пятница, 25 октября 2013 г.

Kaj odtoki, da izberete za vaš počitniški dom

Lastniki države hiš med veliko vprašanj glede ustanovitve domačnost, udobje in lepoto stanovanj, je pomemben in resen, ki odtoki, da izberejo. Na izbiro sanitarne morali odgovorno in resno. Življenje izven mesta - je počitek in užitek, in to bo udobno za več let, če se pojavi težava z kanalizacije bo rešil pravilno.

Običajno način življenja in nove tehnologije ponujajo različne možnosti za naprave sanitarij. Med njimi: septic tank, stranišča, greznic, bioloških odpadnih vod priključni cevi za Centralni kanalizacijski sistem.
V nekaterih primerih je priključen na Centralni kanalizacijski sistem ni možno zaradi velike oddaljenosti od njega in nerazumno visoke stroške povezavo. V tem primeru je priporočljivo upoštevati tudi druge možnosti, na primer napravo Avtonomnih Kanalizacijskih sistemov.

Tradicionalni kanalizacije

Zastarela in je postopoma izginjajo način reševanja razrešnico je septic tank. Čeprav je ta način je najcenejši, je povezana z vrsto nezaželenih pojavov: neprijetnega vonja, je treba za redno poklicati vodovodarja, onesnaženje tal zmrzovanje v zimskem času. Poleg tega morate zagotoviti prevoz za gnojevko tank promet. Za veliko razlogov, septic tank ni najboljša naprava za izhod odpadne vode v državi, v hiši.

Za poceni in kompakten metode vključujejo bio-wc. Skupaj s prednostmi te možnosti so slabosti, ki se sprašujejo, ali je potreba po izbiri osebno higieno. To rešuje problem odplak, le iz wc. Za druge vrste domačih odpadnih voda, ki bo moral izbrati drugo vrsto odplak sistem.

Uporaba greznic

Naslednji način za čiščenje odpadnih voda so greznic. Je enostaven za vzdrževanje in zanesljivo design. To ni odvisna od električne energije in nizke temperature. Bistvo metode je v tem, da se zemlja nahaja v kadi. Sestavljen je iz dveh zbornic. V enem izmed njih je branil prišel odtoki, drugi je razgradnja organskih snovi pod vplivom mikroorganizmov. Po zdravljenju (do 50-60%) iztoka so v pronicanja jamo ali na polje filter.

Območje področjih, kot je do 30 m2, če je hiša, dom 3-5 ljudi,. Na igrišču je nemogoče zgraditi vse konstrukcije, ki je ležala na cestah in tako. So le, da se razdeli na njihovi površini flowerbeds. Poleg tega, če plast podzemne vode je višje od 2, 5 metrov, nato polje filter je neveljavna. V tem primeru je priporočljivo, da se nasip če želite ustvariti filter področju ali uporabljati druge odpadne vode sistem.

Slabosti greznic je tudi, da v pet-deset let svojega dela je silting filtriranje polja. Čiščenje je treba očistiti ali zamenjati približno 30-40 m3. Prav tako je treba upoštevati, da je v 25 metrov, ne bi smelo biti vodnjaki in vrtine, in razdaljo do stanovanja bi morala biti vsaj pet metrov. V glinenih tleh, in visoke ravni podtalnice rezervoar takšne tehnologije neprimerne.

Postaja Avtonomnih Kanalizacijskih sistemov

Najbolj naprednih in priljubljena metoda za čiščenje odplak je postaja Avtonomnih Kanalizacijskih sistemov, ki temeljijo na biološko obdelavo. Biološke metode se delijo na dve vrsti, povezane z mikroorganizmi, ki so vključeni v proces mineralizacije organskih snovi v kanalizacijo. Prvi tip je aerobni način, v katerih kolonije organizmov uporabo kisika za svoje preživetje. Druga vrsta anaerobni, kjer mikroorganizmi kisika ni treba.


Načelo delovanja biološkega zdravljenja postaj glede na posnemanje naravnih biokemičnih procesov, ki se pojavijo v tleh in vodi. Mikroorganizmi razgrajujejo, "jesti" organske snovi. Rezultat je vode in blata. Voda je zelo primerna za namakanje, in Il - za gnojil.


Po aerobni način odstranjevanja, je razvrstitev glede na vrsto uporabljene tank oksidacijo škodljivih snovi. V primeru držav, hiše, kot rezervoarji uporabite zračenje tanki in biofilters. V umetna konstrukcija je ustvarjajo in vzdržujejo potrebno okolje za mikroorganizme (temperature, kisika, pH). To okolje se vzdržuje skozi daljše časovno obdobje. Aktivira proces mineralizacije. Čiščenje z uporabo biofilters simulira pogoje za ključno aktivnost mikroorganizmov v tleh, zračenje rezervoarji za vodo.


Zračenje postaje biološka obdelava, ki je varen, učinkovit, okolju prijazen način odplak. Njihova učinkovitost je 98%. In uporabo takih postaj pomaga odpraviti neprijetne vonjave. So značilna celovitost, varnost za okolje. Ne zahtevajo velike površine, saj je glavni del načrta je podzemna. Na ruskem trgu je znano, za več kot 20 let postaje TOPAS, Razen, uveljavil kot najbolj učinkovit, zanesljiv, varen in enostaven način.


Pri izbiri neodvisnega vode odtok je potrebno upoštevati značilnosti različnih sistemov. Saj so nekatere od njih, prilagojeno za delo v posebnih pogojih, in niso primerni, na primer, ko visoke ravni podtalnice. Poleg tega različne sisteme, ki imajo različne zmogljivosti in moč. Glede na število ljudi, ki bivajo v hiši, izbrani sistem z različno močjo. Tudi, morate pretehtati "profesionalci" in "slabosti", oceno stroškov gradnje in kompleksnost montažna dela in kasnejše vzdrževanje sistema.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика