четверг, 24 октября 2013 г.

Izbira kabel oddelek

 


Polaganje in montaža kablov je prežeta z veliko pasti. Eden od ključnih trenutkih je izbira kabel oddelek. Poskusimo razumeti, kako izbrati žice za domače električne vtičnice.





Iz tega, kako uspešno bo izbran žice odvisna prihodnost zanesljivost omrežja.

Doma ožičenje, ki se začne z uvodnim kabel. Na ta kabel gre vse glavne obremenitve, ki je v hiši. Da bi določili, prerez kabla moram izračunati moč vseh naprav v hiši. Kot rezultat, smo dobili skupna moč, da uživanje naprave v vašem domu. Po tem, skupna zmogljivost je treba pomnoži s koeficientom 0. 75 - število moramo določiti presečišče.

V spodnji tabeli je seznam naprav in energije, ki jo porabijo.

 

Če želite izbrati kabel, tam je drugi tabeli so navedeni kabel oddelek, moč in tok, ki lahko prenese ti isti kabel. V tabeli je opisano, bakrena žica, iz aluminija žica je že v poslu, ki se ne uporabljajo.

 

Zdaj je treba odločiti o žica velikost za vtičnice in razsvetljavo skupine. Za skupine, ki so razsvetljava, fine žice prerez 0. 5 mm kV, in za ženske skupine dovolj žice prerez 1. 5 mm kV.

Bolj pogosto, vendar, za razsvetljavo uporabite žice s premerom ne manj kot 1. 5 mm kV in rosette za skupine, uporabite žico preseka ne manj kot 2. 5 mm kV. Razlog leži v dejstvu, da se žice, ki so nagnjeni k koroziji, različne mehanske obremenitve, kot med namestitvijo in med uporabo. To zadeva vse kovine, narejene iz žice.

 

Za zaščito žice in naprav v hiši, morate namestiti pralni. Pri načrtovanju električnih druge žice, ki so izbrani na enak način, z uporabo tabel.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика