понедельник, 20 января 2014 г.

Kako narediti Temelje svoje roke

Kako narediti Temelje svoje roke

Temelj je pomemben del vsakega objekta, kot to določa trajnost in trdnost konstrukcije, tako, da mnogi razmišljajo, kako narediti Fundacijo? To je Temelj je bil zanesljiv, je treba izbrati kraj gradbeništvo, kompaktni tal in izračun nosilno površino podlage. Ta vprašanja so pomembna v vseh vrstah Podlage, ne glede na to, ali se odločite, da ne pomol Temelj, pile ali trak Foundation z rokami.

Kaj je treba upoštevati pri izgradnjo temeljev

Od ustanovitve, je v neposrednem stiku z zemljo, je treba upoštevati nosilnost tal. Nekatere vrste zamrznitve tal na globini 1, 2-1, 5 metrov, ki jih ohranijo mobilnost. Mobilnost lahko tako velike, da to pomaga preprečiti dviganje zgornji sloj 15 cm ali več, kar pripelje do deformacije in uničenje bazo, tako da pred tem temelje, potrebne za določitev vrste tal in globine zmrzovanja. Vrsta tal je odvisno, kakšen Temelj morate storiti, je nekoliko ustanova ali ustanova, z veliko globino.

Drugo pomembno pravilo - po vlivanju temeljev za gradnjo zidov ne sme biti krajši od enega meseca, v tem obdobju beton je pridobila moč.

Napake pri gradnji Temelj

Mnogi, ki ne vedo zagotovo, kako narediti Temelje, njena gradnja bi nekaj napak.

Ena glavnih napak, napačen izračun ležaja sposobnost tal. Različne vrste tal na različne načine se lahko odziva na obremenitve. Najbolj zanesljiv tip tal so enotno grobe vlaknat peščena tla. Na tej podlagi je Temelj odlagajo enakomerno in ne perekashivaet. Dobro nosilna zmogljivost je finega peska in gline tal v suhi obliki, vendar, kadar so mokre, podatkovnih tipov tal postane tekočina, jo je treba upoštevati Foundation.


Druga pogosta napaka je, da je Temelj, na okrepljeno podlagi. Če je Temelj je na zgoščena tla, padec bo neizogibno. Za zbijanja tal valje, se uporabljajo, električne in mehanske nabijanje.

To je neprimerno, da položijo Temelje višji nivo tal zamrzovanje, sicer trajnost in varnost zgradb je odvisna od narave zimo. Neenakomeren zamrznjeno, ker bo heaving, v SV'zato hiši bo roll.

Da bi Temelj v mokrem prostoru mora biti voda odstranjevanje z drenažni sistem. Če vam zavrnejo za drenažo, v kleti hiše bo vedno stoječe vode.

Druga pogosta napaka je, za slabo pripravo betona. Priporočljivo je, da uporabite tovarniško betona, vendar pa v tem primeru vibracij, ki se uporablja, ki omogoča zmanjšanje poroznosti in povečanje trdnosti betona. Opažev za Temelj se odstranijo po polni sušenje betona.

Če ne upoštevati vse zgoraj navedene točke, gre za moč in varnost prihodnje strukture ne moremo govoriti.




Članke na temo:

  • Opažev za Fundacijo z rokami
  • Kako narediti nekoliko Fundacije?
  • Trak Foundation z rokami
  • Kako izračunati Temelj za hišo?
  • Kako pour Temelj vaše roke?
Kategorija: Fundacija
Datum: 7 Marec 2012
Oznake: Fundacija

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика