среда, 1 января 2014 г.

Električne energije kuhinje

Električne energije v kuhinji že prej, se določi skupna moč naprave, ki jih nameravate uporabiti, in izberite ustrezen razdelek kabla. Prav tako je treba določiti lokacijo stikala, vtičnice, izbrati pravo zaščito naprave. Električne energije kuhinja je zelo pomemben del vašega doma, zato da se zagotovi varnost in udobje, poglejmo na vse zaporedoma, v redu.






Moral bi začeti z zasnovo kuhinja, glede na to, da je zdaj, in kaj bi radi videli v prihodnosti. Izračuni seveda naj prilagodi svoje proračunske omejitve. Precej različni so porabe na zamenjavo električnega toka skozi apartma, če želite popraviti, in stroških, delna posodobitev objavo.
Vse napeljave, da dajejo prednost

V tem primeru, če apartma običajno tri faze omrežja, več možnosti odprte. Ponavadi v tem primeru, če hiša nima plinske peči in električni. V tem primeru se za napajanje težave ne pride,, da je dovolj tudi za simultano omogočeno aparati. Ampak za enofazni sistem, zahteve, potrebe, da nekoliko zmanjša. Na primer, morda ne boste mogli privoščiti največjo moč se izračuna na naslednji način - 220 WH A = 11 kW, če je vaš trenutni štetje enaka 50 In. Tri faze omrežja, zato daje več moči trikrat.
Kako izračunati prostornino vseh električnih naprav

Električne energije kuhinje, je zelo pomembno vprašanje, zato je najbolje, da dosežejo tukaj iz električne plošči ločeno vrstico ker je poraba energije v primerjavi s prejšnjimi leti je rasla bistveno. Poskusimo, da bi izračuni povprečna moč vseh naprav, pod pogojem, da spada v kategorijo moč-a ali a +, kar je v varčevanje z energijo svetilke razsvetljave. Zato, zmogljivost hladilnik je 0, 1 kW, električni žar - 2 kW, mikrovalovne pečice - 2 kW, svetloba - 0, 15kW, električni grelnik vode - 2 kW, opekač za kruh, 1, 5 kW, pomivalni stroj je 1 kW, nadstropje - 0, 7 kW, voda-grelec - 2 kW, TV - 0, 07 kW. Izkazalo se je, v višini 11, 52 kW.

Možno je, da so vse naprave, ki ne bo vedno zagon ob istem času, vendar pa obstajajo primeri, na primer, recepcija, ko morate delovanje vseh naprav in iz števec napaja celotno stanovanje, zato, da bi se izognili mreže zastojev, je zelo pomembno, da bi se pravilno izračunala napeljave.
Kako izračunati napeljave za kuhinjo

Če želite to narediti, moč naložiti je treba zaokrožiti do 11 kW, če 50 amperov zasnovan electrometer. V tem primeru, boste morali bakreni kabel z oddelkom 6 kV. mm - VVG NG 3 x 6. Ko nameščate močnejši števec, ocenjeno na 14 kW, kabel mora biti prerez 10 kV. mm - VVG NG 3 x 10.

V tem primeru, ko v hiši zavihek ni nič zaščitni vodnik, tj. ni prenos podatkov ozemljitev sistema " TN-C ali TN-S, morate uporabiti kabel VVG NG in 2 x 6 in 2 x 10. Ampak najboljša možnost bi bila, da predloži zaznamek tri-žična vrv v prihodnosti.
Treba električni Plošči v kuhinji

Z dobavo hrane, verjetno misliš, in ali je electrosick? Seveda, za udobje, je bolje, da namestite. Uporabite lahko tudi porazdelitev (distribucija) polj namesto armaturne plošče, ki povezuje obsegov razsvetljavo in vtičnice. Vendar pa v tem primeru možnost, da posamezno onemogočite vezja vtičnice ali za razsvetljavo ne bo, in zaščita posamezne verige, ki bo tudi odsoten. Če je potreben manjšega popravila ali povezavo, se ustvari določene neprijetnosti.

Na vhodu Electrosite na največjo skupno tokovno obremenitev, ki se lahko, na primer, 50 a, nastavite samodejni preklop. Še posebno odklopnika, vsaka z zmogljivostjo 25 In povezuje vsak vlak, vtičnice, sestavljeni iz vzporednih povezan pet (ne več) vtičnice. V tem primeru uporabite kabel VVG NG 3 x 2, 5.

Nato lahko naredite naslednje: bodisi ločeno, vsak krog (lokalno in Splošno osvetlitev) in jih povežete na njihovo odklopniki namenjen 6A, ali se priključi vzporedno vse razsvetljavo vezij in jih povežite samodejno preklopite tudi na 6 In. Za razsvetljavo vezja, ki se uporabljajo kabel VVG NG 3 x 1, 5.

Kuhinjo lahko pripišemo prostorih z visoko vlažnostjo, tako da namesto običajnih odklopniki je treba namestiti različno samodejno, ali različno odklopniki zasnovan za kratek stik tokovi, 6, 16 in 25 tok puščanja, enako 10-30 mA.

Električne energije kuhinje je mogoče doseči tudi z ouzo in konvencionalne odklopniki, vendar različno samodejni so bolj udobno in varno v primeru šok.
Kaj so vtičnice in stikala, da se odločijo za kuhinjo

Pristojni izbor stikala in vtičnice za kuhinjo je zelo pomembno. Izbrati morate vtičnico na tok ne manj kot 16 amps. Še bolje, če je notranji elementi vtičnice bo z elastičnim ali ponikljano keramična rezila na terenu, ki bodo zagotovili njeno dolgoživost.

V manj tok se lahko izračuna stikala, vendar vse našteto je tudi res,. Kuhinja je bolje izbrati dvojno stikala in vtičnice, najmanj zavzema za steno letalo. V tem primeru bodo shranjeni iz mehanske poškodbe, na primer, premikanje pohištva, in v primeru okvare ene vtičnice ali stikala parka ne bo odveč.

Zdaj pa izračunajte razdaljo od tal. Stikalo je nameščeno na višina od tal v 80-90 cm, in vtičnico, ki je na višino 30-40 cm. To je standard številke, ampak za kuhinje, ki so lahko v drugih. Glavno načelo je udobje na njihovo lokacijo.

Stojalo za risanje, na primer, so običajno nameščene na višini 180-200 cm od tal, in mikrovalovna pečica, električni grelnik vode, opekač za kruh 15 cm nad vrhovi od tal oziroma 100 cm. Na višini 40 cm, je mogoče urediti v vtičnico za pomivalne stroje, približno 200 cm - TV.

Kot je za stikalo za Splošno razsvetljavo, ki bodo dani na razdalji od vrat, v 10-15 sm. In ko izbirate prostor za Electrosite, imejte v mislih, da mora biti enostavno dostopna. Lokalni stikala lahko v katerem koli mestu, na primer, na steni, v bližini prodajnih mest ali na strani vlade in t. d.
Število vtičnice morajo biti v kuhinji

Zagotavljanje kakovosti napajanja kuhinje, ki vam bo zagotovo pomisli na to, koliko prodajnih mest, bo potrebnih? V kuhinji ni visijo veliko število žic iz razdelilnikov, je bolje, da ne toliko, kot je mogoče vtičnice. Dodatno jih ne bo v nobenem primeru. Najboljša možnost je, da namestite dvojne vtičnice vsak 1, 2 na 2 metrov zidu, še vedno večina od njih se skrivajo za aparate in pohištvo.

To vprašanje je treba rešiti v fazi načrtovanja, pred začetkom dela, ki prispeva k bistveno poenostavitev in pospešitev postopka popravila. Najboljša možnost bi bila, da se posvetujte z električarjem, ki bo zagotovil nadaljnje smernice, kje, na kateri nadmorski višini, da poskrbi vtičnice.
Poskrbimo za varnostno razsvetljavo

Za vzpostavitev sistema varnostne razsvetljave za kuhinji ne bo večjih težav. To je mogoče storiti z uporabo impulzni napajanje 12 V, ocenjeno na 1 amp, ki so vgrajene baterije. To bi stropna led luči. Takšno moč, viri se uporabljajo v sistemu varnosti-protipožarni sistem. V tem primeru, če je ta sistem v vašem domu je že nameščen, se povezava procesu bo veliko lažje.

Druga možnost dodatne razsvetljave je uporaba tabela polnilna led svetilke. Tudi, da so mobilne naprave, ki jih lahko prosto premikate v druge kraje.
Kako zaščititi sebe zaradi puščanja plina in vode škode

Namestitev detektorji puščanja plina in vode postane vsako leto več in več. Zagotavljanje energetske oskrbe kuhinje, bo nameniti ustrezno pozornost na to vprašanje, kot je. Te naprave niso dragi. Ni treba posebej poudarjati, posledice uhajanja plina - up močnih eksplozij in hudo uničenje celotnega ogromne dele stavbe.

Nabor nekateri sodobni sistemi so potrebne senzorje, ki se lahko o tem obvesti lastnika o nesreči prek mobilnih komunikacij. Na primer, ta alarm "Astra, RO-M ali H11.

Na koncu, po vseh pravilih, ki izvajajo dosledno in pristojni ukrepe, s pomočjo strokovnjakov, dobava vaša kuhinja bo visoko-kakovostnih in zanesljivih.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика