вторник, 21 января 2014 г.

Kaj pene bolje

Kaj so pozorni pri izbiri montažno peno?






Torej, pri izbiri tesnilo je treba določiti:

- Za kakšen namen potrebujete montažno peno;

- V kakšnimi pogoji jo bo uporabljalo;

Količina pene, ki se zahtevajo za opravljanje načrtovani obseg dela,.

Zdaj, da bi.

Z montažno peno, ki je razdeljeno na strokovni in profesionalni. Veliko razlika med njima je,.

Na valju, professional, ali pištolo pena, je posebna storitev, ventili, izdelani za montažno pištolo. Je serijah in zagotavlja potrebno količino tesnilnih mas, v votline in razpoke. Pena je strokovno, saj v bistvu je, ki jih uporabljajo gradbeniki, ki se ukvarjajo s tem materialom nenehno. Pištolo je veliko bolj udobno za uporabo (to je ergonomsko ročaj) in bolj donosno, čeprav je njegova cena je večkrat stroškov pena. Zaradi dolge sod pištolo pena se razprši tudi v oddaljene kraje. Upoštevajte, da po vsaki uporabi pištolo zahteva skrbno vzdrževanje.

Pol pena, ne zahteva posebne opreme za brizganje. Ta proces se izvaja skozi posebno cev ac, ki je pritrjena na vsaki steklenici. To je zelo priročno, ko lahko majhne količine delo. V tem primeru, če celotni znesek tesnilnih mas se ne uporablja, ga lahko obravnavajo z acetonom.

Preden se odločite namestitev, ki pena bolje upoštevajte, temperaturne razmere, v katerih se bo uporabljal. Včasih peno, poletje, zimo in vse-sezona. Pozimi je priporočljivo pri temperaturi -18 C, poletje - od +5 ░ C do +35 C. Upoštevajte, da temperatura okolja je zelo vplivajo na končni rezultat, pene. Na primer, pri 20 C s 300 ml posoda lahko dobili 30 litrov peno na -5 C - 20 l.

Vse-sezona pena ima vse najboljše lastnosti obeh poleti in pozimi pena. Ona ima odlične lastnosti, razširitev in izhod.

Kot je za volumen posode je odvisen od obsega predlaganih delo. Vzorec izračun: da zapolni prostor med okvir vrat in sten potrebuje približno 300 ml tesnilnih mas, proizvodnja - 30 l. 1, 5 okvir vrat dovolj pint, na 2 - 2, 5 okvir vrat - 750 ml steklenico.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика