понедельник, 20 января 2014 г.

Kako obesiti Ozadje?

Kako lepila na steno papir

Mnogi ljudje mislijo o vprašanje, kako lepilo Ozadja. Lepljenje Ozadje lahko izvede na dva načina: rit ali prekrit. Debele Ozadje, kot pravilo, prilepite end-to-end, drugače vas bo izstopajo močno sklepov. Nalepke tanke Ozadje lahko ne prekrivajo.

S pomočjo plumb na steni označite navpično črto, bo prvi band.

Na trak Ozadje lepilo se uporablja, nato pa trak krat za nekaj časa, da lepilo je dobro namočena. Medtem ko je band pronica, lepila je dal na stenske površine. Odvisno od vrste Ozadje lahko uporabite univerzalno ali posebno lepilo. Univerzalno lepilo je primerno za vse Ozadje, posebno lepilo, ki se izračuna na Ozadje z vinil prevleko. Tudi na embalaži lepilo je lahko označen Za lahka ali težka za Ozadje". Za pljuča so sort papirja steno-papir, težki - akril, pvc, kovina, tekstil, barve in Ozadje iz plute. Prav tako pa je drugo kategorijo "srednje gravity" - Ozadje z akril ali tekstilne prevleke.

Potem band uvajanje za razumevanje zgornji rob, in dal na steno. Strip je prilepljena od zgoraj navzdol, nato pa še iz srednjega straneh gladko ven vse udarci s čisto krpo. Na enak način ste oznaka drugi razredi. Po lepljenju celotnem prostoru, nož poravnati spodnji in zgornji plasti.

Priporočamo steno papering skupaj: ena se nanaša na vrhu kos traku, in drugi ima njen spodnji del.

Vse na voljo stikala in moznike odstrani pred začetkom dela. Potem, v mestih električne vtičnice in stikala v Ozadje previdno cut odprtosti zaslonke potrebnih obliki.

Rezanje in okus slike

Kako obesiti Ozadje? Wall-papir je treba narežemo na tkanine določene dolžina, bo morda potrebno, da se združujejo sliko. Upoštevajte, da vsak pas je treba cut off z majhno presežek približno 10 cm je rezerva v primeru nepravilnosti steno ali krčenja Ozadje. Po oznaka presežek odstranjen z tiskovine nož ali škarje.

Pripravljeni trakovi kup kup na tla. Bodite pozorni na dejstvo, da tleh obvezno'mora biti čista, je zaželeno, da jo pokrijte s plastično zaviti.

Lepilo je dal na trak, roller ali mahovoj krtačo. Po uporabi lepilo, skupina se je na kratko sestavljen, da je dobro namoči z lepilom.

Pravila nalepke za steno-knjiga

Vse vinil, ki temelji Ozadje, papir, non-woven, stroj za Ozadje in tako naprej, je priporočljivo, da se lepilo na toplo, kot topel zrak, spodbuja hitro sušenje lepila.

Med lepljenjem neveljavna ugreza, ker Okna morajo biti zaprta, sicer se lahko razvije gube in slike, ki se bo začel, da pridejo odlepi.


V procesu, je treba od časa do časa za pranje orodja in roke.

Lepljenje stenskih-papirja, je naslednji: po stopnicah na vrh steno pritrdite en konec krpo, na pobočju, vpisana na steno s pomočjo potopne in svinčnik, vrstico brezplačne kos. Po tem roko navzdol gladek trak na steno. Če pas je šlo dobro, nato pa vse udarci so zglajene od sredine proti robu. Morali bi videti, da je pod votlo ni imel zračni mehurčki. Če je zrak, ki je še vedno tam, kapsula je preboden s tanko iglo in pustite, da zrak.

Za doseganje vertikalne ureditev Ozadje, vsaka tri proge, ki so usklajeni z plumb.

Na platno, ne morete dal lepilo plast debela, kot če glajenje lepilo po koncu razredi in umazano Ozadje. Če lepilo, ki je končal na sprednji strani za Ozadje, je ne odstranite s čisto krpo.

V spodnjem delu stene v plinth Ozadje lepilo tesno, vendar ne sme obliki razpoke.

Če je frize ali ovinki na steno z uporabo kabla označeni vrstici, frizi in meja prilepljena spodnjem robu. To morajo paziti, da ne madež Ozadje.

V vogalih lepilo mora zato: band dobili kotu na 1 centimeter, in naslednji kos prekrivajo ali rit. Tudi s strogo upoštevanje tehnologija ni vedno mogoče izogniti ukrivljenosti prilepljena trakovi. Lahko tvori gub. Zloži se lahko odstrani, območje krat zmanjšati na več mestih.

Lepljenje zunanjih kotičkih, ki je, predstave, je tudi bend trakovi približno 3 cm. Tam je ena skrivnost: odvečni del traku, priporočljivo je, da ne želite obrezati, in nežno odprite s to tehniko bodo pomagali, da šiv pod napolnjena ni tako opazna.

Da visi za Ozadje v vogalih - to je najtežavnejši del dela, ampak narediti vse, kar je skrbno in temeljito, tudi s tako težko delo lahko opravili.

Kot lahko vidite, je proces nalepke za steno-papir je zamudno, ne prenaša naglica in amateurish pristop, torej, če se odločite, da to storite sami, prosimo, bodite potrpežljivi.



Članke na temo:

  • Video lekcija o tapet
  • Kako izbrati Ozadje za kuhinje?
  • Kako izbrati Ozadje za občinstvo?
  • Ozadja vinil, ki temelji
  • Izbor Ozadje za spalnico
Kategorija: Ozadja
Datum: 26. Januar 2012

Oznake: Ozadja

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика