четверг, 24 октября 2013 г.

Prihranek energije za razsvetljavo

Preden začnete če želite uresničiti vse svoje ideje o varčevanju z energijo v domu, je za reševanje težav, za racionalno uporabo energije v hiši. Tukaj imamo različne ready-made " rešitve, vključno z razsvetljavo.




Pri izbiri pravico electroswitches opreme iz bivanjem v nastanitvi. Izbira je velika: fluorescentna svetloba, fluorescentna, vlaknin, led žarnice, tradicionalne žarnice in tako naprej. Ker nas zanima, v prvi vseh prihrankov, menijo v prvi vrsti varčevanje z energijo rešitve. Med njimi je na prvem mestu energetsko varčnih sistemov za nadzor osvetlitve, svetlin in votlih vlaken.

Sistemi za nadzor osvetlitve.

Za nadzor osvetlitve sistem je sestavljen iz več naprav, ki so povezani v eno samo verigo. Elementi tega sistema so svetlobni senzor, senčniki, somrak, stikala, senzorji gibanja. Upravljanje sistema z uporabo pritisna stikala, ali na daljavo preko radijskih postaj. Sodobno razsvetljavo kontrole vam omogočajo, da zagotavljajo udobno raven osvetljenosti v prostoru, in tudi bistveno prihranili na porabo energije, zmanjša porabo energije za približno 60%. Take sisteme lahko popolnoma avtomatiziran, ti obstajajo, kot v modulu in v samo celovit načrt.

Rooflights.

V zadnjih letih vse bolj in bolj v modi v arhitekturi je uporaba naravne svetlobe v hiši. Ena takšnih rešitev je rooflights - translucent objekti v izgradnji strehe. Ta načrt lahko vgradi v streho kakršni koli obliki.

 

Svetloba, ki prihaja skozi steklena streha, precej ugodna za človeka kot svetlobe, ki prihaja iz vertikalnih Windows, ker ni oslepitev. Ja, in intenzivnost te svetlobe je višja od okna. Poleg razsvetljave, strešna okna se lahko uporablja za prezračevanje.

Poleg gradnje rooflights zelo raznolika in primerna za vse arhitekturne oblike.

Votla vlakna.

Votla vlakna so konstrukcije, v večini primerov, valjaste oblike. Notranji površini vlakna, je lahko odsevajo svetlobo, zaradi tisto, kar je razkropil, s čimer se zagotovi visoka raven kritja.

 

So votli Led, kot sledi: svetloba, ujeta v preglednih rob, večkrat odbito od stene kanala, ki je bila distribuirana po celotni dolžini vlaken in gre v prižgal prostor skozi površino. Te naprave so popolnoma zaprti, tako okolje, ki je glede kakovosti ne vpliva.

Fiber optic kable lahko prav tako igrajo pomembno vlogo v notranjem oblikovanju, kot jih lahko postavite v kakršen koli položaj, in barvni filtri so lahko zagotovi potrebno barv.

Led in fiber optic lighting.

Fiber optic svetlobe vodila so: Svetloba, ki prihaja od vira, ki spada v eno koncu vlaken, in zaradi notranje razmišljanje, prehaja na njegov kanal. Značilnosti naprave fiber optic lighting mu nekatere prednosti pred drugimi vrstami.

 

Taka vlakna označite bazeni (vlakna ne teče tok), akvariji, na voljo so sobe z visoko pomembnostjo.

Za energetsko varčne tehnologije vključujejo led svetilke. So zelo stroškovno učinkoviti in imajo brez utripanja, zaradi česar je njihova uporaba je varna za ogled. Led svetilke izpolnjujejo uveljavljenih standardov, ki omogoča, da jih namestite v starih svetilk.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика