пятница, 25 октября 2013 г.

Ureditev odvodnjavanja sistemov in nevihta vodi Kanalizacijskih sistemov

Ureditev odvodnjavanja sistem je kompleksna naloga, ki zahteva profesionalen pristop za načrtovanje, montažo in vzdrževanje. Najmanjše napake v sistemu, lahko povzroči resne posledice, vključno s precejšnje finančne odhodke.

Drenažni cevi
V zadnjem času v dogovoru drenažni sistemi se vse bolj uporabljajo valovite cevi za drenažo modernih polimernih materialov. Tako drenažo dobro je gladko notranjo površino, ki zagotavlja visoko zmogljivost smooches, to pa povečuje sistem pretoka. Zunanji del valovite cevi, ki povečuje učinkovitost obroč cevi togost. Ena od značilnosti drenažne cevi, ki jih razlikuje od naprav, kot so plastične kanalizacije wells, je prisotnost zarezo, kot luknje z veliko skupno površino, ki zagotavlja učinkovito odvajanje.

Druga značilnost valovite cevi za drenažo sistemi - razlike v debelini. Ta dejavnik je treba upoštevati pri namestitvi sistema. Na primer, v naprave za odvodnjavanje v neposredni bližini zgradbe in objekti, ni priporočljiva uporaba cevi z malo debeline, ker niso sposobne za visoko poudarja.

Namestitev sistemov za odvajanje
Ko nameščate drenažni sistem cevi, ki jih v tleh, vodo prepustnih. Kot pravilo, cevi, drenažni sistem in nevihta kanalizacije jih v isti jarek seboj vzporedni. Kot material za backfilling jarek se uporablja drobljen kamen, poravnajte skladu s nagib cevi. Skupno je treba skrbno Zapakirane. Vse potrebne obrne in podružnice iz glavnega cevovoda se izvede z uporabo posebne gibljive cevi. Drugo nižinske cevovoda drenažni sistem - ni tesnilni obročki za pritrditev cevi sklepov.

Za dobro drenažo in kanalizacijo je potrebno, da je cevovod z vseh strani je obdana z ruševinami. Backfilling lahko opravi izbrani iz jarek zemljišč, ki jih je treba izbrati vse kamne in drugih večjih omogočite. Če cevovod je položen v neposredni bližini stavbe Foundation, plast z Vodoprovodnaya vrste pride do površine zemlje. V prisotnosti takih stavb, podzemnih konstrukcij, je zelo pomembno, da se zagotovi dodatne hidroizolacijo zunanje stene kleti.

Izolacija drenažni sistem
Drenažni sistem, ki deluje v celem letu, tako v fazi namestitve je potrebno, da poskrbimo za izolacijo, ki preprečuje cevi pred zmrzovanjem pri nizkih temperaturah. V pogojih zmerno podnebje v prisotnosti snežne odeje globina tal zamrznitev povprečju 0, 8 - 1 meter.

Filtriranje
Odvodnjavanje rudnik opravljajo tudi vlogo reševanja tank, kjer se kopičijo trdne snovi, vsebovane v tekočino, je izpraznjena. Zato je zelo pomembno, da uporabi dodatne ukrepe, še posebej v primerih, ko tekočina vsebuje veliko količino silt in druge nečistoče. Poleg peskolovkakh so opremljeni filtrirni sistemi za mala mehanske nečistoče lahko ni rezultat luknjo v kanalizacijo.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика