среда, 1 октября 2014 г.

Kot Ozadje lepilo na barve.

Kot Ozadje lepilo na barve.

0%
407

Veliko ljudi prosil takšno vprašanje. Odgovarjam, da je to mogoče. Ampak, če površina je gladka in trajne. Če ne, smo površine pred lepljenjem z steno-papir potrebno oshpaklevat in izvlecite tiste dele barve, ki imajo do površino;


Pred lepljenjem steno, papirja na oljne barve, je potrebno narediti na površini umetno hrapavost, da je povečanje njihove stik z drugimi materiali. Ker je eden od razlogov, zakaj Ozadje ne želite, da se držijo za oljne barve je, da barve, površina je gladka, z drugimi besedami, v tej površini je nizka oprijem. Mnogi so slišali, da je pred lepljenjem Tapet na barve, da ne grobo brušenje papirja. Se ne strinjam.


Zakaj?


Zato ste se poškodovali moč olje, barve. In v nekaterih krajih, po tem zdravljenju, lahko barve držati steni. In kot Ozadje med sušenje na steno polna, se lahko zadržujejo in vse barve iz stene.


Kaj priporočam?


Treba ročaj površino, ki je povzročila, oljne barve, premaz s kremenčevim ali Bethanechol. Ti premazi so izdelani, da bi hrapavost površine, ki poveča oprijem na površino. Tukaj so njihova embalaža.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика