воскресенье, 19 января 2014 г.

Kako pretvoriti zastekljen balkon ali 2006-11-20 10:18:42

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako pretvoriti balkon ali loggia
2006-11-20 10:18:42

Balkon je krošnjami (pritrjene na steno hiše), pogosto dekorativne, z ograjo. Loggia je spremenjen balkon, na splošno, ki je vgrajen v steno in so desni in levi steni (na balkon). Vendar v sodobnem jeziku pogosto besedo "balkon" in "loggia" se uporabljajo kot sopomenke.

V tem članku bomo tudi o "balkon"in razumeti, "loggia". Pravice, ki je bila Bulgakov je znak: nas stanovanjski problem razvajen.

Kaj je denar, vložen v nakup nepremičnine!

In ni možnosti za nakup - razvoj že obstoječih stanovanjskih objektov, in vsi gredo, da bi za povečanje zasebnega prostora. Prekinitev stene, zdrobi particije, prosi za škandal na področju javnih storitev, ki so pripravljeni, da pravijo, "no way", da naše sanje sanacijo.

Slabo, seveda. Z vidika norm in pravil, je popolnoma nesprejemljivo. Ampak kako se lahko uprejo skušnjavi, da bi loggia ali balkon, polno kopalnico?

Še posebej, če je, loggia, velikost - več jedi v standardni apartma. Druga stvar je, kako to storiti pravilno? Kot, na eni strani, da bi izboljšali življenje z ljubljeno osebo in ne pade na glavo sosedov in mimoidočih? Kako narediti zastekljen balkon ali udobno in stanovanjske prostore, ne glede na letni čas, vam bo povedal,. Torej, če balkon / loggia prvotno navedli za projekt doma, in ni zgrajena nezakonito, lahko narediš karkoli. Razen za rušenje zidov!

In rad bi, da poudarijo pretvorijo na balkon / loggia lahko samo v notranjosti. Pravna pomoč Zakonodajalci spadajo zasteklitve balkonov in loggias v koncept " obnova in pretvorbo bivalni ". Spremembe je mogoče storiti s ciljem povečati udobje stanovanje z dovoljenjem stanovanjska organizacija (če je apartma komunalnih)in brez njega (če ravno je privatizirana).

Vendar, ogenj je že večkrat izrazili neodobravanje ideja, balkon zasteklitev. Ob spoznanju, da v primeru požara zastekljeni balkoni okrepiti dim, povečalo že tako visoko temperaturo okolice in preprečiti hitro evakuacijo in požarno zatiranje.

Vendar pa je boj proti argument: zastekljeni balkon ne bi goreče cigarete rit iz zgornjega balkon, zato je nevarnost požara se zmanjša.

Pri odločanju o tem, "glaze ali ne glaze? Večina prebivalstva se odloči za prvega. Tam je lahko skušnjava, da razstaviti steno in o', da združi balkon, soba, ampak zakon je nedvoumno: to je strogo prepovedano manipulacije z ležaja stene in vseh drugih večjih obnova objektov zahtevajo usklajevanje z komunalne storitve in mestne oblasti.

In glavna zahteva vlada Moscow na zastekljeni balkoni in loggias se pretvori na balkon ne pokvari videza fasade in ne kršijo Splošnega koncepta zasnove stavbe. Kaj zakonom dovoljene metode popravila balkon?

Na prvi način. Običajna stekla. Sklicujoč se na namestitev na balkon okviri (kovinski, drevesa'les, plastiko), vdelan z očali (normalno, zatemnjena Okna, vitraž, pleksi steklo ). Lahko dobite nizek krvni'Yu - nastavite na balkonu avtohtonih dreves'leseni okvirji iz običajnih očal, in bi minimalni notranji pribor zanje (na primer, ki pokriva stene z vezan in hardboard, da prilepite na steno papirja).

Tako zastekljeni balkon malo izklop hrupa z ulic in 2-3 stopinj bo povečanje temperature v prostoru. Na koncu, namesto običajnih dobili balkon steklom prostor - teraso, ki v zimskem času lahko greš, ampak to je Skodelico čaja, v kopalni plašč in Copate - samo v toplih sezonah.

Vse zabavno bo stalo vsaj od 250-300 dolarjev, če tvegati, nakup ready-made slike, jih namestite sami. Čeprav bomo storiti vse enako, je bolje, da v najem, mojstri podjetja. Druga metoda. Je euroglassing. Bolje in bolj zanesljivo, vendar tudi dražji način zasteklitve. In tam se bo zagotovo potrebovali pomoč strokovnjakov. In, da izberejo, je od koga: število podjetij, ki ponujajo takšne storitve, je precej velik.

Pojem euroglassing" vključuje: namestitev uvoznih okno profil je več aluminija, jekla ali plastike, manj pogosto - drevesa'kamnite in lesene-aluminij (so dražji drugi). Pravilno nameščen uvoz slik z izolirno steklo ohraniti toploto v prostoru.

Načrtovanje lahko drsna, da je okno se odpre, ne na tradicionalen način - v ali zunaj, in iz'sprejme izhod v smeri rolanje. Lahko uporabite nove gradnje za trg - brez okvirjev stekel. Ta oblika je najbolj drago, ampak okvir, ne bo preprečila, da pogled skozi okno, in stekla, ki lahko skupaj premakniti v eno smer ali drugo, ali pa jih v "knjigo".

Izbor in montažo stekla. Danes mnogi ljudje uporabljajo organska stekla (prozorne plastike): je bolj trajen kot normalno (čeprav ne vedno debelino: debelina pleksi stekla - približno 5 mm in debeline normalno - 2-3 mm, 6 mm, 10 mm). Na željo je možno naročiti tonirana pleksi steklo - bolje je, zamude ultravijolični žarki (pomembne za Sončni strani hiše).

In lahko dajo izolirno steklo (tako imenovani Evropski standard). Stekla bo še dodatno zmanjšalo na raven hrupa v notranjosti stavbe.

Tesnjenje.

Hidroizolacijo prostorov s pomočjo posebne pene ali drugih tesnilnih mas. Tesnilnih mas, zapolnitev vrzeli med okvirja in stene. Kakovostno izvedena pečat ne le preprečuje vdor vlage skozi vrzeli, na balkonu, ampak tudi izboljšuje toplotne izolacije.

Risanje na profil barve (običajno tri plasti). Barve dodatno ščiti konstrukcijo pred atmosferskimi vplivi, in tudi krasi. Barve se uporabljajo latex ali akril. Vsi vodoodbojen, ne zbledi, nestrupena in alegoričan. Opcija je notranje obloge na balkon. Tukaj lahko uporabite tiru, tradicionalna dekoracija, plastične plošče, itd, da Bi balkon na ta način, boste morali plačati ne manj kot $ 800 (z delom), glede na vaš okus in velikosti balkon. Čeprav je treba opozoriti, da cene za storitve v podjetja, ki ponujajo euroglassing, pogosto Pogodbe, zato je povsem mogoče, da se pogaja za popust. Torej, vaš balkon po euroglassing - bolj udobno in lepo, vendar ne toplo. Ste pripravljeni porabiti čas in denar, in še vedno balkon dodaten prostor? Nato se je treba ogreti.

Brez okvirjev zasteklitev balkonov Finci odločili, vaš design, zasteklitve balkonov in loggias - brez okvirjev. Okvirji in stene so se pojavljali tu in balkon po zasteklitev izgleda svetlobe in zračen.

Strokovnjaki pravijo, da je ta način ščiti pred dežjem, utiša hrupa ulice in naredi zraka v prostoru segreva. Tiščanje zagotavljajo posebne gume sealers in samolepilna tesnila. Kljub "lahkotnost"brez okvirjev obliko, je zelo močna. Sestoji iz aluminija profili - zgornji in spodnji (vodniki za steklo rolete) in kaljeno steklo (na primer steklo ne more biti zdrobljen tudi z smiting kamna). Poleg tega, lahko uporabite in obarvano Windows. Dan odprtih vrat je preprost, morate samo, da potegnite vrv" (zgornji grad) in zavrtite ročaj spodnjega gradu je ostalo. In, da odprete rolete ni visijo v vetru, se lahko določi s posebno ključavnico.

Stroške brez okvirjev stekel "iz finske" - od 320 $ / sq m (tudi meritve in montažo). Vendar pa lahko najdete in cenejša opcija: finski alu profili in pribor + domačih stekla, je 120-180 $ / sq m In družba "STS Profi", ki se uporablja za brez okvirjev stekel domače komponente, predlaga brez okvirjev stekel na še nižje cene - od $ 100 / sq m Primeri brez okvirjev zasteklitev balkonov Tretji način za izboljšanje balkon.

Kombinacija euroglassing z različnimi vrstami posebnih izolacijo. Postopek bo imelo resne gradnje in spreobračanju, ker toplote in suhega tukaj je mogoče doseči le ob tople stene in tla. Torej, poleg bralnika, naredite to: določiti warmlyisolation na vse perimetre na balkon in na tleh in na stropu; da hidroizolacijo; za opravljanje plošče, stene in strop material, ki je bolj privlačna, ali si lahko privoščijo; rešiti vprašanje: ali bo ogrevan balkon, in če je tako, potem na kakšen način; izvajati razsvetljavo; če je velikost balkon in gradnjo stavbe omogoča gradnjo dodatne notranje stene (na primer, iz pene, betona ali "easy" opeke. So "'em delu prostora, vendar sobi bo precej toplejše.

Kje bomo začeli? Če želite, da bi na balkon, dodatni notranji steni, nato pa z njo in začnite. Ampak se najprej posvetujte z gradbeniki, ker je to vprašanje, je zelo pomembno: prekrivajo ne zdrži obremenitev. Veliko je odvisno od tipa hiše (blok, opeka, plošče ali monolith), velikost balkon, stanje tal.

Jasno je, da monolitno in zidane hiše se lahko prenesejo precejšen stres, vključno z in dodatno steno. Vendar v podoknu hiša je bolje, da se vzdrži takih poskusov. V vsakem primeru, notranje stene je narejen iz tanka, votla opeka (zidane ali strešnik) ali lahka pena.

Zidane stene - najbolj težko in umazano del dela, in ne vsa podjetja, ki ponujajo storitve na izboljšanje balkoni, bi bilo potrebno. Pogodbeno ceno enega-plast stene (s stroški iz opeke ali betona) običajno ne presega 200 dolarjev v zidovi, balkoni približno 15 kvadratnih m Preparati za steklo balkon

Postopek namestitve plastični profili

Izolacija: prameni, moss ali Isover? Stene konča.

Naslednji strip izolacijo in hidroizolacijo. Zdaj gradbeniki uporabljajo različne vrste izolacije: Isover, mineralna volna, polistiren, soplast. Ampak v vsakem primeru plohi izolacija bo stalo najmanj 7-10 $ / sq m Bolje je, da ne skimp in nakup najvišje kakovosti in zanesljiv material. Priporočam, Isover. To je material, iz polimerov pomeni, pena, enostaven za fit, ter ohraniti vlago, ne zavirala.

Material Isover za izolacija balkonov Lahko uporabite in mineralnih vato. To je poceni, izolacija, vendar toplote, ohranja slabše kot Isover, in včasih zavirala (če balkon, na Severni strani). Priljubljena in soplast. Teksturi spominja pozna od otroštva pene: lahke, trajne in se ne nabira vlaga. Mineralna volna se uporablja tudi kot izolacija

Na Splošno pri izbiri toplotne izolacije je priporočljivo, da bi prisluhnili nasvetu za dobro ljudi, in se ne vodi po načelu " vsakdo je sedaj to, in to je v redu! ". Bom dal primer take nespametne lahkovernosti. Moji prijatelji želeli glaze njegov mali loggia.

Ob zbrali moč in denar, je bila izbrana za časopisnih oglasov podjetje, ki se poklicno ukvarjajo zasteklitev. Pridobili vse potrebne materiale, kot so izolacija odločil za uporabo kamene volne - po načelu "poceni, vendar dobro". Res, da ni menijo, da loggia je na Severni strani hiše, pod okni v sprednji vrtu rastejo debel dreves, ki so bile ustvarjene v prostorih povečana vlažnost...

Na Splošno, leto mineralne volne vlažen zrak v loggia je bil težak, in v šivov za pokrivna je dobil, glive... In so se morali ponovno najeti delavci, da odtrgajte trup in nameščanje novih izolacijo. Mimogrede, mnogi danes ne želite slišati o umetnih materialov in želijo, da jih ogreti samo naravni materiali. V tem primeru priporočamo vam, na primer, prameni (vključno nov material - domači prameni roll). Fit in dreves'les, žagovina (ne izpolnite, posebej izdelan okvir-plošče, z obeh strani prekrite s vezane plošče, je lahko položen in ggreat).

Tam je takih eksotičnih naravne izolacije, kot mah sphagnum, vendar se pogosto uporablja za izolacijo dreves'leseni framings. Toplote ohranja dobro. Ampak na Splošno bi rad, da bi pomirili nekdo, ki je strah sintetiko: vse uvožene in dodelavo materialov (Evropski, kanadski, Ameriški, ki se uporabljajo v gradbeništvu in krajinsko stanovanj opraviti ekološko izpit in imajo vse obvezne'Eskov certifikatov kvalitete.

Na primer, Skandinavski proizvajalci so tako prestraši, vplivnih okoljska organizacija Greenpeace, ki ne bi omogočal izdelavo materiala, če je ne odobri, ecologists varnost in zdravje'I ljudi in okolja, večkrat potrjena.

Hidroizolacijo


Hidroizolacijo za balkon - je ne le tesnjenje spojev z tesnilne pene ali drugih tesnilnih mas. Ta naprava je oseka (zunanji greben, ki ne dovoljuje, da voda pronica pod okvir), in risanje na okvir in dreves'lesena notranja oprema, vodoodbojen struktura (oljne barve, emajli, laki, "Protex" - pregledna impregnacija za nohte).

Poleg tega drevesa'leseni deli mora ravnati z antiseptično za les - posebni spojina, ki preprečuje plesni in bakterije in glive.

V našem trgu široko paleto skladb. Mimogrede, sušenje olje, preveč, je antiseptik. Ampak v redu, da se pravilno odločijo, antiseptično, je bolje, da se posvetuje z gradbeniki, ki delajo neposredno z drevesa.

Dodatne hidroizolacijo zagotavlja plastični profil na okvire in namestitev izolirno steklo. Druga dobra možnost je zastekljeni balkon okvirji za strešna Okna, še posebej, če balkonom se nahaja na zadnjem nadstropju, in lahko to storite strehe nad njim.

Sodobna Zračni Windows popolnoma hidro in termo izolacijo, opremljen s priročno napravo za odpiranje in stalnost v različnih položajih in videti dobro. Strokovnjaki zaprti šivi, s pomočjo pene

Kako narediti hidroizolacijo na balkon, da bi se izognili vlaga?

Hidroizolacijo gradiva lahko služijo kot strešni material in različne vrste spremenjen polietilen - na gradbeno podjetje, ki vam pove, katere od njih so zdaj "v modi".

Kot čudovito hydro-vapor ovira material se lahko uporablja penofol, ali penofola. Vendar na splošno pravilno ta material se imenuje folgoisolon. To je poseben porozne polietilen, pokriti z Mylar film metalizacijo, podobno polietilen, prekrite s folijo.

Prodaja v zvitkih.

V folgoisolon absolutno ne nabira vlaga, ki se odraža ultravijolično svetlobo in preprečuje nastanek kondenza. Poleg tega je dobro na toplem.

Chetyrehmetrovy nadstropju folgoisolon ima toploto kot tudi steni v eno in pol standardni opeke. Je ležala na tleh ali pribil na steno. Da ga položite na ravno površino, zelo tesen, brez vrzeli (zato je bolje, da se obrnejo na strokovnjake). Če pakiranje je bilo narejeno pravilno, lahko storite brez dodatnih hidroizolacijo. Lahko pa bi dodatno hidroizolacije, na primer, iz strešni material.

Še vedno je možno, da je pečat šivov mo peno...

V folgoisolon - domači materiala, ki ni preveč drago: o 3 $ / sq m Uvoz podobne snovi, ki se bodo stroški za 1,5-2-krat dražje na enake kakovosti. Zaključna gradbena dela: leseno ali plastično? Torej, imamo jih izolacijo in pod pogojem, hidroizolacijo. Zdaj morate izbrati dodelavo materialov, ki se bo porabil za pokrivanje balkon stene, strop in tla.

Nespornega favorita med končna gradiva v Rusiji, seveda, drevo. Zakaj, seveda.

Mi od časa nekdaj, so zgrajene in so stavbe od drevesa, ta material je okolju prijazna in dobro toplem (smo dal gor tudi z visoko ogenj, les, sposobnost, da absorbirajo vlago in tresk na sonce). Najbolj pogosto uporabljena je najbolj posebne shpuntovannyh plošče).

Letvi, v zameno, je razdeljen na navadne in obloge (predpona "Euro" pomeni, da je podloga je narejena glede na Evropski standard, vendar ne nujno'bodite prepričani, da uvoz).

Je podloga, ponavadi narejena iz smreke ali bora. Navadne gospodinjske stroške vsaj 35 do 40 $ na sq m Obloge - vsaj 70 do 80 $ na sq m, vendar je zelo gladka in celo, skoraj brez vozlov in madežev. Poleg tega je podloga lažji. Sportna oblog več - od 90 do 120 $ na sq m Na tiru, ki je najbolj priljubljena v Rusiji material za notranje zadeve, ki je končna loggias

Ampak vsako leto bolj in bolj priljubljena postane umetnih in sintetičnih materialov: industrijski tir, ki je včasih zmotno imenuje "vinil tiru, obloge, različne vrste plastike in laminiranih plošč. Cena je dobra podpora - od 20 $ / sq m

Plastične plošče stroškov 18-21 $ / sq m, vendar so debelejši in širši plošča na stranskem tiru. Vendar pa obstaja ena pomembna pomanjkljivost - plošča lažje opekline tiru (tiru ne gorijo in melt). Vendar pa sta non-toksične snovi. Tla na balkon je najbolje, da se pokrov evrodoski so uvoženi dreves'lesene plošče iz različnih vrst lesa, debeline od 25 do 40 mm

Od zgoraj je mogoče postaviti linolej, preproge ali bi self-izravnavanje tal iz poliuretana. Ni vsakdo ve, kaj je self-izravnavanje tal, zato na kratko opišete, kako je to storjeno. Zmes iz dveh delov "stepeno" vaja s šobo, ki se vlije na tla in se širijo kot lopatico. Self-izravnavanje tal se suši 12-24 ur. Po mnenju strokovnjakov, tla prenaša škodo in izredno trpežne.

Ampak to je tema za posebnem členu.

In bomo šli naprej. Za razsvetljavo, ogrevanje in Razsvetljava na balkon, da poskrbi enostavno - ponavadi je out (to je, iz sobe na balkon), električnih kablov in vzpostaviti cev žarnice ali sijalke. To je bolje, da odprto transakcijo, še posebej, če balkon usnje podloga: če drevo "vodi", zaprta posla je mogoče ujeti - in pred ogenj v bližini.

Po zasteklitev, ki zajema in hidroizolacijo lahko zamislite ogrevanje. In to pomemben je tudi v našem primeru. Po vsem, ne glede na to, kako isorecea z dokončaj, v pogojih, ki ruske zime, temperatura v zaprt balkon doseže udobno sobno temperaturo (največja je +10-15 C). Kaj lahko storite? Seveda, cevi za paro za ogrevanje, da se z balkona dol - Kajenje. To pomeni, da moramo uporabiti druge metode. Tukaj so glavni in najbolj dostopna od njih:

Naprava topla tla, obstaja poseben sistem ogrevanja, ki delujejo na principu grelne blazine. Postopek izgleda, kot je ta. Na podlagi zložene cevi, običajno baker, ki je napolnjena z elektroliti rešitev. Cevi so skrbno izolirana materialov, dielektričnih. In sam je dal na vrhu tla (parket, linolej, itd., Pod vplivom trenutne cevi segreje, in tla postane toplo.

Včasih topla tla z vodo (para) ogrevanje.

Vendar je bolje, da uporabite v domovih z ogrevanje na plin. Za namestitev toplo tla so, da preživijo velik del denarja, ki se dodelijo za napravo, balkon. Bo to stalo najmanj 500 evrov.

Namestitev grelnika in drugih lokalnih ogrevalnih naprav (radiator, grelec ali klimatska naprava). To je dobra rešitev, če bo, seveda, se ne bojijo astronomskih računih za električno energijo. PPP'em up. Skupaj, vsa gradbena dela bodo stala nič manj kot $ 3000-3500 (z upoštevajo stroški materiala).

Torej, smo iz najbolj priljubljenih načinov delovanja, balkon/loggia. Vendar obstajajo tudi bolj eksotične opcije in, seveda, bolj drago in zamudno. Na primer, naprave na balkon, zimski vrt ali savna. Izgleda, da je sistem električnih grelnih Četrti način.

Zimski vrt na balkonu, Zastekljeni balkon in izoliran prostor lahko obrne v zimski vrt in ustvariti prijetno okolje za oblikovalec Roslin. Če želite to narediti, načeloma, ni zelo težko. Bi bilo denarja. Boste le izolirana tla, da kupite poseben dolgo lučka za (so, ne samo luči, ampak tudi toploto stavbe) in drugih toplogrednih pribor (vlažnost krmilnik, termometer, in tako naprej ).

Če ste opremljeni z balkonom ali loggia dvojna očala, nastavite Talno ogrevanje in vodo posode za ohranjanje vlažnosti in namakanje v vaš vrt bo v detelja pozimi tudi tako sissy, kot kava drevo, persimmon, orhideje in azaleas.

Če želite, jo lahko uporabite za nekatere živali, vključno s papagaji, Hom'Jakob in drevesnih žab. Koliko bi pa to stalo? Najmanj izolacija in slabega načrtovanja, zimski vrt na balkonu, lahko poskrbi za okoli 1000 dolarjev. Vendar če uporabljate "toplo" aluminijastimi okvirji, dobro ogrevana tla ali posebne plastične konstrukcije, za zimske vrtove, znesek preseže $ 4,000.

V koči na zastekljeni balkon je mogoče, da se razporedi zimski vrt Petega način. Savna - na balkonu, A verjetno najbolj nekonvencionalen način delovanja na balkon, - gradnjo tako imenovane prenosne savne. Sanjaš, da toplo kosti, polymodal strupe iz telesa, v suhem koristne nekaj ne da bi ostali doma? Vaše sanje se lahko uresničijo. Danes v ruskem trgu se je pojavil zložljiv mini-savne, ki jih lahko nastavite v kopalnico in balkon.

Balkon, kot sem rekel, strokovnjakov, še bolje, še posebej, če apartma je samo eno kopalnico. Če ste se odločili, da eksperimentirate s savno, vaš balkon je treba skrbno pripravljena - ne le steklom in izolirana, ampak vedno pod pogojem, z izboljšane zvočne in hidroizolacije, drugače vaše veselje z uporabo domače savne bodo zaznamovale konstantne pritožbe sosedov.

Poleg tega, boste potrebovali: Lesena zložljiva plošče iz bor, smreka, aspen, ali apna. Les je treba posebej pripraviti:) sušen, da z vsebnostjo vlage ne manj kot 8 % (drugače drevo bo sušiti); (b) pripravljena za lesnoobdelovalnih strojev z veliko hitrostjo; C) površina tal in obdelujejo sušenje olje in posebno olje (ne ogreva).

Električna pečica, štedilnik. Kovinsko škatlo s posebnimi kamni. Za neodvisne proizvodnje plošča je zelo primeren za visoke kakovosti oblog, ščit se bo tudi precej preprost: s kladivom in žeblji ali izvijač in vijaki. Ampak to je lažje, še vedno pripravljeni kupiti zložljiv mini-savna in da vidite, da čarovnika pravilno namestili.

Postopek gre, kot je ta. Iz plošče dogaja, pravokotne " polje " velikosti, ki jih potrebujete (na primer množični upogljivi finske savne so najmanjše velikosti od 0, 8 x 0, 8 m, višina-običajno ne več kot 2, 1 m). V "box" je dani električna pečica.

Kot parna zapora plast za stene, tla in strop uporabo aluminijaste folije ali polietilena. Bodite posebej pozorni na toplotno izolacijo stropa. To bi moral biti dvakrat bolj segreva tla in stene, lahko kapljalo nakopičene vlage. Za ta znesek je izolacija in dodelavo materialov je treba podvojil, da je, v primerjavi s stene in tla in strop izkaže v dveh slojih.

Kot svetlobne naprave v doma savno uporabljajo zaprti meglo strop. Jih je mogoče kupiti v nobeni trgovini, ki prodaja opremo za kopeli in savne. Za povezavo električnih peči morali uporabiti požarno odporne žice. Napeljave za savne, morajo biti ločeni. Obvezna namestitev termometer in ura.

Police in sedel v svoj savna biti narejena iz lesa, ne za javnost smole (na primer Lipa, aspen, abachi). Stroške napravo savne - vsaj 600-800 dolarjev, če ne še bolj, če se odločite za uporabo dragocenih pasem drevo. Ta znesek, seveda, ne vključuje stroškov končna balkon. Kdo bo to naredil? V svoji najenostavnejši zasteklitev loggias, načeloma lahko kos, na lastno.

Ampak, da ne dela, kot v pregovor o čevljarju in pirozhnik, je bolje, da se obrnejo na strokovnjake. Kako jih najti? Tam so še enkrat več načinov: se posvetujte z okoli prijateljev, ki so že končali z balkonom, pojdi, da jih obiščete: če sem našel povabi enako gradnje posadke, klic v istem podjetju, kjer prijatelji kupil dodelavo materialov. Vendar, žal, ta pristop morda ne bo zelo zanesljivi (zakaj je, da je, kot sem že povedal zgoraj). Drugi vir informacij - oglasov. Vas prosimo, da pokličete.

Vendar naš nasvet je: pogosto samo v velikih, dobro-spodbujati podjetja, zagotavljanje kakovosti dela, pogoji in jamstva. Zaupajte svojim instinktom. Če imate nekaj, kar ni všeč delavcev, ni všeč pogoji ali glas Manager, je bolje, da se posvetuje drugi strokovnjaki. In obratno.

Praviloma prvi vtis o podjetju - desno. Je euroglassing naredi balkon, udobno, lepo in vodo odporne, vendar toplo ego lahko storijo le ogrevana Kakšno ceno? Naj povzamemo naše raziskave. Če imaš denar in pripravljenosti, lahko vklopite vaš balkon ali loggia: zastekljena veranda - najnižja cena, za dobro kakovost del in materialov - 250$; v kopalnici, okrašena kot vam je všeč (ampak bolje - lesena ali pvc tiru), s tal ali v segreti za kamin - vse to veselje bo stalo$ 3000 in več; v zimskem vrtu - porabljen, odvisno od obsega dela, ne manj kot 1000$; v domu mini-savna - naprava bo stane okoli 800 evrov, brez stroškov končna balkon.

Torej, boste izbrali eno od štirih možnosti, našli gradbenega podjetja. Ampak pred vkrcanjem na ambiciozen načrt, pretehtati vse prednosti in slabosti. Zdaj pa mislite, da je bolje, da ne kapitala, izboljšanje loggias ali pustite kot je.

Naj vsi dajejo prijazen nasvet. Če imate dodaten denar, in ravno, všeč ali ne, je premajhen, da zameno pa za velik dodatno plačilo in pustite balkon. In zadnje. Bodimo iskreni, mnogi od nas so zelo mika, da razstaviti steno in združujejo balkon in kopalnica.

Vendar avtoritativni ugotovi, da zakon, je nedvoumno: to je strogo prepovedano manipulacija z nosilno steno! In vseh drugih večjih obnova objektov zahtevajo usklajevanje z komunalne storitve in mestne oblasti. Zato ni treba, da stopijo na nevarno eksperimentov: to je manipulacija z balkonom lahko oslabi podporne strukture hiše in povzroči nesrečo. Izračun stroškov zasteklitev loggias s površino 7, 2 kvadratnih metrov, Loggia: 6 x 1, 2m od tal, Površina: 7, 2 sq m

Steklena površina: 6 x 1,5 m = 9 sq m

Območje pod letve (ali druga končna obdelava materialov): 6 x 2 x 1, 2m (območje zunaj obzidja pod okvirji z računovodske naprave dvojni razdelilnik) + 2 x o (2, 7 x 1, 2) m (dvojno območje stranske stene) = 14, 4 sq m + 6, 5 kvadratnih m = 20, 9 kvadratnih metrov (približno 21 kvadratnih metrov).

Strop višina: 2, 7 M. Stroškov gradbenih materialov glede na minimalno možnost:*

1. Windows (lesen okvir, enojna zasteklitev) - od 1000 rubljev /sq m

2. Plošče spolno shpuntovannyh - 3600 RUR /m3**.

3. Obloge iz 4500 RUB /m3 (dobro uvoz obloge lahko stroškov 8000 za "cube", ampak, da jo uporabite za dekoracijo, balkon donosna). 4. Les 50 x 50 do 8 RUB /m linearno (lokalne akcijske skupine za tla, znanja pod letve). 5. Izolacijski material (Isover, pena ) - 530-570 RUB /m3. 6. MAKROFLEX (pena Zbora za tesnjenje preproge) - 60-80 rubljev /balon. 7. Žeblji, vijaki, okovje - 200 RUR 8. Barve, sušenje olje, impregnacija lesa - 65-80 rubljev /kg

Ocene za pretok materialov v trikotni zaključek (zunanje, stenah in tleh): 1. Open - 9 kvadratnih metrov (9 x 1000 = 9000 rubljev ). 2. Plošče spolno - 7 kosov (velikost 0, 20 x 0, 04 x 6 m), cena za 1 kos - 170 rubljev (7 x 170 = 1190 rubljih ). 3. Obloge - 24 kosov (velikost 0, 20 x 0, 02 x 6 m), cena za 1 kos - da je 110 rubljev (24 x 110 = 2640 rubljev ) 4. Žarek je 30 m linearno (30 x 8 = 240 rubljev ). 5. Žeblji, vijaki, okovje - 200 RUR 6. MAKROFLEX - 4 valjni (4 x 80 = 320 rubljev ). 7. Barve - 2 kg (160 rubljev ). 8. Izolacijski material (Isover, pena) - 570 rubljev skupaj: Materiali - 14 320 str. (510-520 USD ) + delo - na 250. E. = 760-770 $

Uporaba drugih materialov v evrosteklo: 1. Laminat ali parket, Svet ) - 200 rubljih /sq m 2. Laminirane plošče (namesto podloge) - od 100 rubljev /sq m 3. PVC Okna (uvoz, dvojna zasteklitev) - od 3000 rubljih /kosov, tukaj 970 rubljev /sq m 4. Stropov (plastika) - od 120 rubljev /sq m 5. Pribor (svetilke) - od 400 rubljev /kos

Ocene za pretok materialov v trikotni zaključek (zunanje, stenah in tleh): 1. Okvir (bar pod ploščo) - 27 m linearno (27 x 8 = 216 rubljev ). 2. Stenske plošče, laminirane (21 x 100=2100 rubljev ). 3. Črna parketa tla pod Odbora - 7 plošče + lesa (1305 rubljev ). 4. Laminat, parket Odbor (7, 2 x 200 = 1440 rubljev ). 5. MAKROFLEX - 4 valjni (4 x 80 = 320 rubljev ). 6. Izolacijski material (Isover, pena 1 m3) - 570 rubljev 7. Odprto: 6 steklo 90 x 150 x 6 cm (6 x 3000 = 18 000 rubljev ), s stroški profil. 8. Suhomontažnih stropnih (7, 2 x 120 = 864 rubljev ). 9. Žarnice - 4 kosi (4 x 400 x = 1600 rubljev ). 10. Delo, ki je za 50% stroškov materiala (okrog 450. E. ). Skupaj: Materiali - 26 415 rubljev (950. E. ) + 450. E. = 1400. E. * Mere trgov "Kashirsky Dvor" in "Yaroslavl" (v času pisanja) ** Plošče spolne, industrijski tir, izolacija pogosto prodajajo "kocke" (m3). Vendar določiti, so merjene na "kvadratov" (sq.m). Pri izračunu cene na m3, in v članek se ukvarja na sq m

VIR: material ru

Vir: http://stroymart. com. ua

3 комментария:

  1. Ponujamo zasebna, komercialna in osebna posojila z zelo nizkimi letnimi obrestnimi merami, ki znašajo od 2% v enem letu do 50 let odplačevanja povsod po svetu. Ponujamo posojila v razponu od 5.000 do 100 milijonov evrov. Naša posojila so dobro zavarovana za največjo varnost je naša prioriteta. Se ponoči izgubljate v spanju in vas skrbi, kako pridobiti zakonitega posojilodajalca? Ali na hitro grizite nohte? Namesto da bi vas prizadeli, se obrnite na Mark Home Posojilo (Posojilne storitve) zdaj, strokovnjake, ki pomagajo ustaviti slaba posojila iz kreditne zgodovine, da bi našli rešitev, da je zmaga naše poslanstvo. E-pošta: markmoelloanhouse@hotmail.com
    Prosilci morajo izpolniti prijavni obrazec po izposoji:
    OBRAZEC ZA PRIJAVO POSOJILA
    Vaše ime in priimek *
    Vaš e-poštni naslov *
    Vaša telefonska številka *
    Vaš naslov *
    Tvoje mesto *
    Država / provinca *
    država *
    Spol *
    Datum rojstva *
    Imate račun? *
    Ste se že prijavili? *
    Potreben znesek posojila *
    Dolžina posojila *
    Namen posojila *
    Ali ste se že prej prijavili v kateri koli posojilni družbi *
    Pošljite mi skenirano kopijo osebnega dokumenta: *
    E-pošta posojilodajalca: markmoelloanhouse@hotmail.com
    S spoštovanjem,
    G.Mark Moel.
    markmoelloanhouse@hotmail.com

    ОтветитьУдалить
  2. Zdravo vsi ,
    Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: rossellacooperative@hotmail.com, ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: rossellacooperative@hotmail.com za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

    Hvala
    Rebeka

    ОтветитьУдалить
  3. Zdravo vsi ,
    Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: rossellacooperative@hotmail.com, ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: rossellacooperative@hotmail.com za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

    Hvala
    Rebeka

    ОтветитьУдалить

Яндекс.Метрика