четверг, 2 октября 2014 г.

Teksturirane poslikane stene 2010-10-04 10:17:15

Gradnja in rekonstrukcija.

Teksturirane poslikane stene
2010-10-04 10:17:15

Ko teksturirane površine zdravljenje uporablja plast kiti posebne sestave (kiti) proces v različnih instrumentov in naprav, po kateri se oblikuje na površini olajšave.


Teksturirane kolorit proizvajajo dobro pripravljeni mavca z močno nakryvochnym plast. Šibka nakryvochnyj plast mavca z močno vleče sposobnost, da uporabi polnila teža je potrebno ogruntovat 10%-s ' rešitev živalskih lepilo. Mastic ustvariti teksturirane površine, lahko naredite svojo lastno.

teksturirane poslikane stene


Za pripravo mastic na prvi mix suho podlago kreda (1 del) z marmorja moke (1/2). Nato zmes, ki se injicira glutinous rešitev in sestava je dobra mešanica pred sprejemom homogene plastične mase.

Pripravljen mastic dal na površini plast v 24 mm maklovitsej, ravno klop kladivo ali trowel in takoj proces glavniki, gobice, sacking, konča piha ščetke in čopiči, relief orodne plošče ali na druge načine, odvisno od sprejel konča.

Po sušenju obdelane površine je poslikana ročno ali s pomočjo brizgalne pištole. Če je v pripravi mastic dodaj pigmenti, po uporabi in obdelavo takih zrnata plast ni naslikal.

Teksturirane barve


Poleg tradicionalne dekorativne barve in glazure, na predložiti površine sten s posebnimi teksturirane barve. Teksturirane barva vode-razpršenost barve, odebeljena polnila.

Z uporabo različnih tehnik risanja (tiskalne plošče z dolgo NAP, lopatico, zarezo trowel, goba, in tako naprej ), jih lahko dobite različne teksture površine stene.

Dodatno dekorativni učinek na teksturirane površine je mogoče pridobiti z uporabo prozoren lak z dodatkom posebne ustvarjalne paste, ki omogoča, da spremenite barvo, odvisno od kota in moči in razsvetljave. Poleg tega, ustvarjalne testenine v zgoščeni obliki Molen se uporablja kot učinkovito shpatlevki, kako zapleteno barv (ko večplastne prevleke).

Teksturirane površine je mogoče pridobiti tudi s pomočjo barve, ki vsebujejo polnil. Na primer, obstajajo barve, ki je napolnjena z žagovine ali kremenčev pesek. Take barve so poleg daje steni zmerno ali izrazito (glede na velikost del polnila) žametno teksturo in celo znatno povečajo odpornost proti obrabi površine.

Niansiranje, barve, kot je mogoče, pred začetkom dela, in slikarstvo pripravljen teksturirane površine.

Nekatera podjetja, ki proizvajajo textureutil polnila, ki se lahko uporablja za večino vrst barv za pridobivanje okrasnih (teksturo) površino.

Upoštevajte, da je za slikarstvo strukturne površine z velike višine olajšave so posebne kompozicije. Jasno so pade na pomoč, ne skriva in ne teče off deluje deli na terenu. Poleg tega so lahko zagotovi strukturni premaz in številne dodatne lastnosti.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика