorganskih komponent (mineralne volne, glina, včasih stekleno volno) in veziva na osnovi škroba. Površina plošč v tovarni, da si na sliki, lahko nekatere relief in teksturo, ali povzroča bele barve v več plasti. Če želite, lahko dodatno plošče lahko naslikana z latex ali lateks barve. Vzdolž oboda strop je bel plinth.



Nakup visečega stropa modularni sistemi s plošče morate pozorni na to, kaj, kako'povezovanje plošče in sistem vzmetenja, in, da jih označite komponente. Vsi deli stropa slab in play) mora biti od istega proizvajalca, drugače morebitne težave med namestitvijo, in material, ki je slabo dock.

Čeprav modularni stropov biti nameščena, preprosto, velike površine stropa, da zaupa namestitev boljši kot da bi brez šivov, izbočena, itd., Lastnih sil, lahko poskusite, da okrasite strop manjša soba.



Stroške modularni opečni oboki različna in je odvisna od države, v proizvodnji in kakovosti vzmetenje in plošče. Sistem vzmetenja za gospodarstvo razred bo stal od 43 rubljev / Sq. M., Stropnih 132-900 rubljev / Sq m Namestitev iz stropa te vrste na 9-12. E. / KV. m (Ali 180-360 rubljev ).

Zgornje meje mavčne plošče

Glavna razlika od prejšnjih mavčne plošče stropov v tem dopisu, kako bi ustvarili celovit površino, zato pogosto imenuje trdna visečega stropa iz stanja materiala. Načrt rešitve za te zgornje meje izumil še veliko več, ker je bolj plastični in ne Pref'je dolžan kaj dimenzije modulov, plošče in stojala.


interiorinfo. ru

Druga funkcija zgornje meje v ravnini, ki je sestavil in je vložena s standardnimi elementi in materiali, ki so v začetku je potrebno za rezanje, krivljenje (če je zgornja meja, ukrivljen ali več) in dal končna.

Za trdna mavčne plošče zgornje meje, kot druge vrste suhomontažnih stropov, lahko skrijete pomanjkljivosti površino, da se dogovorite za zvočno izolacijo plast, dobre komunikacije. Edina pomanjkljivost je odprt strop skoraj povsod (kot je v železniškem ali plošča pokrov) tukaj ne bo delovala. Drywall - a na trdo površino, in da se v prihodnje na maternici zgornje meje bodo morali namestiti posebne nevidne žrela.


proxima. com. ua

Enota stalno lažnih stropov zdi, da je modularna. V začetku nameščen sistem vzmetenja - okvir, nato jo vijaki omejeno gipsokartonnye listov. Spoji so zaprti kiti v napolniti površino, in nato na končni trim. Sedež strop - stalno brezhibno letalo, ki je lahko enaka, brat, in lahko postopoma preiti na drugih ravneh, v obliki kupole, loki, kompleksna curvilinear oblike, da gredo s police in zlome letal. V takšnih konstrukcij strop lahko namestite katero koli vrsto razsvetljave in razsvetljave: vgradne, false, false.

Če je nameščena eno raven strop, nosilnih profilov flush, če gre za več stopenj, več. Za posamezne ravni stropi, strop profili vstavite v, ki se nahaja okoli oboda strop vodnik profil.



Ukrivljen oblike zgornje meje in površina dobili, upogibanje gipsokartonnyj stanja, ki je, prvič mu nekatere ukrivljenosti, in nato dajo v te vrste v snopu.

Cilindrične površina stropa se lahko oblikuje na dva načina - možnost je odvisna od zahtevane polmer ovinka. Prva možnost - mokro metodo. Znano je, da FCL vlažna bolj plastično, lahko bend in spremenite njihovo obliko, ne pa strah, da bi prekinil, in ko listi so suhe jih shranite novo obliko in ne izgubijo svojih fizikalnih in mehanskih lastnosti. Najmanjši polmer, ki lahko krivljenje pločevine debeline 12, 5 mm 1000 mm Z zmanjševanjem debelina lista, vse, kar počne, je bolje, da bend. Zavedajte se, da črke vedno bend v dolžino in ni upravičena, ker na smer vlaken iz kartona), najlažji ovinka naročil, širine 600 mm

Druga metoda je primerna za curvilinear elementov z majhnimi polmer krivljenja od 100 do 400 mm Na napačni strani obdelovanca za to je, brušen serija utori v obliki črke U ki bi, ki je vzporedna z linijo naslednji ovinek. Naročila je treba temeljito očistiti od prahu in jih je na pripravljeni curvilinear vzorec utori gor. V ukrivljen stanja mavčne plošče zashpaklevyvaem utori. Po sušenju kiti fragment ugotoviti, da se zaskoči.

Hitrost in zdrobljen površine, ki so ustvarjene z zmanjšanjem stanja drywall V-oblikovan utori v mestu, kjer potrebujete, da bi prekinil. Koti se lahko oblikujejo, lepljenje reže ali polnjenjem z mavcem.

Kot lahko vidite, montaža stropov iz mavčne plošče je precej težko in zahtevno opravilo. Za delo monterjev običajno traja približno 15-18 stoletja E. / sq m (za eno raven strop) in 24-30 C. E. / sq m (če je več strop). Kvadratni meter stanja drywall različne debeline približno 67 - 97 rubljev Stroške končna zgornje meje mavčne plošče je odvisna od ki, kot bo to mogoče obvladovati.


Vir: www. stroy. ru

Kot smo prenovili kuhinjo v Hruščov

Popravilo majhno kuhinjo na eni strani spodbuja, majhne naložbe, in na drugi, zaradi česar je nemogoče izvesti tudi najbolj skromen ideje. Moja žena in jaz se pripravljajo, da je ta ukrep in po notebook skice so se odločili, da naše kuhinje, kot sledi:

  • prvi, brez spremembe (! ker je to nepotrebno vrveža, da uradniki, nepotrebne glavobol in trdno naložbe
  • drugič, smo se odločili, da je prenova kuhinje je treba začeti s popolno zamenjavo vseh pripomočkov (razen plinskih priključkov) in zamenjavo starih Oken z novimi (seveda, plastika)
  • naslednji korak je, da poravnate stene, naprave za toplo tla - uporablja infrardeči film tla (ker živimo v p'alipbergenov "hruschevke", da bi voda topla tla ni mogoče, in kabel, ki ne bi bistveno)
  • ometane stene smo stroj za Ozadje "cev" (čudovito teksturo simulacija ta cev)
  • v fazi "zapadlost", ko je prenova kuhinje v naše stanovanje je bilo rečeno, obrnil kup fotografij na spletu in v revijah, in mi je všeč možnost, da z kotna postavitev komplet kuhinja "Regina", wenge tovarne Stollt (to Kabinet pohištvo, boste lahko našli vse omarice in omarice s potrebno velikost)



    (Foto slušalke širjenje Interneta revije, sem te kakovosti ne more biti realizirana)
  • izhajajoč iz značilnosti prihodnosti kuhinjskega pohištva, smo naredili "predpasnik" v delovni prostor, ki je bil kupljen domače ploščice velikosti 20x20 cm, vendar je razdeljena na štiri celice 10x10 cm (po ploščice so bile nameščene in vizualno se je zgodilo, da strešnik 10 10)
  • kot sem rekel, popravila majhno kuhinjo zelo omeji polet fancy, vendar bi še vedno šlo za poskus se postavi v delovno območje (tabela globine 35 cm), ne samo na steno s štedilnikom, vendar ob oknu, in ta tabela ni podprta na stene, ki mejijo na stranišče, in konča na rob okna, zavije nad 90 stopinj, je prehod v bar (je že širine 60 cm in dolžine približno 120 cm, celoten zgornji tabeli, izdelani iz umetnega kamna in šive, s sklepi nikjer)
  • tako v naših ekskluzivnih bife lahko sedi udobno vsi člani sedem'th (4 osebe), ampak za sprejem, seveda, to ni mišljeno
  • zdelo se nam je, da tehniškem malo kuhinjo, da bi dosegli nenavadna oblika ne bo uspelo, in izkazalo se je, da pogumne odločitve bi lahko korenito spremenijo ne le zunanje dojemanje prostora, vendar je ni res povečanje
  • Da, eno več časa (preveč eksperimentalno) - ensuite kopalnica z steno smo naredili dva ogledala, je razširila prostor; ogledala prekrita s filmom in verjetnost njihovega split praktično zmanjša na nič
  • Paul odločil, da ne bo dal ploščice (to je bil tako slab, z njim - vse je bilo razdeljeno v kosih), in je zajela cesti semi-komercialni linolej "marmor", ki gre tudi z ploščice na "predpasnik", in s top
  • iz TV v kuhinji zavrnil - tako je prostor majhen, nič oči, da pokvari
  • kot je za gospodinjske aparate in naprave, nabor je precej standard - hladilnik (Samsung, ozko), chetyrehkomforochnaya plinski štedilnik Hansa, pod umivalnikom namesto običajnega bin sedežem vgrajeni Bosch pomivalni stroj, mikrovalovna visela na oklepajih poleg hladilniku (med ozkih tla omare in tečajih omarica)
  • nad koritom za objekte postavi ograjo na to smo tehta sušilnik za pribor in polica za manjše predmete, in nad štedilnik vertikalno konsolidirani magnetno držalo za nož (krajše obnove kuhinje v Hruščov Zobov'obvezuje, da shranite vsak centimeter prostora)
  • o tekstilnih moja žena in sem najprej je trdila, - ne želel, zavese itd., potem pa ji je dal za pravo izbiro in ne razočaran, - v polju, smo horizontalne žaluzije, in za udobje na tanke zavese visijo svetlo oranžne zavese (tkanine sestava mogel reči, da se bojim, da nawrath, nekaj saten).

Ne vem za druge, in zdaj se mi zdi, da popravilo majhno kuhinjo lahko postane prijetno ustvarjalnega procesa, čeprav ne bom laž - najprej preložiti, denarja nismo imeli dovolj, poleg tega proračuna za popravila naraslo skoraj dva krat na račun drago pulti in nenačrtovanih pomivalni stroj (vendar... te enkratne naložbe in udobje za več let, predvsem).

ps če morate popraviti kuhinje in kje začeti ne veste, vedno pripravljen, da vrže nekaj nasvetov (zdaj se počutite oblikovalec in posebne popravila kuhinje in oblikovanje).


Vir: www. stroy. ru

Nizko-temperaturno ogrevanje stavb

Bistvo nizko-temperaturno ogrevanje

Nizko-temperaturno ogrevanje stavb je sestavljen iz nizko stenske in talne ogrevanje. Stensko ogrevanje je, kot sledi. Cevi, skozi katere postrežemo toplo vodo, ki je na dnu in na vrhu, ki je ležala v steni, običajno vzporedna s tlemi. Potem cevi je določena z bližnjih posnetkov in posebne mavca, je kreidiane-cementni osnovi.

Pravno cev iz zidne površine morajo biti na razdalji 10 mm, ki omogoča hitro ogrevanje prostorov. Osnovno pravilo za oblikovanje stensko ogrevanje pravi, za kakovost ogrevanje morate vzeti cev približno eno tretjino svoje območje stene. Na primer, če je površina stene sobe 30 m2, za svoje ogrevanje cevi je treba določiti na območju 10 m2 stene.

Nizke temperature talne ogrevanje deluje enako stensko ogrevanje. Vendar nadstropju varianta je priznan kot lažje za namestitev in zato cenejši. Talna ogrevanja, še posebej zdaj, lahko zaprosi za mokre prostore in dvorane: povsod na tla tlakovana s ploščice ali kamen. Talna ogrevanja v primerjavi s svojo steno analogni, je bistveno počasnejše in greje prostora za veliko več.

Glavna razlika med nizko temperaturnih sistemov za ogrevanje od običajnih modelov je, da v običajnih radiator voda temperatura je 70 stopinj in višje, in v nizko temperaturnih sistemov, voda mora biti ogrevana na temperaturo od 30-35 stopinj. Ta voda se odpravi na cevi ali plastične cevi, ki so nameščene v tla ali steno.

Prednosti nizkotemperaturnega ogrevanja stavb

Prednosti nizkotemperaturnega ogrevanja stavb veliko. Najprej je treba omeniti, da je poraba energije pri uporabi low-temperature sistemov je veliko nižja kot pri običajnih ogrevanje. Vendar predhodni ogrevanje vode na temperaturo 20-25 stopinj, se lahko opravi z uporabo strehi nameščene sončna kolektorja.

Drugič, nizko-temperaturno ogrevanje, vgrajeno v Perestenko, bolj ekonomično, ker vam ni treba storiti, izolacije za cevi iz toplotne izgube, saj so nameščeni neposredno na steno, ki neposredno proizvodnjo toplote v prostoru. Na ta način, toplotne izgube na vse.

Tretjič, zelo lepo, za primer, da leži na kavču ob steno, iz katere nastaja nežno toploto, kot toploto iz kamina, peči. Prav tako zelo lepo, da imajo stik s tlemi. In tudi dejstvo, da je prostor ogrevajo s toplotnimi valovi, ima ugodne učinke na zdravje'jaz sem človek.

Četrtič, plastične cevi niso izpostavljeni kisika in služijo daljše obdobje, brez usedlin in škodo. Zanimivo je tudi, da v sobi z stenske in talne ogrevanje je bistveno zmanjšal promet prahu. Zato je še posebej občutljiva na prah ljudje bi morali dati prednost nizko temperaturnih sistemov za ogrevanje.

Prav tako je vredno, če upoštevamo, da je voda ne segreje zrak in površine stene, ustvarjanje celo v isti sobi temperatura sub'cilj občutek, da je soba z nizko-temperaturni ogrevalni sistem bistveno topleje. Poleg tega je v tej sobi lahko vedno namestite tradicionalno ogrevanje.

Posebnosti nizko-temperaturno ogrevanje stavb

Če se odločite namestiti nizko-temperaturno ogrevanje stavb, je treba poudariti, da je takih sistemov ni lahko odstraniti. Zato cevi za to vrsto ogrevanja, je potrebno, da takšne, ki imajo dolgo življenjsko dobo.

Prav tako se prepričajte, da vsaka hiša je imela svojo zaprt cikel vode: to bo individualno pomoč v vsaki sobi za nadzor temperature. Na primer temperatura v spalnici mora biti manjša od druge sobe. V poletnih nizko temperaturnih sistemov za ogrevanje se lahko uporablja za hlajenje: to je dovolj, da gredo skozi cevi, hladno vodo.

Kot pravilo, ogrevanje je nameščen v najhladnejših stene. Prav tako je potrebno razmišljati že vnaprej, kakšno steno bo ogrevana, saj je taka steni meblirovany ni priporočljivo. In zadnji je, zahteva pam,'ne pozabite, da se cevi med ogrevanjem se bo povečala, zato je potrebno poiskati ustrezno mavca in drugih materialov.


Vir: www. stroy. ru

Kako, da bi dobili dobre zvočne izolacije v stanovanju?

Sodobni ljudje imajo negativen vpliv stalnih hrup: to je veliko povsod - na delu, na ulici in celo svoj apartma v tem pogledu nobena izjema. Za isto, da je Vaše osebno življenje ostal v Svoje stanovanje in ni bila "dostavljeno" radoveden ušesa Svoje sosede, je, da to resno Soundproofed. Tak ukrep je nujen in zato da vztrajati Vaš um od nadležnih zvokov, ki prihajajo iz ulice, iz'jahanje in dobesedno od vseh sosedov.

Pretehtati možnost

Načeloma vsako resno podjetje se mora začeti z opredelitvijo naše potrebe in, seveda, z popravek, ki jih na naših zmogljivosti. Stvar je v tem, da je obseg, kaj lahko storite v stanovanju, da dosežejo visoko kakovost zvoka, je zelo širok: če želite, ste lahko dosegli popolno pomanjkanje sliši v sobi, bi bilo denarja. Če ta cilj se ne preganja (kar je zelo verjetno), in finančnih sredstev, ki so omejena vrednost, odločiti se morate, kaj je vir hrupa, ki so Vam najbolj skrbi - in poskusite za boj z njim.

Ugotoviti vire hrupa

Za besedo, ki bi morala reči, da se viri hrupa se lahko delijo na zunanje (ki prihajajo k nam iz ulice in iz v'jahanje) in notranji (za kar se moramo zahvaliti, načeloma, nedolžne sosede). Najverjetneje je, da Vam ne bo težko točno klic, da iz nobenega hrupa, ki bi radi najprej znebiti. Zanimivo je, da se običajno odpravi v pravo smer, je zunanji hrup, ki prihaja iz ulice. Značilno je, da ta problem je enostavno rešiti z vgradnjo plastičnih Oken, ki se razlikujejo osupljivo kakovost zvoka.



Tako nisi slišal, kaj se dogaja v podrobnosti v Vaš sub'jahanje, bi morala resno ukvarjati vratih, in za zamenjavo ali tapetništvo, da se doseže dober zvok-dokazilo lastnosti: verjemite mi, s pravim pristopom, daje zelo dobre rezultate. Če je vir hrupa, ki ste se nahaja v kraju, na primer, je težko sluha stara dama za zidom in TELEVIZORJA, potem pod pogojem, omejene priložnosti, to je vredno truda in preživite zvok delo s tem, da določeno steno. Tudi to je mogoče storiti le z tleh ali samo z zgornjo mejo.



Soundproofing stene, tla in strop

Za začetek zvočno izolacijo stanovanja od notranjega hrupa od tal. Najprej morate najti vse razpoke in marljivo, da jih zmanjšali za nič na primer z mineralno volno. Potem lahko daš plast zvoka-dokazilo materialov na tla, na kar v veliki meri naloga. Uporabite lahko tudi v iverne in enako je z mineralno volno.



Stene stanovanja lahko osamite ta plast drywall ali drugega ustreznega materiala. Pri delu s stropa, je bolje, da uporabite raztegne različico z uporabo plošč in mineralne volne ali steklenih vlaken: tako da boste lahko dobili neverjetno zvočni učinek.



Po tem Boste porabili veliko časa, sile in sredstva, da se zagotovi tišina v stanovanju, lahko ti zagotovim, da ostali, ki nato se Boste počutili, bodo plačali za vse Svoje stroške in Vam omogočajo, da uživajo življenje brez stresa.


Vir: www. stroy. ru

Tehnologija, pleskanje stene z rokami

Vse izbrane tehnologija, pleskanje stene z rokami če želite začeti s pripravo stenske površine: da je treba zagotoviti, da stene izpolnjevati tri osnovne zahteve, ki so bile gladke, suhe in čiste. Vendar pa so ti pogoji, da zanemarjajo očitno ni vredno, drugače, rezultat vsa popravila lahko šel po zlu. In na Splošno za slikarstvo deluje v hiši je treba jemati z vso resnostjo.


Če se v postopku priprave stene na tla z'ugotovljeno je bilo, da stene so porozni in brisano površino, potem morate najprej opraviti svoje premaz: praksa je pokazala, da je ta uskladitev stene z rokami omogoča, da bi dosegli dobre rezultate. Premaza z izvajanjem tega dela bi bilo treba dati na steno s pomočjo ravno krtačo ali gobo. Za zagotovitev, da je površina je bil drugačen luknje ali razpoke, je potrebno sprožilni jih kiti.


Tehnologija, pleskanje stene z rokami vključuje katero vrsto barve boste opravljanje dela za uporabo. To je od, kaj izbrati: na primer, lahko izberete tekoče razpršena barve ali bivanje v "debele barve". Zelo priljubljen v zadnjem času in lateks barve, ki lahko sijajna stene, tj. da jih Sijaj.


Vendar ne mislite, da je izberite vrsto barve, kot tudi tehnologij stenska končna, je odvisna od želja lastnikov, št: pomembno vlogo bo igral z materiala stene. Tako, na primer, slikarstvo opečnatih sten bo drugačen od stene ustvaril mavčne plošče. In tehnologijo, pleskanje stene z rokami bo drugačen. Odpre skrivnost: strokovnjaki raje dela s mavčne plošče, kot barve na bo šlo lažje in lažje, vendar njegov čas sušenja povečuje.


Ostali tehnologija slikanja sten, bo eden algoritem: najprej si barve vogalih, in potem, da na drugo površino. Lahko pobegniti iz stereotipnih slikarstvo in da je dekorativne varianta: verjemite mi, če smo pristop zadevo z okusom, učinek je najbolj pozitivno. Na primer, niš in poglobitev v steno lahko naslikal razlikuje od glavne barve, ki bo prostor bolj zanimivo in živahno.


Sodobne tehnologije, pleskanje stene z rokami pomeni tudi izberite primarno delo orodje. Torej, najbolj pogosto za to vrsto dela, ki ga je izbral čopič, roller ali spray pištolo. Tudi svetujemo, pred službo, da preveri vsa orodja: on mora biti čista, brez barve, ostanek iz prejšnjih popravila. Poleg tega, gladko krtačo ne bi bilo treba ločiti, ker ni skrivnost, da slabo čopičem ali valjčkom lahko povzroči ko slikarstvo na stenah bodo puščajo sledi in črte.


In čeprav je, kot lahko vidite, tehnologija slikanja z rokami ni zelo zapletena, vendar pa je rezultat v tem primeru bo v veliki meri odvisna od kakovosti začetne obdelave, kakovost barve, vendar je najpomembnejše - od ravni strokovnosti slikar.


Vir: www. stroy. ru

Glavna načela ustvarjanje otroški sobi

Za otroške sobe je vedno prijeten za svoje ljudi, je pomembno omeniti, da je, ko je ustvarjen, to je pomembno, da najprej dobro usmerjen, saj se bodo ne zdi čudno, da kardinal. Medtem ko je obvezno'vsekakor raje predpostavki, da svoje Windows odpiranje na Jug ali Zahod: v tem primeru, sunbeams bo vedno ustvari dobro razpoloženje za otroka, sicer - ni svetla naravna svetloba lahko povzroči, jokav in razdražljivost.



Velikost in območje vrtca

V nasprotju s konvencionalno modrost, velikost sobe, pa nima posebnega pomena. Nasprotno, mnogi otroci uživajo porabe časa v majhnih prostorih, ustvarjanje tam svoje malo edinstveno malo svetu. Torej, tudi s pomanjkanjem prostora, poskusite, da bi otroka ločenem vodilu: baby bodo popolnoma zadovoljni, ob "svojih", za primer, p'pet ali sedem kvadratnih metrov.

Naslednje načelo, da je obvezna'uporabiti je treba, da ustvarite udoben, praktičen in varen otroški sobi, je delitev prostorov (čeprav majhno). Bolj pogosto bodite pozorni na naslednje dele: otrok mora biti: garderobo, igre območju, delo - na primer, za prakso "ustvarjalnost" ali izvaja šola in kraj za shranjevanje knjige, igrače in tako naprej. Samo ne pozabite, da vse te površine morajo biti zelo organsko prepleteno med seboj in nimajo jasne meje.



Varnost objektov za otroke

Razmišljanje o oblikovanju prostora, skrb staršev, prvič, mora skrbeti, da se v otroški sobi je varno za otroke v to, če je možno, ne bi smeli imeti ostrih kotov našli takega pohištva v trgovinah danes ni težko ). Poleg tega, za vsakodnevno uporabo vašega otroka bo kupil pohištvo, gradbeništvo in dodelavo materialov iz znanih proizvajalcev, kot taka podjetja bolj pogosto skrbi, okoljska varnost svojih izdelkov.

Upoštevajte tudi, da v otroško sobo se lahko enostavno vzpenjanja. Bodite pozorni in da je na tem področju je premalo virov super za nabiranje prahu. V tem primeru, se nanaša na težke preproge in debele zavese, ki živi v njih pršice so pogost vzrok alergijskih reakcij.



Varnosti bivanja otrok na "svojem" ozemlju, bo prispevala skrbno premišljena zasnova. Na primer, v otroški sobi naj ne bo občutljivo vaze, ki stoji na vogalih sobi, ali električna žica, ki je razširjena po vsej sobi. V modi danes plastičnih Oken, preveč, ne bi smeli predstavljajo nevarnost za otroka: prosimo, upoštevajte, da lahko večino modelov so enostavno odpreti, kot aktivne in radovedne otrok nujno'biti prepričani, da jo uporabite.

Barva rešitve, ki prispevajo k dobri čustveno zdravje otroka, so v luči, zmerno svetle barve. Luč, ki bo zapolnila prostor, ki mora biti svetlo dovolj. To je še posebej pomembno, da se zagotovi, da je bil otrok dovolj svetlobe za domačo nalogo in branje knjig.



Za enako za Vašega otroka soba je bila najbolj udobno, privlačne in varne, obvezno'bodite prepričani, da ta načela v praksi, in nato Vaš dojenček bo vedno vesela in srečna.


Vir: www. stroy. ru

Яндекс.Метрика